IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
27.6.23 01:16

@Kačenka13T
Já mám teď třetí těhu (ET-potrat v 18tt, KET- dcerka 2r, ET- 7+4tt) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 07:01

Ahoj holky, tak ja uz frcim na test hcg z krve. Rano jsem jeste testla a mam carky stejne nebo skoro stejne silny. Tak budu mit urcite nizsi cislo nez @Kloshet :lol: jsem zvedava, ale jsem z toho i nervozni.. snad to bude podle tabulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.6.23 08:17

@Littlefool @Kloshet nakonec jsem dnes netestovala, včera mě zase děsne bolela hlava, motala se mi a takové pocity v břiše jak když má přijít MS a v noci jsem z toho měla děsnej pocit a řekla si, že to nemá cenu, že to určitě dostanu :-( no zatím se MS nedostavila
+ taky nevím, zda se dostaví přes ten Amelgen, názory a zkušenosti jsou různé
No a taky mám doma jen jeden drahej test z lékárny, tak si zajdu do DMka pro proužky a třeba zítra najdu odvadu
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 08:43

@Kačenka13T ja bych zitra uz test zkusila. Od ovitrelle to mas uz 2 tydny, tak ten by mel byt uz z tela pryc. A jestli jsi 9 dni po et, tak uz by tam carka byt mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.23 09:06

@daudinka no hned hlaš výsledky! Jsem jak na trní! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.6.23 09:08

Teda, tady je ale pořádné množství //!!! Skvělé :srdce: jak vám všem je holky?? @Kloshet že ty sis vymodlila dvojky s tím HCG :potlesk: :potlesk: :D

Ja jdu zítra a uvidíme, jestli po kontrole vloží embryo. Zavadely jste si ten progesteron i před KET? Mam byt v 8 rano na kontrole sliznice, tak nevím, zda si to tam mám soupnout i ráno :think: jinak děkuji všem za rady… S přítelem jsme se domluvili, že pokud sliznice po tom Amelgenu neklesla třeba na 4mm, necháme zavést a uvidíme. Ale stále nevím, zda jedno, nebo dvě. Ale počítám s možností, že nas hned ráno pošlou domu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 09:53

@Facelook hrozne drzim palce, at je sliznice dobra :hug: a at si uz zitra odneses embryjko domu. Ja zavadim utrogestan vecer, takze jsem normalne dala. A @Kloshet mam pocit, rikala, ze zavedla i rano pred Ketem.

Jinak ja se zatim porad necitim nijak. Semtam lehce citim pichnuti nekde v podbrisku, ale jinak nic. Mozna jsem kolem ctvrte vic unavena, ale to uz se hodne pozoruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.6.23 10:36

@Facelook já jsem si ráno progesteron zavádět neměla až po výkonu. Beru 1-0-1

Budu na tebe zítra myslet ať vám to výjde🤗 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.6.23 10:37

@Kačenka13T i přes Amelgen se může dostavit MS. Příznaky těhu můžou být stejně jako při MS, tak bych se zbytečně nestresovala. :kytka: přeji ať to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.6.23 12:17

@daudinka @Littlefool

Dekuju kočky ❤️ ja mam 1-1-1 právě.
Tak jsem se jim nakonec dovolala a mam to tam soupnout i ráno. Tak uvidíme. Modlím se…

@daudinka tak ona nakonec ta tvoje chripajzna bylo počínající těhotenství, viď? Jak se říká, že se člověk cítí občas nachlazeny při tehu 😊
Jen odpočívej, po těch nervech máš nárok byt unavená. Hlavně, že se zdařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.23 12:18

@Facelook trochu jsem si to mozna privolala :lol: kazdopadne pred KET jsem zavadela, i jsem se na to ptala ;) budu drzet vsechny pesti, co mam, urcite to bude v poradku :hug: Ja se citim unavena, dokonce jsem jednou uz v praci trochu klimbla :lol: :lol: boli me prsa ale jinak se citim fit :) dej pak vedet, budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 12:28

@Facelook no ja byla opravdu nemocna :mrgreen: a to tehotenstvi to asi zhorsovalo, nechtelo se me to pustit tejden v kuse. Jeste ted mam rymu, ale to uz nic neni. Kazdopadne jsem fakt stastna, ze i pres to se prdola chytla. Ted jeste vedet tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 13:45

Holky, tak mam 1246 a sestricka na me, ze jestli mi nedavali 2 embrya :mrgreen: tak nvm.. jsem 13.den. Snad to neznaci nic spatnyho, jestli mam taky moc. S tou mou hodnotou to dvojcata nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.23 14:10

@daudinka tak dobry! :lol: Hodnota se kazdym dnem dvojnasobi, tak zitra budes mit pulku, jako mela ja vcera :mrgreen: :lol: no ja se snad utz nedockam. Jestli tam jsou opravdu ty dve, tak se mi moje prani splni na 120% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.6.23 14:16

Ahoji mě to čeká. Zatím už půl roku snažení laparo pruchodnosti vaječníku, to je v pořádku, přítel vyšetření spermii taky v pořádku, bráni hormonu, injekce, čipky a porad nic. Tak v brzske době mě čeká IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.