Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sim7 jeje promin
tak i tak budu drzet pesticky
presne jak rikas mimi je dulezitejsi
a vlasy zade dorostou
hlavne at uz je vse na dobre ceste ![]()
@Kloshet nene, uz to naštěstí zase funguje a vidím konečně nové příspěvky! Juhuuu. Děkuji moc. Mam strašnou radost
a teď se tu kocham vašimi krásnými ultrazvuky
máš pravdu, hlavně, at je prcek v pořádku a drží se… Ty jo, tak ty už jsi předána na svou gyndu. To je fofr holky, strašně rychle to utíká! Za chvíli tady budou fotky čerstvých miminek
![]()
@Kačena85 Ahoj, jen jsem ti chtěla napsat, abys nesmutnila kvůli nízkému Amh. Chápu, že to není jednoduché, pokud se to dozvíš takto. Důležité je, pokud chcete miminko. Ve tvém případě je to jen o trpělivosti, abyste narazili na to správné vajíčko. Jsou spousty žen, které otěhotní po 40 buď cíleně, nebo náhodou. Tělo se prostě do poslední chvíle chce rozmnožovat. Doktoři prostě jedou podle statistik. Jsou tu i skupiny holek s nízkým Amh a podařilo se jim otěhotnět. Četla jsem celou diskuzi a chtěla tě povzbudit ❤. Drž se a zkuste se být trpěliví.
Čau holky, jak snášite ta vedra? Já naštěstí pracuju už 14 dní z domova a příští týden taky, tak to není tak hrozné..ale dneska teda se mi po obědě udělalo tak blbě, projela mi křeč celyma střevama, polilo mě takové to. studené horko, že jsem si myslela, že se pos…🤣, tak nevim zda mi nesedl oběd a nebo mě to teď čeká častěji a je jedno co sním. Zvracení se mi teda zatim vyhýbá, zatim co je pro mě nepříjemné, že mě začíná trápit zácpa 🙄 a ty vedra tomu všemu moc nepomáhají…
Ahojky holky, muzu mit na vas takovy trochu intimni dotaz? Berete nektera amelgen? A pokud ano taky z vas cast vzdycky vyjde?
a jeste by me zajimalo jestli vubec muze byt sex ![]()
@Mattia.mattia ahoj, ja nevim, co je amelgen, ale beru utrogestan a ten ze me jde cely den. A sex zatim bohuzel od transferu nebyl.. nejdriv jsme nesmeli a ted jsem porad unavena a manzel taky
tak snad nekdy jeste bude. Kazdopadne s utrogestanem byt muze, jen ty 2 tydny po transferu jsme meli pockat.
@Kačenka13T ahoj, me ty vedra uplne zabiji
jako snazim se byt porad schovana, co to jde nebo ve stinu, ale stejne je to des. Ja byla ucpana hned od zacatku
ted se mi to zdalo lepsi, ale ono se to asi bude stridat. Taky nafouknuta jsem nekdy pekne
ale tak to jsou uz drobnosti. Zatim musim zaklepat, ze mi nejak spatne neni.
@Mattia.mattia píše:
Ahojky holky, muzu mit na vas takovy trochu intimni dotaz? Berete nektera amelgen? A pokud ano taky z vas cast vzdycky vyjde?a jeste by me zajimalo jestli vubec muze byt sex
Ahoj, beru od transferu Amelgen 3× denne, bylo mi doporučeno bez secu, asi az do 12.tydne, do.kdy ho i budu brát. Dr. Řikala, že stejne jal to. právě z tebe teče, tak ani se ti do toho sexu moc nechce…a je to normalni, že vytéká, ten čípek je z velké části tuk, který drži pohromadě ten zbytek látek…
@Kačenka13T a @daudinka
nas transfer teprve ceka
KET v umelem cyklu
vcera rozmrazili a oplodnili vajicka a ted cekame na vyvoj do 5. Dne. Ja prave ten amelgen pak mela i kousek toho bileho na spodnim pradle. Tak jsem si rikala jestli to neni spatne
ale ted jsem koukala ze to je v pribalovem letaku ![]()
@Mattia.mattia no ja uz mam permanentne slipovy vlozky, jinak bych mela vsechno pradlo zniceny
kousek to je jeste zlaty.
Hodne stesti, at se jim dobre dari a pekne se vyviji ![]()
@daudinka moc dekuji. Pevne verim ze to vsechno dobre dopadne ![]()
@daudinka ze jo, ja taky bez slipovky nedam uz ani ranu, kvuli tomu gynprodylu
doktorka mi teda rikala, ze to nepotrebuju, ze jsem mela ket v nativu a vyuzil se muj prirozeny cyklus, ale i tak to mam brat do 12. Tydne
@Kloshet ja ten utrogestan asi taky nepotrebovala, ale mam ho pro jistotu. Mam jen dve pilulky vecer, mozna je to jen placeno, protoze to je hodne mala davka
kazdopadne mi to nevadi. A mam ho mit do 11.tydne, pak zacit postupne vysazovat. Tak asi snizim na jednu denne tyden, a pak asi vysadim uplne. Taktlze to bude do 12.tydne taky.
Horsi ty blby injekce na srazlivost krve
modrin uz mam nekolik na kazdy strane a pry to mam mit do 16.tydne. No bojim se, ze mi to nakonec prodlouzi na cely tehotenstvi a jeste po ![]()
Ja uz pro slipovky bezela taky. Je to komfortnejsi
ten amelgen budu mit taky dlouho pokud vse pujde podle planu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.