Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blackcattt muze a nemusi to byt ovitrelle. Ono je lepsi zacit testovat driv a sledovat, jak Ovitrelle mizi (kdyz uz chce clovek testovat brzy), prave abys vedela, jestli uz je ovitrelle pryc nebo ne. Ale tak snad to uz neni on a carka bude silit, budu drzet palce ![]()
Příspěvek upraven 02.08.23 v 12:02
@majdulinka12 mas ty carky slabounky, ale zatim nestresuj, uvidis, jestli dalsi dny zesili
Mamatest mi prijde nejlepsi. Ale uprimne, mela bys testovat jen jednou znackou, jinak nemuzes poradne sledovat tmavnuti carky. Kazdy test totiz tmavne jinak, a pak je to neporovnatelny ![]()
@Kačenka13T @Facelook holky krasni mimisci to jsou
a @Facelook ty se drz
jsi silna a mimi se dari. To uz urcite zvladnes az do velkyho finale
je dobre, ze mas konecne min leku
bude lip 🙏
@Blackcattt mě řikali, že ovitrelle může být v těla až 14 dní…tak těžko říct
@daudinka @Kačenka13T diky za podporu
stresovat se nechci, taky si myslim, ze to muze byt ovitrelle, ale uvidie, jak se carka budem menit, jestli vyprcha nebo posili ![]()
@Facelook myslim na Tebe, drz se, verim, ze to bude dobre ![]()
@Kačenka13T juuu krasna fotecka a uzasne zpravy 🍀
jen at krasne rostete 😊
@Blackcattt juuu je tam duch
tak jen at krasne sili 🍀 🙏 nevim teda jak je to s tim ovitrellem
ale urcite uz to neni on 🙏preji ti to 🍀
@Facelook to jsou moc dobre zpravy ze jste v poradku 😊a uz zadne hematomy 😊preju hodne sil at to vsechno zvladnes a je ti lip a po lecich at ti neni tak spatne
a @Littlefool taky skvele zpravy 😊jsem rada ze ti to dobre dopadlo 🍀 jupii @Kačenka13T do tretice dalsi uzasna zprava
a taky preji stesticko at je vse v poradku a jen tak dal 😊 😊 stesticko vsem holky 😊
@Mattia.mattia dekuju, jsi zlata
se mi to ulezelo a myslim, ze to byl fakt ten ovitrelle, mela jsem totiz 2 injekce.. zitra to necham tak a zkusim pozdeji, proste uvidime, stejne to nijak nezmenim 😅 🙈
@Blackcattt jo to cekani je hrozne 🙈za par dni tam ta carka bude 🍀bublinka se poradne zahnizdi a pak budes mit krasne // 🍀
Ahoj devcatka, hlasim se po delsi dobe. Mame dovolenou tak jsem tu nebyla. Moc gratuluji vsem, ktere nasly duchy, dve čárky a nebo meli HCG z krve, je to skvele a mam radost, kolik nas je
ja dnes byla na kontrole, dostala jsem průkazku a 22.8. Mam 1. Screening. Vse se jevi v poradku, mimisek roste, ma se cile k svetu. Ja se citim fajn, jen porad dost unavena a zaludek mi hapruje, ale nezvracim, tak dobry. Nemam zadne omezeni, do bazenu muzu, sex take, zkratka znacka ideal. Doufam, ze to tak pujde dal. Vsechny moc zdravim a drzte se! ![]()
@Kloshet to je krasny, ze prdolka prospiva. Dostala jsi ted fotecku? Ty mas ty kontroly uplne stejne jak ja
zitra jdu pro prukazku a screening mam 21.8.
Ahoj, tak ja uz prukazku nafasovala…a pristi patek jdu na krev k tomu screeningu, ale na UZ screening až 4.9., mezitim nemam už ani kontrou na gynde, tam maji dovolenou, tam jdu až 6.9. No bude to dlouhe čekání…a včera jsem si dala do auta ten tehotensky pás a musim rict, ze to je super, nic netlaci na pupík 😝
@Kloshet moc dekujeme 😊to jsou uzasne zpravy ze se mate s prckem takhle skvele ♥️tak at to jde takhle porad dal 😊 🍀preju hodne stesticka
@Kačenka13T on je pas pro tehulky?? Pani to me vubec nenapadlo
to se na to mrknu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.