Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka Ano
zitra 5ty den a pokud vse půjde dobre tak transfer ♥️
Ahoj kočky, tak jak se vám všem daří??
@daudinka Jak ti je, po tom tvém běžeckém výkonu? Doufám, že lepší ![]()
Teď už si říkám, že ať budeme jakkoli opatrné, příroda to stejně zařídí, jak se ji zlíbí. Ja dnes nic závratného nedělala, kromě neseni 3kg nákupu.. Což předpokládám, není žádná tragédie… Pak jsem šla navečer čůrat.. A krve jak z vola… Včetně velkých kusů sliznice
dostala jsem hysterickej záchvat, přítel dojel domu a hned mě odvezl… tak teď ležím v nemocnici… Na UZ gestacni a žloutkovy váček.. Tak buď to byl ten druhej prcek, nebo mam rozjety potrat.
. Takze jsem na infuzich, můžu max na wc a čekám… Domů me pustit nechtěli. Tak nevím, co bude. A ještě mi včera odpadly dve plomby, po kousnutí do vypeceny hranolky. A zubař měl volno jen zítra… Jsem fakt traged tohoto týdne ![]()
@Facelook ahoj, neboj, špatně si nic neudělala co se týká toho nákupu… myslím na tebe a držim palce, nevzdávej to! ❤️
@Facelook pockej,pockej, jaky jsi ted tyden? Ty jsi jeste nemela kontrolu na srdicko, ze? Boze, snad to nic neni a mimis se drzi zuby nehty 🙏
vubec se ti nedivim, to bych mela taky hysterak. Je dobre, ze tam je videt ten zarodek
maly musi byt v poradku!
Ja nastesti asi dobry, uplne lehoulince jeste spinim, ale doktorka psala, ze to chce cas, aby se to uklidnilo.
Drz se a davej o sobe vedet ![]()
Dekuju holky. Snažíme se ![]()
Dneska 5+6…srdicko ještě ne-e.
Modlim se, ať odkrvacelo to, co se prý nechytlo… Ale nemam zkusenosti, zda embryo, co se nechyti takto odtece.. MUDr. Říkala, ze ano…
Myslela jsem, ze se vstřebá. Tak snad jeden aspoň ![]()
@Facelook
Držím palce ať to dobře dopadne.
![]()
Při minulém těhu (9+TT) jsem taky tak zakrvácela, ale na pohotovosti se nic nenašlo. S Dr. jsme se shodly, že to bylo nejspíš po tom stresu co jsem měla během dne a jak se postupně uvolnil adrenalin. A pak ještě jednou a to jsem jen sbírala ořechy, nic namáhavého. Vše dopadlo dobře.
@Facelook teda, Ty si to od začátku neskutečně vybíráš až do dna. Ale abych tě trochu uklidnila, kdyz me se rozjel potrat, tak nebyl po chvili krvaceni na utz videt ani zloutkovy vacek ani gestacni. Takze urcite ti odeslo to, co se nechytilo, a druhe tam zustava
jsem o tom presvedcena, a za par dnu pujde videt
.. je dobre ze si pod dohledem
jen lez, hlad brisko a mluv s nim, at tam zustane
posilam spoustu objeti, donre energie a stesti 🍀 🍀 to dopadne dobre, uvidis ![]()
Moc dekuju za podporu holky moje ![]()
Tak jsem po vizite a Uz. Dneska už se srdíčkem
jeden drobek…
Jen ležím a mam další infuze na zastavení krvácení.. Z čeho přesně to bylo nevíme, prý buď druhé embryo, hematom, nebo prokousavajici se placenta do dělohy.. Říkali..
Tak snad se vážně nic nerozjizdi…
každopádně si říkám, jestli to ještě nezhorsuji ty léky na ředení krve?
Tak přemýšlím, co mě ještě může potkat… Fakt od začátku všechno špatně
![]()
Ahoj holky, tak mi teď došlo, že mě vlastně také zaváděly 2embrya a vůbec mi nikdo neřekl, jak to vlastně je, když se uchytí jen jedno, co se děje s tím druhým, asi záleží v jaké fázi se nechytí taky, že? na tom posledním UZ dok neřikal nic o tom, že by viděl 2kousky, ale ono to asi tak brzo ani nemusí být vidět, že..ani nevím, zda tam pak jsou jako 2 váčky nebo jeden, no už jen 24h. a budu vědět víc..
btw. jsem vám ani nepsala, v pondělí mě zas chytl záchvat paniky, a tak jsem šla na krev, poslední hodnotu jsem měla 6700 no a teď 19800 no a info pro takové plašany jako já:
(je to tedy z jiné diskuze, ale info dávala holčině doktorka)
HCG nad 6000jednotek samozřejmě musí růst, ale už se nemusí násobit ani každých 5 dní, nad tuto hodnotu už je to nevyzpytatelné a nesměrodatné
@Facelook píše:
Moc dekuju za podporu holky moje
Tak jsem po vizite a Uz. Dneska už se srdíčkemjeden drobek…
Jen ležím a mam další infuze na zastavení krvácení.. Z čeho přesně to bylo nevíme, prý buď druhé embryo, hematom, nebo prokousavajici se placenta do dělohy.. Říkali..
Tak snad se vážně nic nerozjizdi…každopádně si říkám, jestli to ještě nezhorsuji ty léky na ředení krve?
Tak přemýšlím, co mě ještě může potkat… Fakt od začátku všechno špatně![]()
tak to je skvělá zpráva, že už tam je i
!!!
co se týká těch léků, v tomhle si řikám, že jsem odkázaná na to věřit doktorům, jelikož já tomu vůbec nerozumím - co jsem tak vypozorovala, tak léky na ředění krve dávají snad každému kdo jde na IVF (já je mám normál polykací) a myslím že to je právě i proto, aby se tam právě ten hematom nevytvořil ne…? tak se držte oba dva!
@Facelook preju hooodne sily at se mimisek udrzi ♥️ je fakt neskutecne co sis musela vsechno projit a preju ti aby byl konecne klid a tehotenstvi probihalo bez jakekoliv komplikace 🤗
@Kačenka13T jaktoze mas polykaci? Ja se doktorky ptala, jestli je jina moznost nez injekce a ona rekla, ze ne. Ze neinvazivni moznost neexistuje. Tak to fakt nechapu
Jako ja kdybych nemela pozitivni ten blbej gen, tak bymi to redeni krve urcite nenaordinovala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.