Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Facelook uvidis ze to bude dobre, troska krve nevadi, a dve carky take mas. Ty neslabnou, tak to bude dobre
tak ve strwdu budou koukam same dobre zpravy, ty krev, @daudinka ultrazvuk. Tesim se na dobre zpravy ![]()
Ja se citim dobre, i kdyz horko mi dava docela zabrat, komu ale ne
Jsem precitlivela a žeru porad jak mlejn. Bojim se ctvrtka, ale zaroven se tesim. Tak nevím, mam smisene pocity.
@daudinka no po pravdě moc v klidu nejsem…ano, to ze je v děloze, z toho mam samozřejmě radost, ale to špinění, ikdyz mi řekl, že dobrý, člověka prostě v klidu nenechá…radši jsem tu zprávu poslala mailem do centra hlavní sestře, co si o tom mysli a zda nemam. prijit na kontrolu dříve
@Kačenka13T ja jsem u prvniho tehotenstvi mela v 5tt docela silne krvaceni, jeste jsem tenkrat nemela potvrzeno z ultrazvuku. Na pohotovosti mi rekli ze je vse v poradku a krvscim kvuli cyste, ktera je vedle gestacniho vacku. A vse dobre dopadlo, jen jsem se musela hodne setrit a byla doma na neschopence, nez se to vstrebalo. Tak uvidis, bude to dobre ![]()
@Kloshet no me tam taky našel cystu, ze zapisu jsem pochopila, že ale na vaječníku…no vypadá to, že už to špiněni přestáva, ale dnes me i trochu vice pichalo v podbříšku, tak moc klidná nejsem. Naštěstí celý příští týden pracuji z domu, tak muzu odpocivat.
@Kačenka13T to je jasny, ze jsi z toho nervozni. Taky bych samozrejme byla. Ale ono stejne nic neudelas. Pokud by embryjko nebylo v poradku, odejde nakonec tak ci tak. A pokud se jen vrti, tak ti maximalne daji ten ascorutin, abys nespinila nebo spinila min. Kdyby za to mohla ta cysta, tak ti ji asi stejne nemuzou odoperovat a asi by se cekalo, az praskne sama. Nevim, jestli by neohrozili miminko, kdyby s ni chteli neco delat ![]()
@Kloshet ja se taky napul bojim a napul tesim. Jinak vedro je desny. Ja bych rekla, ze jim stejne, ale ja mivam porad hlad i normalne
akorat mam pocit, ze ted nemam na nic chut. Mam hlad, ale nevim, co bych si dala. A nic tu samozrejme neni
takova patova situace. Akorat se cpu porad ovocem. Toho asi jim vic nez predtim.
@Kačenka13T pokud na vajecniku, tam se podle me lepe vstreba, nez v deloze, protoze kdyby praskla v deloze, mohla by strhnout i vajicko. Tak to te snad uklidni. Uvidis. Bude to dobre. Picha to kvuli te cyste. Mela jsem po OPU vajecniky plne cyst a tekutiny a bolelo to a pichalo. A vstrebalo se to. Uvidis, to bude dobre ![]()
@daudinka Uplne ti zavidim ze jdes uz ve stredu, me do ctvrtka asi jebne
jinak ja taky hledam, co bych si zrovna dala. Vcera jsme byli na koupaku po sto letech, a ja nejdriv hranolky, nato hermelin, pak jsem si sla pro panini a prinesla zmrzlinu, na to meloun a zavrsila to chipsama se syrovou omackou. No prasnice!!!
Manzel mi rika.. I kdyz nekoukam na to brisko, ktery uz mas, tak to poznam i podle toho, jak se cpeš, ta bublinka tam urcite je a ma se cile k svetu, vzdyt vcera sporadala tolik veci!
tak smad ma pravdu, posilam kazdy vecer prani tam nahoru, aby bylo vse v poradku ![]()
@Kloshet ty jsi dobra
tak tvrdi, ze nam to sebere hodne energie, kdyz vyrabime miminko
tak to musi byt poznat i na prijmu jidla. Tak si myslim, ze se u tebe ma cile k svetu, kdyz ti dava tak zabrat.
@Kloshet tak ja začínám mít spíš opačný problém, nemam moc na nic chuť, dneska jsem si s nadsenim nachystala snidani a kdyz jsem se do ni pustila, tak mi to moc nešlo jíst…ale dost možná je to z nervů po tom včerejšku, začaly me i bolet záda, prostě takovej ten den všechno na prd 🤣, ale snad už přestalo to špinění to vypadá, davam si od včera vodu s citronem, jinak jako vitaminy beru pouze mamavit
@Kačenka13T no vidis, to bude dobre, sem to rikala. Hlavne pozitivni mysl ![]()
@daudinka No jako strasny se mnou.
Tohle je fakt hodne energie
Ja jen doufam, ze vse bude dobre. Napeti sili kazdym dnem
![]()
@Kačenka13T píše:
@Kloshet tak ja začínám mít spíš opačný problém, nemam moc na nic chuť, dneska jsem si s nadsenim nachystala snidani a kdyz jsem se do ni pustila, tak mi to moc nešlo jíst…ale dost možná je to z nervů po tom včerejšku, začaly me i bolet záda, prostě takovej ten den všechno na prd 🤣, ale snad už přestalo to špinění to vypadá, davam si od včera vodu s citronem, jinak jako vitaminy beru pouze mamavit
Přesně takto jsem to měla v předešlém těhu. Měla jsem hlad, ale po dvou soustech jsem měla pocit sytosti. Teď to mám podobně. Teď se do jídla i pití pomalu nutím.
@Kloshet to mi povidej, skoro bych to mela radsi uz zitra
ale zase kazdej den navic dobrej. Ve stredu budu 6+6, no tak snad tam to srdicko uz bude. Jinak budu mit hrozny nervy. Ja se cpu hlavne tim ovocem. Jinak se cpu jako normalne. Ale mozna mi nechutnaji nektery veci, co jsem driv jedla porad. Vyhledavam neco jinyho ted. A teda mozna mam citlivejsi cich. Dnes jsem muselq utyct z koupelny, kdyz si manzel daval balzam po holeni
ne ze by se mi udelalo zle, ale bylo to tak silny, ze jsem to nemohla vystat
Holky, tak mi volala sestra z gyndy, že mě ve středu vezme muj doktor na vyšetření, pro jistotu, což jsem ráda(posilala jsem jim tu zprávu z nemocnice) btw můj gyndař je zároveň i muj doktor v IVF centru, takže ideální situace 😄 budu 5+5, tak pocitam, ze jeste mimino vidět nebude, ale budu vědět, ze jsem nic nezanedbala…
Dnešní kontrola dopadla dobře, 10+6tt. Teď se objednat na screening, za 14 dnů na krev a pro průkazku.
@Littlefool píše:
Dnešní kontrola dopadla dobře, 10+6tt. Teď se objednat na screening, za 14 dnů na krev a pro průkazku.
Tak to jsou krasne zpravy po ránu 🙏 ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.