IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
13.7.23 12:44

@Sim7 jeje promin :) tak i tak budu drzet pesticky :) presne jak rikas mimi je dulezitejsi :) a vlasy zade dorostou :) hlavne at uz je vse na dobre ceste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.7.23 12:45

@Kloshet moooc gratuluju :) :kytka: to jsou krasne zpravicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.7.23 12:47

@Kloshet nene, uz to naštěstí zase funguje a vidím konečně nové příspěvky! Juhuuu. Děkuji moc. Mam strašnou radost :srdce: a teď se tu kocham vašimi krásnými ultrazvuky :dance: :dance: máš pravdu, hlavně, at je prcek v pořádku a drží se… Ty jo, tak ty už jsi předána na svou gyndu. To je fofr holky, strašně rychle to utíká! Za chvíli tady budou fotky čerstvých miminek :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
13.7.23 18:03

@Kačena85 Ahoj, jen jsem ti chtěla napsat, abys nesmutnila kvůli nízkému Amh. Chápu, že to není jednoduché, pokud se to dozvíš takto. Důležité je, pokud chcete miminko. Ve tvém případě je to jen o trpělivosti, abyste narazili na to správné vajíčko. Jsou spousty žen, které otěhotní po 40 buď cíleně, nebo náhodou. Tělo se prostě do poslední chvíle chce rozmnožovat. Doktoři prostě jedou podle statistik. Jsou tu i skupiny holek s nízkým Amh a podařilo se jim otěhotnět. Četla jsem celou diskuzi a chtěla tě povzbudit ❤. Drž se a zkuste se být trpěliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.7.23 14:24

Čau holky, jak snášite ta vedra? Já naštěstí pracuju už 14 dní z domova a příští týden taky, tak to není tak hrozné..ale dneska teda se mi po obědě udělalo tak blbě, projela mi křeč celyma střevama, polilo mě takové to. studené horko, že jsem si myslela, že se pos…🤣, tak nevim zda mi nesedl oběd a nebo mě to teď čeká častěji a je jedno co sním. Zvracení se mi teda zatim vyhýbá, zatim co je pro mě nepříjemné, že mě začíná trápit zácpa 🙄 a ty vedra tomu všemu moc nepomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.7.23 18:18

Ahojky holky, muzu mit na vas takovy trochu intimni dotaz? Berete nektera amelgen? A pokud ano taky z vas cast vzdycky vyjde? :zed: a jeste by me zajimalo jestli vubec muze byt sex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.7.23 19:09

@Mattia.mattia ahoj, ja nevim, co je amelgen, ale beru utrogestan a ten ze me jde cely den. A sex zatim bohuzel od transferu nebyl.. nejdriv jsme nesmeli a ted jsem porad unavena a manzel taky :D tak snad nekdy jeste bude. Kazdopadne s utrogestanem byt muze, jen ty 2 tydny po transferu jsme meli pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.7.23 19:11

@Kačenka13T ahoj, me ty vedra uplne zabiji :lol: jako snazim se byt porad schovana, co to jde nebo ve stinu, ale stejne je to des. Ja byla ucpana hned od zacatku :mrgreen: ted se mi to zdalo lepsi, ale ono se to asi bude stridat. Taky nafouknuta jsem nekdy pekne 8o :lol: ale tak to jsou uz drobnosti. Zatim musim zaklepat, ze mi nejak spatne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.7.23 19:50
@Mattia.mattia píše:
Ahojky holky, muzu mit na vas takovy trochu intimni dotaz? Berete nektera amelgen? A pokud ano taky z vas cast vzdycky vyjde? :zed: a jeste by me zajimalo jestli vubec muze byt sex :)

Ahoj, beru od transferu Amelgen 3× denne, bylo mi doporučeno bez secu, asi az do 12.tydne, do.kdy ho i budu brát. Dr. Řikala, že stejne jal to. právě z tebe teče, tak ani se ti do toho sexu moc nechce…a je to normalni, že vytéká, ten čípek je z velké části tuk, který drži pohromadě ten zbytek látek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.7.23 07:41

@Kačenka13T a @daudinka
nas transfer teprve ceka :) KET v umelem cyklu :) vcera rozmrazili a oplodnili vajicka a ted cekame na vyvoj do 5. Dne. Ja prave ten amelgen pak mela i kousek toho bileho na spodnim pradle. Tak jsem si rikala jestli to neni spatne :) ale ted jsem koukala ze to je v pribalovem letaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.7.23 09:29

@Mattia.mattia no ja uz mam permanentne slipovy vlozky, jinak bych mela vsechno pradlo zniceny :nevim: kousek to je jeste zlaty.

Hodne stesti, at se jim dobre dari a pekne se vyviji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.7.23 09:47

@daudinka moc dekuji. Pevne verim ze to vsechno dobre dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.7.23 15:13

@daudinka ze jo, ja taky bez slipovky nedam uz ani ranu, kvuli tomu gynprodylu :zed: doktorka mi teda rikala, ze to nepotrebuju, ze jsem mela ket v nativu a vyuzil se muj prirozeny cyklus, ale i tak to mam brat do 12. Tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.7.23 16:35

@Kloshet ja ten utrogestan asi taky nepotrebovala, ale mam ho pro jistotu. Mam jen dve pilulky vecer, mozna je to jen placeno, protoze to je hodne mala davka :D kazdopadne mi to nevadi. A mam ho mit do 11.tydne, pak zacit postupne vysazovat. Tak asi snizim na jednu denne tyden, a pak asi vysadim uplne. Taktlze to bude do 12.tydne taky.

Horsi ty blby injekce na srazlivost krve :( modrin uz mam nekolik na kazdy strane a pry to mam mit do 16.tydne. No bojim se, ze mi to nakonec prodlouzi na cely tehotenstvi a jeste po :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.7.23 16:59

Ja uz pro slipovky bezela taky. Je to komfortnejsi :) ten amelgen budu mit taky dlouho pokud vse pujde podle planu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.