IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
3.7.23 16:29

@Nika009 to me mrzi, ze tam jeste neni :(. Ale jeste neni konec, jeste se objevit muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.7.23 16:41

@daudinka kez by byly dve :hug: mam jen strach, aby nebylo jedno a nemelo treba nejake postizeni nebo tak. Proste budu doufat a uz se nemuzu dockat ultrazvuku. Clovek se tesi na pozitivni test a pak zase na krev a pak zase na ultrazvuk, porad se to posouva a porad jen ceka :) je to na palici. Co injekce, vcera si to taky zvladla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.7.23 17:04

@daudinka Tak už mi volali - 1103, což je prej krásný :-) na další krev už mě tedy neobjednali, až za 14 dnů na UZ. Tak nevím, zda si mám zajít třeba v pátek na krev ještě sama, abych byla v klidu, že to stoupá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
3.7.23 17:19
@Kačenka13T píše:
@daudinka Tak už mi volali - 1103, což je prej krásný :-) na další krev už mě tedy neobjednali, až za 14 dnů na UZ. Tak nevím, zda si mám zajít třeba v pátek na krev ještě sama, abych byla v klidu, že to stoupá…

Je to krasne❤️ ❤️ ❤️, na dalsi hodnotu bych nesla, az na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.7.23 19:13

@Kačenka13T ja si taky myslim, ze to je krasnej vysledek, ze ani dalsi test nepotrebujes :dance: kdyby nerostlo, jak ma, tak by nebylo tak vysoky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.7.23 19:21

@Kloshet jako ja to pochopila, ze by rostlo jen lehce rychleji, kdyby bylo neco spatne. Ne o tolik rychleji. A to by spis byl muj pripad, protoze 13.den jsem mela hodnoty 14.dne. Jako oduvodnila jsem si to tak, ze bylo 6ti denni a ne 5ti denni. Ale mam taky strach, jeste s tim nasim genetickym problemem :nevim: takze se modlim stejne jako ty a doufam, ze snad je v poradku.

Injekce vcera byla taky celkem dobra. Jako zapich bolel, ale pak uz to slo a flicek jen cervena tucka. Tak snad to tak pujde dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.7.23 18:48

8o :srdce:
Holky…!!!
Modlim se, ať se udrží :srdce:
Od včerejšího odpoledne duch, z ranní moci menší, teď odpoledne takto.
Zítra mam termín MS. Dnes šílený píchání v podbřišku, jako bych to měla dostat. Je to jiné, než celou dobu po hormonech… Tak nevím :( furt se člověk kvůli něčemu klepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.7.23 19:03

Ja si prvni test delala taky den před MS a měla jsem podle mě ještě menšího ducha, takže za mě super duch ❤️
Tak jsem se těšila jak se mi uleví po té krvi a teď je to snad ješťě horší…zase čekání a přemýšlení, zda to píchnutí v pobříšku je dobře, zda ten nával horka je normální, pak to hledáš na diskuzích, to je fakt k zbláznění 🤣 😰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.7.23 19:33

@Facelook jupi jupi!!! Modlim se s tebou :srdce: :* To bude dobre :dance: hlavne bud na sebe opatrna. Jinak me prvni testy taky vysly z odpoledne moci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.7.23 19:40

@Kačenka13T
Přesně na tohle jsem se vás holky chtěla zeptat, jestli tomuhle bude někdy konec… Hádám, že až do 50.let věku dítěte nebude :zed: :mrgreen: :mrgreen:
Furt stres… Jestli přežiju tu MS, tak krev, dalsi krev, ultrazvuky.. Dnešní píchání uz hledám od rána :mrgreen: :mrgreen: se picnu!
@Kloshet děkuji :srdce: :srdce: ja jsem z těch léků celá marná, mám stále těch 20 léků denně.. Takže nejsem moc funkční… :? A co Ty, jak se cítíš, co teď vse máš před sebou?? Povidejte holky, ať vím, co me čeká v tom lepším případě, když se udrží :oops: budou dvojky?? Citis je tam? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.7.23 20:34

@Facelook ty brdo, 20 leku, to je proste masakr 8o hlavne aby to pomohlo :hug: takze jsi asi doma na neschopence vid? Jinak ja se citim precitlivele, vcera jsme se s manzelem museli az smat, me rozbrecelo i to, ze deti stali na prechodu a cekaly sporadane, az budou moct prejit. Zadny zbrklosti. A ja brecela. Tak chapes to? Furt brecim a v noci chodim curat nejak casteji 8o a jinak zeru jak mlejn. necitim dvojicky. Jo a termin utz odpocitavam fakt netrpelive. Mam velky strach ze tam nic nebude :,(

A co se tyce toho strachu, doma mame 9-leteho a o toho mam strach porad :lol: manzel mi rika ze mam uz prestrihnout pupecni snuru ale je to muj milacek, mazel, muj jediny chlapecek, takze strach asi bude do tech 50 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
4.7.23 20:40

@Facelook jee, to je krasa :dance: drzim palce, at hezky sili. Za to vsechno utrpeni. A stacilo i par milimetru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.7.23 21:34

