IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
29.6.23 07:55

Holky tady posílám odkaz na počítání týdnů podle IVF. Do puknce/transferu zadáte datum - pokud bylo zamražené a transferovali jste později, odečti od data transferu počet dnů jak bylo staré embrio a výsledné datum tam dej.
 https://wunschkinder.de/…ftskalender/

Jinak v apce těhu+ jsem zadala datum početí (úplně stejné datum jako v předchozím případě)

Snad vám to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.6.23 07:57

@Kloshet teď bys měla být 5+2tt podle kalkulačky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
29.6.23 07:58

@Kačenka13T Je tam :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.6.23 08:03

@Kačenka13T
:hug: :dance: chce to čas, ale vypadá to hezky.
@Mattia.mattia
Lítání kolem IVF je kolikrát na palici a bez stresu to nejde. Buďte rádi, že přítel má spermie. Ten můj se rok léčil a stejně žádné nemá, nebo spíš tvoří se mu, ale už se nedostanou ven. Tak aby mohl mít děti musel podstoupit operaci TESE, kde má u rozřízi obě kulky aby z něj dostaly nějaké spermie. 14 dnů si nemohl pořádně sednou :) ale sám říká, že pokud by musel tak klidně pujde znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.6.23 08:43

Holky, omlouvam se, ze nepisu. Mam strasnou deplu :cry:

Volal mi doktor. Meli jsme 5 vajicek. Z jedno nic nebylo. Jedno embryjko mam od patku v sobe. Dalsi 2 se zastavila a to posledni bylo strasne kvality. Takze mame jen to jedno jedine. Nic se nezamrazilo. Delala jsem si test, duch tam byl, ale ted posöedni 2 dny ani znamka po duchu. Vim, ze na testovani je jeste brzo, ale i tak jsem z toho strasne v haji sob:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.6.23 08:57

@Kačenka13T duch tam rozhodne je, musis vydrzet :hug: za par dni uz bude urcite tmava carka

@Mattia.mattia carky mam a mam potvrzeno i z krve :srdce: ale bojim se porad a zatim tomu nemuzu moc uverit. Obzvlast kdyz netestuju, tak ani nemam pocit, ze bych tehotna byla. Zitra jdu zase na krev, abychom zkontrolovali, ze hcg roste, jak ma. A pak uz budu cekat na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.6.23 09:02

@Nika009 ta carka predtim mohla byt jeste z ovitrelle? Kolika denni embryo bylo, to co mas v sobe? Carka se muze objevit i pozdeji :hug: jeste neztracej nadeji

Moc me mrzi, ze ostatni embryjka byly spatny :hug: ale to jedno u tebe muze byt prave to vase mimi. Ja jak jsem byla v haji z ty nemoci, jsrm si rekla, ze tomu embryjku musim dat sanci a byt co nejvic v pohode. Ze si tu sanci zaslouzi a ja mu ji dam. Posilam hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.6.23 09:15

@daudinka ten duch mohl byt z ovitrelle. Ten jsem pichala 17.6. transfer byl 23.6. Jak dlouho muzou byt znamky po ovitrelle?
Od pondeli me boli bricho a prsa a tak nevim, jestli je to dobre nebo spatne znameni.

Ja nasemu embryjku verim, jen se tam nekde trosku bojim, ze to nezvladne. Pokud to nezvladne, tak mi doktor moc nedoporucil dalsi stimulaci, jelikoz jsem v unoru prodelala laparoskopii, kde mi odebrali oba vejcovody. I ted mel pochybnosti, ze z toho nic nebude. Mooc dekuji, za poslani sily :srdce: silu ted potrebujeme vsechny. A moc bych nam to vsem z celeho :srdce: prala. Kazda z nas si to zaslouzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.6.23 11:14

@Nika009 myslim, ze rikaji 10, 12 dni po pichnuti.. :nevim: ale zalezi, jak komu se rychle vstreba. Nekomu rychleji a u nekoho to trva dyl. Jeste je nadeje, ne nadarmo chteji, abychom testovaly az tech 14 dni po transferu.

Kdyby to nahodou nevyslo, dej se pauzu, uzij si leto, jed na dovcu a v zari uz budes v plne sile a treba ta stimulace bude mnohem lepsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.6.23 11:35

@Kloshet juuu diky za rady :) vyzkousime :) mas pravdu vybirame si to az do dna :zed: jinak to nejdriv zkousel sam v den opu ale neslo to tak jsem mu sla potom,, pomoct’’ a ani tak to pak nedopadlo jak byl ve stresu. Tak snad vse uz pujde jak po masle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.6.23 11:45

@Littlefool to zni straslive. Chudak tvuj muz :,( to muselo byt opravdu bolestive. Koukam ze opravdu nedeje umira posledni a ze ikdyz to vypada ze to nejde tak to proste nejak pujde :) tech pribehu tady je fakt hodne co jsem koukala a kolikrat me z toho fakt mrazi. Tak preji hodne pozitivni mysl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.6.23 11:47
@daudinka píše:
@Kačenka13T duch tam rozhodne je, musis vydrzet :hug: za par dni uz bude urcite tmava carka@Mattia.mattia carky mam a mam potvrzeno i z krve :srdce: ale bojim se porad a zatim tomu nemuzu moc uverit. Obzvlast kdyz netestuju, tak ani nemam pocit, ze bych tehotna byla. Zitra jdu zase na krev, abychom zkontrolovali, ze hcg roste, jak ma. A pak uz budu cekat na ultrazvuk.

Urcite je vsechno v poradku ♥️a uz se budete jen tesit na jarni miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.6.23 12:17

@Nika009 pridavam se a taky preji hodne sil a pozitivni energie :srdce: a taky at se tam to jedno uchyti a vyjde Vam to. Vim ze je to tezke udrzet si mysl alespon trochu optimistickou. Nadeje tam urcite je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.6.23 15:26

@Nika009
já měla taky jen 5 vajíček, 4 se oplodnily, dvě to nedaly po 3 dnech, 1 mi zavedli a to poslední bylo nevyhovující na zamražení. Toto je můj 2 cyklus IVF. Tak doufám, že se tě fazulce daří a už tam zůstane a až do února :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.6.23 15:29

Holky co to postupně dočítám, tak nás po 9.6. bude hodně co mají nějakou kontrolu ať už HCG, UZ na :srdce:, nebo nějakou kontrolu u svého Dr. :) Tak všem přeji ať je to úspěšný týden jen s pozitivními zprávami. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.