Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačenka13T
Já mám teď třetí těhu (ET-potrat v 18tt, KET- dcerka 2r, ET- 7+4tt)
![]()
Ahoj holky, tak ja uz frcim na test hcg z krve. Rano jsem jeste testla a mam carky stejne nebo skoro stejne silny. Tak budu mit urcite nizsi cislo nez @Kloshet
jsem zvedava, ale jsem z toho i nervozni.. snad to bude podle tabulek.
@Littlefool @Kloshet nakonec jsem dnes netestovala, včera mě zase děsne bolela hlava, motala se mi a takové pocity v břiše jak když má přijít MS a v noci jsem z toho měla děsnej pocit a řekla si, že to nemá cenu, že to určitě dostanu
no zatím se MS nedostavila
+ taky nevím, zda se dostaví přes ten Amelgen, názory a zkušenosti jsou různé
No a taky mám doma jen jeden drahej test z lékárny, tak si zajdu do DMka pro proužky a třeba zítra najdu odvadu
![]()
@Kačenka13T ja bych zitra uz test zkusila. Od ovitrelle to mas uz 2 tydny, tak ten by mel byt uz z tela pryc. A jestli jsi 9 dni po et, tak uz by tam carka byt mohla ![]()
Teda, tady je ale pořádné množství //!!! Skvělé
jak vám všem je holky?? @Kloshet že ty sis vymodlila dvojky s tím HCG
![]()
Ja jdu zítra a uvidíme, jestli po kontrole vloží embryo. Zavadely jste si ten progesteron i před KET? Mam byt v 8 rano na kontrole sliznice, tak nevím, zda si to tam mám soupnout i ráno
jinak děkuji všem za rady… S přítelem jsme se domluvili, že pokud sliznice po tom Amelgenu neklesla třeba na 4mm, necháme zavést a uvidíme. Ale stále nevím, zda jedno, nebo dvě. Ale počítám s možností, že nas hned ráno pošlou domu ![]()
@Facelook hrozne drzim palce, at je sliznice dobra
a at si uz zitra odneses embryjko domu. Ja zavadim utrogestan vecer, takze jsem normalne dala. A @Kloshet mam pocit, rikala, ze zavedla i rano pred Ketem.
Jinak ja se zatim porad necitim nijak. Semtam lehce citim pichnuti nekde v podbrisku, ale jinak nic. Mozna jsem kolem ctvrte vic unavena, ale to uz se hodne pozoruju ![]()
@Facelook já jsem si ráno progesteron zavádět neměla až po výkonu. Beru 1-0-1
Budu na tebe zítra myslet ať vám to výjde🤗 ![]()
@Kačenka13T i přes Amelgen se může dostavit MS. Příznaky těhu můžou být stejně jako při MS, tak bych se zbytečně nestresovala.
přeji ať to výjde.
Dekuju kočky ❤️ ja mam 1-1-1 právě.
Tak jsem se jim nakonec dovolala a mam to tam soupnout i ráno. Tak uvidíme. Modlím se…
@daudinka tak ona nakonec ta tvoje chripajzna bylo počínající těhotenství, viď? Jak se říká, že se člověk cítí občas nachlazeny při tehu 😊
Jen odpočívej, po těch nervech máš nárok byt unavená. Hlavně, že se zdařilo ![]()
@Facelook trochu jsem si to mozna privolala
kazdopadne pred KET jsem zavadela, i jsem se na to ptala
budu drzet vsechny pesti, co mam, urcite to bude v poradku
Ja se citim unavena, dokonce jsem jednou uz v praci trochu klimbla
boli me prsa ale jinak se citim fit
dej pak vedet, budu na tebe myslet ![]()
@Facelook no ja byla opravdu nemocna
a to tehotenstvi to asi zhorsovalo, nechtelo se me to pustit tejden v kuse. Jeste ted mam rymu, ale to uz nic neni. Kazdopadne jsem fakt stastna, ze i pres to se prdola chytla. Ted jeste vedet tu krev.
Holky, tak mam 1246 a sestricka na me, ze jestli mi nedavali 2 embrya
tak nvm.. jsem 13.den. Snad to neznaci nic spatnyho, jestli mam taky moc. S tou mou hodnotou to dvojcata nebudou.
@daudinka tak dobry!
Hodnota se kazdym dnem dvojnasobi, tak zitra budes mit pulku, jako mela ja vcera
no ja se snad utz nedockam. Jestli tam jsou opravdu ty dve, tak se mi moje prani splni na 120% ![]()
Ahoji mě to čeká. Zatím už půl roku snažení laparo pruchodnosti vaječníku, to je v pořádku, přítel vyšetření spermii taky v pořádku, bráni hormonu, injekce, čipky a porad nic. Tak v brzske době mě čeká IVF
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.