IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
25.6.23 20:34

@Nika009 vitam te :hug: jestli vydrzis 14 dni, tak dostanes metal :lol: :lol: to se fakt neda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.23 21:24

@daudinka v pondeli byl odber a v patek ET, takze dneska ma 7 den. 😍
A mela jste nektera uz naznak pozitivniho testu? Myslim, ze je jeste moc brzo 😕 ale to cekani me zabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.23 21:32

@Balamba nemusis byt nervozni

My prisli vv8 rano, chlap vyplnil nejaky papiry, sli k doktorovi, ten nam rekl co a jak. Chlap sel do cekarny, ze mu si pro nej pak prijdou, aby vykonal potrebu a me si odvedl hned na sal. Pred salem byla kabinka, tam jsem se vyslikla (jen kalhoty a kalhotky), dala navleky na nohy a hlavu a prisla dvermi z kabinky na sal. Tam se mi predstavili. Ja si lehla, napichli ni kanylu, neco pichli a pak jsem se probrala prikryta v kabince, kde u ppstele sedel chlap. Hodku jsem si polezela, sla za doktorem, rekl mi, jak to probehlo, a sla domu.

Nic to neni a potom nic neboli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.23 21:33

@Kloshet dekuji :D no, ja se znam a vim, ze to nevydrzim 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.23 06:17

@daudinka dobré ránko, tak ja se otestovala a čárka silnejší, než kontrolní. Jupí :dance: jsem zvědavá, jaká bude hodnota HCG :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.23 06:19

@Nika009 ani bych se nedivila :lol: ale určitě to vyjde a budeš se take radovat z // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.6.23 06:25

@Kloshet Ty mi davas zase :mrgreen: ja si rikala, ze uz testovat nebudu a ted jsem zvedava, jestli bych mela taky silnejsi :lol: ty jsi dnes 14.den po transferu, ze. Ja budu zitra 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.6.23 06:29

@Nika009 mely jsme obe pozitivni. Sice dousky, ale byly videt krasne okem. I kdyz ja nemela Ovitrelle, kdyby ano, tak bych se bala testovat tak brzy, aby to jeste nebyla carka z ovitrelle. To jsi dostala 3denni embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.23 07:14

@daudinka no to si vymyslela Ty, ze 14 den by mohla byt testovaci silnejsi nez kontrolni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem to musela zkusit, doma se na me smal posledni test :lol: tak sem na nej koukla, rekla mu “tak pojď, brouku, prece tady nezustanes :lol: :lol: “ a ta carka je fakt silnejsi :lol: ja uz bych jinak ani netestovala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.6.23 09:15

@daudinka nene, 5-ti denni. No, asi ten test taky tento tyden zkusim. Musim uznat, ze me boli strasne prsa a obcas bricho, ale prijde mi, ze to s tim nema noc spolecneho, protoze je to jeste brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.6.23 09:16

@Kloshet to me moc tesi. Holky, my to proste zvladneme vsechny!!! Zaslouzime si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.6.23 09:38

@Kloshet mozna jsem neco takovyho rikala :lol: to je fakt a mozna i zitra jeste jeden test zkusim :mrgreen: uvidim, v kolik se vzbudim. Zvedava jsem hrozne

@Nika009 mne nejvic bolely prsa z utrogestanu pred transferem, pak se to tak nejak srovnalo a jen je trochu citim. A co se tyce podbrisku, nejvic jsem ho citila druhy a treti den po transferu. Ten treti asi uplne nejvic, to me jednu chvili i bolel dost. A pak to ustalo. Spis me sem tam pak pichlo, ale nic velkyho. A ted citim, ze je takovy napjaty, ale zase nic moc se nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.6.23 10:19

Amelgen

Ahoj holky, od OPU beru amelgen čipky 1-1-1, před OPU i po něm jsem měla citlivé bradavky plus mě bolelo ze strany levé prso(stejnou bolest mívám vždy pár dní před MS, ale jinak se mi před ms bezne nezvetsuji a ta bolest je pouze při dotyku) po ET stále pokračuji s Amelgenem, bradavky postupně bolet přestaly, levé prso boli stále, ale pozoruji, že mám prsa o neco vetsi a tmavsi bradavky - pokud si to jen nenamlouvam…myslite, že to zpusobuje ten Amelgen nebo by to mohlo naznačovat, že to vyšlo? MS bych za normalnich okolnosti mela dostat za cca 2 dny. Je to týden po ET a test smim udelat az 3.7. 🙄 (pred OPU jsem mela Ovitrelle 12.6., tak asi proto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.23 14:26

@daudinka ted mi volali vysledek HCG. Mám tvl 5700 jednotek HCG 8o 8o :lol: cekala jsem ze rekne neco kolem 1000, ale tolik jsem necekala :lol: tak smad bude vse v poradku. Mam 13.7. Prijit na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.6.23 15:07

@Kloshet 5700? To vazne? Tobe ale zavadeli jen jedno embryo, ne? To je teda hodne husty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.