Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja myslim ze uz to tu nekdo psal 😊ale zkusim se zeptat : jeden den me boli prsa fest a druhy den skoro nic… pak se vzdycky bojim co se deje… mate / mela jste to nektera taky takhle na stridacku??ze najednou je den kdy prsa skoro neboli? A vse bylo OK? ![]()
@Mattia.mattia ted jsem se na to ptala doktora, vcera = proste hormony
@Mattia.mattia no.ja hodne řidim, takze must have, ale brala jsem z druhe ruky
@Kačenka13T Takze je to normalni 🙏 😊
clovek uz si pak pripada jak blazen 😊
@daudinka to vis ze mam fotecku
uz ma krasny nozicky, rucicky a jlavicku, mozecek uz take byl viditelny. Jinak mi dnes uz vzali krev k 1. Screeningu, aby uz vse bylo k tomu velkemu ultrazvuku ![]()
@Mattia.mattia ahojky jsem pres 5. tyden a oproti vcerejsku prsa skoro necitim, vcera natekle, bolave, hlavne po sundani podprdy a dnes temer nic. Ale pry je to bezne, takze se nestresujme, milackum je dobre v brisku ![]()
@Embryjka juuuu dekuju za reakci
potichoucku gratuluji
jsem rada ze v tom nejsem sama, ze je to bezne a lip se nestresovat 😊 tady se aspon clovek muze zeptat na cokoliv a nepripada si jak blazinek 🤓 😊
@Mattia.mattia
Už jsem sice 13+5tt a s prsama to je jak kdy. Jsou dny kdy po sundání podprsenky jsou bolestivé a z toho je cítím lehce nebo vůbec. A prckovi se očividně daří, takže počítám, že nakonci budu mít zase mlékárnu
![]()
@Kloshet to je krasnej prdolik
ja byla dnes, fotecku jsem nedostala, ale maly byl dost podobny tomu tvymu
a nejhezci bylo, ze kopal nozickama
to je tak krasny. Uplne byl zivej. Uz mam prukazku, sestricka me teda nastvala, ji rikam, termin mam 29.2. podke ovulace a ona to jaksi pocitala a pry mi vychazi 30.2. a zacala to psat do te prukazky. Tak ji rikam, ze 30.neni, ze to teda je spis 1.3. Tak to musela prelepit :/ a me stve, ze to tam mam pokazeny. Jak muze byt tak „chytra“. A vazit me chce tam, coz je taky k nastvani, nerada se vazim po jidle a jeste v obleceni.
@Littlefool to uz si krasne daleko 😊tak to bude malicke to nejstastejsi miminko na svete kdyz budes mit mlekarnu a jeste k tomu soukromou 😅
@daudinka ahojky
jakpak ti je? Co testik? Delala jsi? Nebo to vydrzis a test budeš delat za par dni? ![]()
@Mattia.mattia ahojky zda se ze ano.. v pondělí jdu na krev tak budu chytřejší
děkuji za optání..
![]()
@daudinka oni uz ti napsali termin porodu do prukazky? Me ho zatim nestanovili, mam i ted termin plovouci, chvili jsem 10+2, pak zase 10+5 a doktorka rikala, ze presny termin TP se stanovi az pri 1. Screeningu. Jinak me taky vazi u nich, ale to mi je asi jedno
a s tim tvym terminem
musim se smat. Ja mam zatim termin 27.2., pak 24.2. A smali jsme se doma, ze to chuďátko se nakonec narodí 29.2. A bude mit narozeniny jednou za 4 roky
doufam, ze ti ten termin jeste posunou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.