Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačenka13T ja mam taky zavedene 5ti denni 🤗 tqk uvidime jak dlouho to vydrzim netestovat 😅boli me prsa ale to se stava i pred MS
tak uvidime
snad je to mimi ![]()
To si urcite byla jen nafoukla 😅 zadny spicek ☺️
@Littlefool urcite bude vsechno v poradku
drzim pesticky at to jde vsechno jak po masle a vsechna vysetreni vyjdou na jedničku ![]()
@Blackcattt tak to je krasny
to mas uplne stejne jako ja
taky jsme jich meli 15 a do finale se dostaly 4 ![]()
Transfer te ceka teda nejak 29.7.? A jak ti je po narkoze?
@daudinka tak mě dnes taky chytla taková depka, tedy už včera, že si nepřipadám vůbec jako těhotná, taky krom toho trochu vystouplého břicha a bolest prsou… řikala jsem si, nebudu na to myslet, jen pozitivní myšlenky, ale je to těžké
@Kačenka13T uplne ti rozumim. Ja si pripadam jako obvykle a je to hrozne zvlastni. Cekala jsem, ze se veci zmeni a oni se casem urcite zmeni, (jestli je vse v poradku). Ale ted se nedeje vubec nic
a ja si rikam, jestli se mimis jeste vubec vyviji, jestli je v poradku. Nejhorsi je, ze ani nemam termin dalsiho ultrazvuku. Drzela bych se toho terminu aspon, ale takto se placam v nevedomosti. Jsem na tu mou gyndu uz fakt nastvana.
To cekani je taky fakt nekonecny… dneska pichani z pupiku az do stydke kosti a obcas bolest jak na MS 🙈pak jsem dost ve stresu co se tam deje nebo nedeje
mela jste to taky nektera jak bolest na MS ale presto to pak bylo tehu?
@daudinka ja sice termin mam 2.8., ale cekani je nekonecne…a jak moje klinika, tak gynda jsou skvele a hlavne mam jednoho doktora, ktery pracuje tam. i tam 😄
Ale fakt je to asi hrozn individual, nekdo priznaky ma, nekdo ne, pak zmizi a zase se vrati nebo nevrati a nakonec je vše v pořádku, takže musime byt pozitivní🙏
@Mattia.mattia tady to střílení jsem měla jak kdyby od vaječníku do třísla, prý je to roztahování vazú, které jdou z dělohy + pocit jal na MS…
@Kačenka13T dekuju tak to me aspon trochu uklidnilo 🙏 tak snad to je na dobre ceste
jeste 8dni… asi to taky nevydrzim neudelat test
@Kačenka13T konecne mi ted zavolala sestricka a mam dojit 3.8. Ulevilo se mi. Ted vim, ze zhruba za tyden budu mit nejaky zpravy, jak se mimi dari. To budu presne 10+0.
@Mattia.mattia ja mela jakoby lehky predmenstruacni bolesti az pozdeji, ale jsou normalni i driv. Vetsina zenskych si mysli, ze uz jde menstruace a pak nic. Ja testovala 5.den u 6ti denniho. Takze jakoby 11 den po ovulaci. Carka byla sice slabounka, ale byla videt krasne.
@daudinka tak to už bude obr mimino 😄 😍, ja budu pri te kontrole 2.8. 8+5..a myslim, že pak mě objedná az na ten 1.velky screening uvidime, třeba se vnutim jeste na jednu kontrolu mezi tim
No a teď ve čtvrtek jdu na kontrolni krev na imunologii, ale tam vysledky budou az buhvi kdy
@Mattia.mattia presne, v sobotu 29.7. bych mela mit ET, ted jsem napjata a sleduji vyvoj, z 15 foliku bylo 11 zralych vajicek. Jestli to dotahneme na finalni cislo 4 jako ty, tak bych byla moc spokojena
ty jsi teda jeste netestovala? ja uz se vidim, jak to nedam ![]()
Jinak po narkoze celkem dobry, nebylo mi spatne, vcera jsem mela klidovy rezim a dnes uz pujdu na prochazku ![]()
@Kačenka13T a to mas mit kontrolu, jestli tluce srdicko? Tu jsem mela 6+6. To mi na klinice rekli, ze se mam objednat za 2 az 3 tydny na mou gyndu a od te doby jsem se snazila objednat
myslim, ze jsem mela jit v 9.tydnu, ale to uz je jedno, tak hold prvni den 10.tydne. Hlavne, ze me konecne objednala
@daudinka na srdíčku už jsem byla minulý týden😍 a řekl, za 14 dni kontrola, asi zda vse běží jak má 😊
@Kačenka13T tak to mas stejne a vis co, nakonec mi volala ted sestricka a ze mam jit zitra, ze ji tam nekdo vypadl
takze budu 8+6 a dalsi bude screening v 12+4. To bude dlouhy cekani. Kazdopadne me ted chytla nervozita. Nejsem na to vubec pripravena jit najednou hned zitra. Ale jsem rada, konecne budu vedet, jak to s mimisem vypada.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.