Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačenka13T hele mne se prsa vubec nezvetsily a ani me teda neboli. Nejvic bolely zezacatku, jak jsem zacala brat utrogestan. A pak jen lehce. A ted uz vubec nic. Podle me si proste zvykly. Ze se nezvetsily me mrzi, taky mam maly, ale nejak to neresim. Jeste se stresovat s prsy
to uz je pro me moc..na to nemam energii
takze klid ![]()
@daudinka to že je mam pořád malý mi je fuk
, přítel je tak spokojenej…ale prostě mě to zase vyděsilo no, asi kdybych otěhotněla normálně, tak se tak nepozoruju, ale po tom co vše člověk musel absolvovat, tak se asi hlídá mnohem více :-/
@Kačenka13T to my vsechny
ale jestli me boli prsa, me teda nenapadlo resit
ja bych trochu vetsi ocenila, ne ze by si manzel stezoval, ale tak nejak jsem se tesila, ze treba trochu narostou. No zatim ani prd ![]()
Kazdopadne me neboli ani vetsi nejsou a mimis byl krasnej
tak to bude u tebe urcite stejny ![]()
Btw dneska v posilovne ze me najednou narazove vyteklo hrozne utrogestanu. To zas vydesilo me
uz jsem si myslela, ze krvacim. No hned jsem letela na zachod a nastesti jen utrogestan ![]()
@Kačenka13T
Taky to tak mám, občas pobolívají víc a někde to je v pohodě.
Z těch vydundaných basetích uši
se zase pomalu stávají melouny
![]()
Ahoj kopretinky, tak se hlasim ze mam dneska po ET, zavedeno pry jedno moc pekne embryo ve fazi expandujici blastocysty
jak jsem ho videla na monitoru, mela jsem slzy na krajicku, manzel byl celou dobu se mnou a drzel me za ruku a po zavedeni mel slzy na krajicku i on dojetim, bylo to proste silne, ted uz nezbyva nic nez verit ![]()
@Mattia.mattia a co ty jak se drzis? 😊Jeste jsi netestovala? Me rikali, at si klidne delam testy od kdy chci, ale ze to je stejne jedno/neprukazne, dulezita pry bude hodnota HCG. Ty jdes na krev 1.8.? Uz se ti to cekani krati, zavidim, ja teprv zacinam (jdu az 11.8.)
@majdulinka12 tobe se to take krati jeste tyden, to uz nam spolecne utece 🤗 jak se citis krom toho, ze te prestaly bolet prsa? Me teda boli hodne po tech prascich..
@Facelook bobinko, ty si to teda vybiras, to me moc mrzi
drz se! budeme na tebe v pondeli myslet ![]()
@daudinka ty chodis do posilovny?? Ty jsi fakt dobra ![]()
Jo holky a taky jste tak emocne precitlivele? Mi z tech prasku asi hrabe
dost casto ted brecim, vcera jen pri pohledu na ceduli tehotenska moda, dnes rano pri mazleni se psem, ja nevim.. ![]()
@Blackcattt
Hura
tak to je krása. Teď jsem z toho dojatá taky
Moc držím pěsti, ať se krásně zavrtava!! ![]()
A brzo na pozitivní test ![]()
Moc děkuji!
začínám mít strach, od večera zase strašně krvacim. A sliznice opět jde ven taky. Tak nevím, zda je to k tomu hematomu
ale leky na ředení krve, ani tu jejich medikaci čtvrteční brat prostě nebudu. Včera mi odepsali z jiné kliniky, primář, a tu moji příšernou medikaci nechápe a půlku by vyřadil. Vypadá to, že tenhle bordel mi dělá špatná medikace ![]()
A neboj, s mejma 15ti ks hormonama denně, jsem totálně na pěst. Každých pět minut jiná nálada ![]()
@Facelook bozatko, ty to mas fakt komplikovane, co to jen jde, ale verim tomu, ze medikaci ti upravi a nastavi spravne, hematom se rozpusti a uz to bude jen a jen lepsi
moc bych Ti to prala ![]()
Dekuji za drzeni palcu a ze na me take myslis, ted uz je to mezi nebem a zemi
tak snad 🙏🏻 jsem moc rada, ze jsme v tom spolecne :smiling_face_with3_hearts:
@Blackcattt děkuju
dala bych si facku za výběr kliniky, opravdu. Přitom jsme vybrali na základě recenzi.. Ale je fakt, ze většina cizinců… Kteří asi nemají částečnou úhradu od pojišťoven…ale platí plné palby. Tak péče asi jiná.
