IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
31.7.23 08:00

@Mouse001 my meli v zakladnim naceneni 35k, icsi, trideni spermii, prodlouzena kulitivace. Platili jsme plus leky a za zamrazeni 6 embryi 46k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
31.7.23 12:20

@Mouse001

U prvního IVF jsme platily cca 19 000,
Isci, asistovaný hatching, TESE, zamražení do 6, prodloužená kultivace, za léky jsem doplácela jen za utrogestan a OVITRELLE.
KET nás stál cca 12 000,–

Teď u druhého IVF cena 10 500,–
ISCI, prodloužená kultivace. Za léky mimo Amelgenuba OVITRELLE jsem nedoplácela.

Monitoring jsem zvažovali, ale nakonec jsme se shodli, že je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
31.7.23 12:21

@majdulinka12 supeeer, predbezne moc gratuluji :srdce: co dusik sili pomalinku polehounku? drzim moc palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 13:13

@Mouse001 ahojky my si priplacely monitorig jmenovale se to asi trochu jinak ale je to asi to same :) pri vyvovoji jsou neustale pod kamerou a Je to lepsi ze je neustale nevyndavaji, kdyz je potrebuji zkontrolovat vyvoj :) a jeste jsme na videu videli jak se vyvyji to embryo, ktere tranferovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 13:21

@Blackcattt ahojky omlouvam se ze jsem se ozvala driv. Vikend byl narocny mela jsem bolesti bricha a ne male. Na testu jsem objevila // a pak jsem zacala trochu krvacet takze panika stres. Dnes to ustalo a carka sili krasne :) na krev si zajdu zitra aspon pro svuj klid :) jinak na kontrolu jdu az za tyden :) a jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 13:25

@majdulinka12 gratuluju a preji at krasne sili 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.7.23 13:43

@Mouse001 Ahoj, ano doplácíš jen laboratorní metody.. V ceně balíčku máš stimulační léky do množství 2250 jednotek. Já vše vždy fasovala najednou kvůli mé pojišťovně. Když by se stalo, že by jsi potřebovala léky nad rámec, tak je už platíš v plné výši. Já poprvé nevěděla, že se dá například pergoveris v závěru nahradit levnějším menopurem a doplácela jsem asi 10 tisíc jen za stimulační léky :-( Pak doplácíš další léky a to se doplatky různí dle CAR či pojšťovny, ale to už je v řádu sta korun a ne tisíců.. (progesteron, ovitrelle, atd)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 13:55

Hojky kdy u vas bylo videt srdicko na utz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.7.23 14:26

@Mattia.mattia ja byla na ultrazvuku 6+6 a moc gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 14:35

@daudinka dekuju :) 🍀tmavnouci test me trochu uklidnil. Myslim ze aspon trochu vic me uklidni ta krev zitra. Bricho bolelo fest tak doufam ze je tam vsechno v poradku :) tak ted budu doufat do utz :) ze je vsechno v poradku ♥️ 🍀 🙏 tebe bricho nebolelo? Nevite za jak dlouho budou vysledky kdyz pujdu jako samoplatce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.7.23 15:10

@Mattia.mattia myslim, ze jsem mela parkrat pocit jako pred menstruaci. Tak je to urcite normalni a vse je v poradku :hug: jako samoplatce netusim, to by mohlo byt az 3 dny si myslim. Ale nvm. Na klinice byly jeste ten den odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 15:28

@daudinka tak snad do patku vysledky budou a aspon budu vedet jak rychle skace HCG az pujdu na kontrolu :) ja uz jednou uhnizdeni mela ale rozhodne jsem nemela takovehle bolesti. Ono asi ty hormony delaji svoje :) a jak se dari tobe? Vsechno v poradku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 15:42

@Facelook to je teda fakt hrozny ze ti dokazou dat takhle spatnou medikaci. 8o :zed: Takze si to upravila? Preju ti at Vam je s prckem co nejlip a at uz ty komplikace konecne ustanou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.7.23 16:07

@Mattia.mattia asi telo reaguje pokazde jinak, urcite bude vse v poradku :srdce:

U me se nic nedeje. Porad se vubec necitim tehotne, priznaky zadny nemam, prsa nerostou :lol: a brisko asi taky ne, vaha zatim porad stejna. Ted jsem 9+4

V patek mam dalsi ultrazvuk, to budu 10+1. No uz se tesim, az prcka uvidim. A mela bych dostat prukazku :srdce: tak snad je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 16:13

@daudinka mas pravdu telo reaguje pokazde jinak :) uuuplne ti zavidim ze uz za chvilku budes mit prukazku 🤗 a je dobre ze ti nic neni a prcek ze krasne roste a je v poradku ♥️jen tak dal :) at roste jako z vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.