IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
1.8.23 13:28

@daudinka juuu tak to je skvely :) jeste ze jsem tam sla :) aspon me to trochu uklidnilo 🙏 🍀 ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ moc dekuju za tvoji zkusenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.8.23 17:11

@Mattia.mattia ahoj, 14.den po transferu 5i denniho jsem mela 1103, coz pry bylo krásné dle vrchni sestry z kliniky. A ty jsi nemela jit na krev na kliniku po tech 2 tydnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.8.23 17:24

@Kačenka13T ahojky moc dekuju i za tvou zkusenost 😊u nas maji dovcu tak jdu az pristi tyden 😊a samozrejme mi z toho trochu hrabe :) jak jsem krvacela/spinila a mela ty bolesti a dneska rano me nebolela najednou prsa tak jsem se lekla co se deje :) ale vypada to ze se jen zavrtavala bobulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.8.23 20:13

Ahoj kočky, zase jste mi nějak vypadly!
Vždy, když se přihlásím na seznamu na druhý email, přestane mi chodit upozornění na tuto diskuzi, ikdyz to pak vrátím zpět. Tak jsem zase myslela, že tady spíte! :mrgreen:
Jupí, a ono zase o další pozitivní krev navíc :dance: :dance: gratuluji! I k blížícím se průkazkám a testům :dance: :srdce: jsme fakt úrodná skupina! :dance:

Já a drobek zdravíme, včerejší kontrola dopadla dobře :srdce: zaplatpanbuh, to další příšerný krvácení byl nejspíš opět hematom.. Včera ho Mudr. neviděla! :dance: ale předtím byl taky schovaný, takže mam stále jen ležet, kontrola za 14 dní. Leky jsme s doktorkou trochu snížily! Něco úplně odbouraly (např. Ty nové injekce Prolutex.. K 1200mg Amelgenu denně, ještě injekce… 3 lékaři mi řekli, ze absolutní nesmysl, ze běžná dávka je kolem 600mg denně atd.. )
Povoleno mám pouze výjimečně pár metrů chůze :( a veškerá omezení minimálně do konce trimestru. Dnes 7+6…tak pořád jen ležím a jim. V noci je mi ukrutně zle, v podstatě sedím min.do třech do rána a čekám, jestli se pozvracim…a snažím se to zajist. :zed: :) včera se mi normálně oloupal celý jazyk, téměř do krve.. A fakt nevím, zda je to z tech léků… Šíleně to pálí a boli při jídle… A jak to zvládáte vy? Všem se nevolnosti zatím vyhýbají? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
1.8.23 21:00

@Facelook
Zrovna jsem na tebe myslela :kytka: ten jazyk může klidně být i z těch léků, určitě je to nepříjemné. Přeji ať ti je brzo lépe. No teď si té postele užiješ až až :) hlavně aby prcek byl v pořádku a hematom fuč, aby ti už nedělal žádné starosti. Je fajn, že jste zredukovaly léky, i tělo si musí odpočinout. Teď budeš mít trošku náročnější období, ale věřím, že to pak bude jen a jen dobré. :hug:

Poslední dobou jsou tu jen samé dobré zprávy, tak budeme doufat, že jich bude jednom přibývat. :srdce:

Mě dneska volali z genetiky, že máme výsledky v pořádku (DS nepotvrzen), takže můžu částečně juchat :dance: ještě nás čeká kardio při 2 screenigu, ale to bude určitě v pořádku. Jen budu mít asi hyperaktivní dítě, při každém UZ tam má disco a nebo škytavku. A ještě mi zjistili zvýšený cukr :roll:, takže příští týden znovu odběry nalačno a podle výsledků budeme dál řešit. Už teď se těším až se zase budu 6× denně píchat do prstů. Jen doufám, že budu jen na dietě, jako předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.8.23 21:35

@Littlefool Moc děkuju! :srdce: také doufám, že se vše pak v dobré obrátí 😊 jojo, jsem teď takový postelový štamgast.. :zed: :lol: ale pokud to prckovi pomůže… :srdce:

No paráda!!! To je skvělá zpráva, moc gratuluji :potlesk: :srdce: je mi jasné, že Ti spadl kámen ze srdce ❤️ a další meta za tebou :dance:
To je boží :mrgreen: jen ať se vyřádí ještě v bříšku… :dance: a pak určitě bude klidné mimčo :mrgreen: ach jo… To mě mrzí, ta cukrovka musí být příšerná.. Z toho mam taky strach, cpu se sladkým horem dolem… :,( tak na tebe budu moc myslet! Třeba se to do té doby trošku umoudri a nebude omezení potřeba. Kez by :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
2.8.23 08:11

@Facelook Ty si to opravdu vybiras… Ale jsi tehotna, coz je dar… Zapni zuby.. Az se ti miminko narodi, uz si na to ani nevzpomenes :P :-*

@Littlefool Super!!! Hlavne, ze DS je nepotvrzeny.. Zbytek uz dopadne dobre!!!

Ja dnes jedu pro zmenu na imunologii.. bude se zhodnocovat ten odber nk bunek z delohy, odber krve po kortokoidove pauze a nastavi se dalsi lecba.. Keez by odbery byly v norme a kortikoidy nebyly treba.. Dam pak vedet! Drzte mi palecky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.8.23 08:53

Děvčata myslíte že sílí? Jsem 9dni po vkladu 5denniho.. od 5dp je teda silnější ale přijde mi že je stejný jako včera :think:.. je to 2× gsmamatest a ty předtím jsou Pepino, Dr max a in time.. teda ve skutečnosti nejsou tak lehký ty čárky.. pro jistotu přiblíženě :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.8.23 08:58

@majdulinka12 ja bych rekla ze sili :) zitra ta carka bude silnejsi :) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.8.23 09:01

Ahoj holky, tak mimiňák tam pořad je 🙏 srdíčko tlouklo jak divý.
6.9. Jdu na další kontrolu + jsem dostala průkazku už a žádanku na ten první screening, to se mam objednat ideálně tam, kde budu rodit, já myslela, že se to dela normal na gynde 🙆‍♀️
No a kde budu rodit samozrejme nejsem rozhodnuta 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.8.23 09:02

@majdulinka12 ahoj, ono to nemusi silit kazdy den, rika se, ze ta hladina hcg roste co 2 dny…podle me je videt vic✊️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.8.23 09:18

@Kačenka13T takže další mám zkusit v pátek radši? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.8.23 09:29

@majdulinka12 jak chces vid, to stejne nevydrzis, ja jsem si pak koupila takovej ten lepsi test a ten mi prijde, ze ukazoval lepe…tak v patek muzes zainvestovat 100kč a zkusit ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.8.23 10:43

@majdulinka12 ja bych taky rekla, ze sili ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.8.23 10:48

Holky, jsem asi koza ja vim, ale nevydrzela jsem to a testla jsem dneska 4 dny po ET 5.denni EB (druha ranni moc) a ulovila jsem ducha :lol: jsem vedela, ze to nevydrzim.. potesilo me to, ale zatim z toho nic nevyvozuji, budu sledovat, jestli carka sili (asi dalsi v patek).. to stejnak asi muze byt jeste Ovitrelle ze? Pichala jsem v sobotu 22.7… no uvidime :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.