Pro zasmání… Moje doktorka se mě ve čtvrtek při úplně poslední návštěvě zeptala, kdy že máme naplánovaný ten transfer??? 🤘
a to jsem byla 7+1tt.. Prostě boží.
Určitě to vyjde kočko, takhle skupina ma převážně samé pozitivní zprávy!
takže věřím, že prckovi se u Tebe bude líbit!!!
A za chvíli budeme všechny drandit s kočárama a stěžovat si, jak jsme nevyspale! ![]()
@Blackcattt ahoj, dnes jsem zkusila testik Pepino, a mám tam pidi dusika a jsem 5dni po et.. to by mohlo sílit obden.. takže další zkusím v pondělí to budu 7dni po et.. protože jsem po ovitrelle už 12dni to už v těle nemůže být.. no po jídel je mi soufl, bolí mě a popichuje v podbřišku a prsa mi zase začli bolet a bradavky mám citlivé.. 🙂 ✊
@Blackcattt
Držím pěsti ať se bublinka hezky zavrtá a drží se
![]()
@Facelook
Přeji ať je to jen hematom,
určitě bych šla na konzultaci jinam ohledně madikace, třeba by se po úpravě zlepšil i tvůj i prckův stav.
Já mám asi štěstí, že na kliniku kam chodíme pracuje spolužačka ze zdravky, ale i tak si ji hodně párů chválí
@majdulinka12
Držím pěsti ať // pěkně sílý a za chvilku nám tu dáš fotečku bublinky se ![]()
@Littlefool mockrát děkuji.. je to 2ivf.. tak se modlím ať sílí.. měla jsem 5denni 12cti buněčnou.. nejkrásnější embryo podle embryologu.. tak snad se na mě usměje štěstí..
Určitě se pochlubim foteckou
..
Ahoj holky, dnes jsem se vratila z dovolene a bylo to skvele.. Uplne jsem “vypla” od ivf a tech veci okolo.. Tak jsem prelouskala, jak se vam vsem dari!
Mi to pripada, ze je v teto diskuzi snad nejvetsi uspesnost 😍
Facelook, moc se drz.. Nemas to snadne, ale jsi tehotna a zvladnete to!!!
Kloshet, ptala jsi se na ten odber delozni sliznice.. Probihal “zaziva” a byl mirne neprijemny.. Potrebovala jsem “vzorku” vic, nebot mi budou zaroven zkoumat NK bunky z delohy.. (nejen z krve).. Zaroven mi opet vzali i krev na NK bunky a ve stredu jdu resit vysledky imunologie.. a pravdepodobne znovunasazeni kortikoidu
.. Vysledky ohledne receptivity budou cca za 2 tydny az.. Pak uz se bude planovat transfer posledniho embrya. No jsem zvedava.. Cena je cca 11 tisic.. Hlavne kdyz to “neco” prinese..
Ahoj, mohla bych na vás mít otázku k ceníku v Gennetu? Se schválenou žádostí a tedy nárokem na úhradu pojišťovnou (39000) my doplacíme již „jenom“ ty metody navíc jako je ISCI, prodloužená kultivace atakový? Plus samozřejmě léky?
@Mouse001 ahoj, ja byla jinde teda a platila 19tis. základ - v ceně ICSI do 5oocytu, prodlouzena kul., asistovaný hatching, opu, et +jsem si připlatila MFSS 6tis. + narkoza 2tis., takze 27tis.
Léky, zalezi co ti daj, mela sem pergoveris, 2pera doplatek 1580, pak jeste ganirelix a meriofert 1760, plus ovitrele, aspirin protect a acidum fol. 600, no a beru amelgen 3× denne az do 12.tydne, 45 tablet doplatek 821Kč (mam už 4.baleni) no a sama si jeste kupuju vitaminy Mamavit.
Puvodne jsem.byla na jine klinice, ze ktere muj doktor odešel, protoze se mu nelibilo, ze je to továrna na penize a já šla s nim a bylo to nejlepsi rozhodnuti(tam bych nechala 2× tolik)
@Kačenka13T díky za odpověď🙂
Jinak je tu někdo, kdo si platil escope - permanentní monitoring embryí? Zajímá mě na to názor i jiných.. Tápu, jestli připlatit nebo ne.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.