IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
30.6.23 14:14

@Kačenka13T
Mimoděložní mít opravdu nemůžeš, vždyť zavádí embrio přímo do sliznice dělohy. Jak by se mohlo vrátilo zpět do vejcovodů :roll:

Test ti krásně sílí, zkus netestovat tak dva dny a pak uvidíš rozdíl. Já jsem testovala ob den a znatelnější rozdíl byl vydět až kolem 9dne od ETu. Jinak mě přišly taky stejné s minimálním rozdílem. Hlavně se zbytečně nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.6.23 14:24

Jinak na trochu veselejsi notu, 13.den po transferu jsem mela hcg 1246. Dnes 16.den po transferu 3875. Tak snad je vse jak ma :srdce:

@Kloshet skoda, ze jsi nesla jeste na jeden test hcg :lol: by me zajimalo, kolik bys po 3 dnech mela. To uz by muselo byt 15 az 20k :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
30.6.23 14:57
@Littlefool píše:
@Kačenka13T
Mimoděložní mít opravdu nemůžeš, vždyť zavádí embrio přímo do sliznice dělohy. Jak by se mohlo vrátilo zpět do vejcovodů :roll:Test ti krásně sílí, zkus netestovat tak dva dny a pak uvidíš rozdíl. Já jsem testovala ob den a znatelnější rozdíl byl vydět až kolem 9dne od ETu. Jinak mě přišly taky stejné s minimálním rozdílem. Hlavně se zbytečně nestresovat.

V tomhle tě musím vyvést z omylu, mimoděložní se může stát i po IVF, dokonce je to prý i o něco málo častější. Nezaručí to ani embryoglue, říkal mi to přímo doktor.

Jinak holky, gratuluju všem k dvěma čárkám, je to skvělé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.6.23 16:17

@daudinka no tak na to radsi moc nemyslim, kolik bych mela dnes :lol: ale krasne ti to stoupa, za chvili me dozenes :mrgreen: ne, sranda..

Jinak ja picham od zacatku stimulace, jen kdyz jsem to po opu dostala, tak mi to na dva tydny vysadila a zacala jsem zase 5 dni pred transferem. Mam vysokou srazlivost krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.7.23 07:36

Holky, mate nejaky tip na to, jak to pichat? Hrozne to vcera bolelo a ted tam mam cernej flek :,( ja to 2 mesice nezvladnu kazdej vecer. Uz ted jsem z toho vystresovana. A jak to bricho pak bude vypadat 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.7.23 14:35

@daudinka ja picham od 16.5. picha se to pod uhlem 90. a souhlasim, je to bolestivy. Nekdy se trefim do zily a boli to a krvaci. Taky jsem cela modra, ale bohuzel tip ti nedam, protoze u toho taky trpim 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.7.23 16:54

@daudinka ja teda mela obrovskej blok, protoze sem to neumela rychle zapichnout. Ale naucila jsem se udelat rasu, dat pomalinku jehlu, a pak pomalu zapichnout. A to boli jen malokdy a je to dobry, zvladam i ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.7.23 18:01

@Kloshet to je zajimavy, jako mne prave boli ta tekutina, jak jde dovnitr a to to manzel stlacuje pomalu, a pak to teda desne stipalo i celkem dlouho po :(

@Nika009 je to strasny, stimulace byla uplna pohadka oproti tomuto. To jsem nemela jediny flicek a nebolelo me to vubec. Ted jsem teprve poradne vydesena, ze to budu muset delat tak dlouho kazdy vecer. Nesnasim injekce a toto navic hrozne boli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.23 18:35

Ahoj holky, ja teda ten aspirin na ředění krve mam normalne prasky, jic nepicham..mpichala jsem jen ovitrelle a paknty dalsi stimulacni a ty byly v pohode…jinak dnes test takto a v pondeli uz jdu na krev, tak snad mi řeknou něco pozitivniho. Dneska mě dvakrat desne pichlo vpravo v podbrisku, tak snad to neni nic špatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.7.23 19:43

@Kačenka13T test uz je krasnej :dance: zitra urcite budou dobre zpravy. Me pichalo zas hrozne v levym jednu dobu. Napsala jsem doktorce, jestli je i nejaka jina moznost jak to resit nez injekcema. Tak snad napise, ze ano. Desim se vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.7.23 21:16

@Kačenka13T skvely, vypada to velmi dobre! :dance: Potichoucku gratuluji :*

@daudinka No ja pomalicku stlacuju a postupne poustim tu rasu, kdyz uz to začne bolet a jsem treba teprv v pulce injekce. Je to hrozny a ty mas stesti, ze nebudes pichat tak dlouho jako ja :kytka: :pankac: ja se ptala a podle me doktorky nic jineho neni. Nastesti uz jsem si trochu zvykla, zacatky byly hrozne krusne a mela takovy blok, ze jsem to sama nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.7.23 22:11

@Kloshet ja bych si to sama pichnout nedokazala. Normalne dneska to vubec nebolelo :dance: ja jsem nadsena. Dava mi to nadeji, ze to treba pujde. Manzel je uzasnej, ze to dnes tak zvladl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.7.23 06:56

@daudinka kdyz jsem mela pri stimulaci dve injekce, tak jsem to po 4 hodinach se vsim sebezaprenim zvladla. Pak prisly tri injekce a to byl konec, to mi uz museli pichat vsichni okolo. No a pak prisel blok a ja po stimulaci nezvladla ani jednu. Pichal mi to manzel, ale ten chodi na smeny a ja to musela nejak zvladat. Jak jsem ale zjistila, ze se to povedlo a jsem tehotna, tak se mi to v hlave preplo a uz to zvladam, ale musim pomalu. Je to ale mazec no :(

Jsem moc rada, ze te to dnes nebolelo :dance: to je dobre, hned to na dnesek lepe zvladnes :hug: neboj, za chvili ti to utece a bude po injekcich :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.7.23 07:20

Ahoj holky, ja jsem zase znejistila, dnes mi testy ukazaly toto, jak. kdyby z jedne strany je ta čárka silnejsi a pak slabne… jeden jsem delala z proudu, druhy namacela do sklenicky. Myslite, ze na to muze mit vliv i to, ze do vzorku se dostava ten Amelgen - čípek? Jak je beru 3× denne, tak ze me jdou ven takřka pořád 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
2.7.23 07:33

@Kačenka13T byt tebou, tak uz ty testy prestanu delat, protoze ted se uz stresujes uplne zbytecne. Chudak mimi. Ja bych z proudu netestovala, neverim tomu. Carky mas tmavy, nech to byt a pockej na krev :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.