@Kloshet jojo :(… Z toho 15. hormonů. Není to nějak moc? Vůbec mi nikdo v centru nesleduje krev, nic.. Mám 6 estrofemu denně, 6 lanzett a 3 amelgeny. Zbytek na ředení, kortikoidy atd… Představa to jist 3 měsíce, jsem fakt trochu mimo z toho. Stále PN. Uz mi hrabe. Nene! To je hezký :srdce: jo holka, teď budeš brečet asi u všeho… Ale je to roztomilý, nahodou.. :mrgreen: konečně!! Tak si pořádně zabrec! A na ultrazvuku bude vše v pořádku, bublina se ma určitě jako v bavlnce. Kdy na nej jdeš?? Budu moc držet palce :srdce: jste můj predvoj.
Chápu :D takze tohle je teprve začátek a bude hůř. Budu si to pamatovat :lol: děti budou vždycky děti :hug: tak to bude ze sourozence nadšený… Nebo ze dvou :P p. s. Neboj, ja žeru taky a to tam ještě nic nemám 😂 ale celé noci nespím, takže ve dve ráno chodim na sušenky 8o

@daudinka děkuji! Domlouvám břichu celé dny, at to tam drží. Ted zase schiza, zda je to tam, kde má a jestli se nepustí. A nebo zda se to embryo nepredavkuje téma hormonama.. Co ty, jak ti je? :srdce: a jak dlouho holky držíte ta omezeni, sport, vana, sex.. V létě koupání, opalování? Ja jsem úplněk tragéd a nevím, co kdy můžu dělat… A jestli s těma praskama vůbec můžu na slunce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
5.7.23 02:08

@Facelook
Potichu gratuluji :kytka: ať se tam bublinky drží. Tu schizu znám, přijde mi dlouhé čekání na další UZ, kolikrát se bojím jestli je vše v pořádku, párkrát se mi podařilo fazolku slyšet přes Angelsounds, krásně a jasně. Včera jsem zase měla divní pocit a fazolku neslyším :roll: tak snad je v pořádku.
O děti se budeme bát pořát a myslím, že i více než kdybychom je počali normálně. Přeci nás to všechny stálo plno úsilí a nervů. Dcerka má dva roky včera se rozeběhla po chodníku vedle hlavní silnice, kde nikdo nedodržuje 50, já byla strachy bez sebe a ona vysmátá. :roll: pak jsem se bála jestli jsem neublížila fazolce, jak jsem za ní utíkala. Hold je to na palici a každé kontroly budou o nervech jestli je vše tak jak má být.
Záleží jak máš silnou vůli. :D Já třeba osobně bazény nějak nemusím, takže teď je nenavštěvuje, na podzim určitě půjdeme. Vana v létě u nás nefrčí. Ale když si nedáš vařící vanu a jen teplou, tak jako kdybys tam dávala miminko tak je to v pohodě. Ráda jsem ve vaně pozorovala jak se Stellča hemžila v bříšku, bylo to hezké.
A se sexem ti neporadím. Přítel se po každém IVF bál aby nějak neublížil, tak držel půst. Max říkal, že bychom to zkusili jako vyvolávací pomůcku :P Po porodu jsem měla „zákaz“ na 2r :mrgreen: skrz císaře. Ale cca 1,5 po porodu jsem to zkusili, to jsem si připadala jako kdyby to bylo moje poprvé, chvilku mi to bylo nepříjemné skrze jizvu, ale už to šlo. Celkově jsme během 3 let měli sex velmi omezeném množství :P mě tedy osobně nechybí a přítel má kdyžtak ruce. :mrgreen: Ale každá jsme jiná, některé jsou hodně náruživé a po porodu ještě víc, jiné zase nemají chuť vůbec. :mrgreen: Takže to vše záleží na vašem uvážení, chutí a jak se cítíš.
Opalování se celkově moc nedoporučuje, mimčo se v břichu může přehrát. Ale jak se říká, všechno s mírou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.7.23 05:53

@Facelook tech leku mas teda hodně, ale věř doktorům, ze to je spravne, z nějakého důvodu ti to napsali. Urcite to zabere a carka bude krasne silit :hug: radovanky typu bazen, sex ted chvili jeste vydrz, je to ted vse bud a nebo. Ja se na vse chci zeptat na tom utz, tak ti dam pak vedet :D jinak utz mam 13.7., je to nekonecne. Kazdy den me trochu boli podbrisek, a mam pocit ze jsem zacala krvacet, ale to je asi tom jak se roztahuje deloha a jak ze me odchazi ten gynprodyl, ktery si zavadim :roll: Tu schizu chapu, je to tezke obdobi, ale uvidis ze to bude vse dobre, hlavne ze se objevily // a ted uz jen aby to vse sililo :hug: jak dnes rano dopadl test? :dance:

P. s.: jinak syn mi vcera rekl, bez toho aby vedel ze mame bublinku, ze by chtel brachu, aby ho mohl ucit lumparny :srdce: a ja zase brecela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.