IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
19.6.23 07:15

@daudinka jsem te asi trochu popohnala vid :mrgreen: promin! Kdyz ja uz to taky nevydrzela! :mrgreen: No ja ji vidim! Jupi!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Tak to drzim vsechny pesti a myslim na tebe, urcite bude silit :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.6.23 07:29

@Kloshet no takto netrpeliva s testovanim jsem jeste nebyla :lol: mozna je to i tim, ze ted nemerim bazalni teplotu rano. To me predtim vzdy uklidnovalo, kdyz byla porad nahore. A taky tim, ze vim, ze mi to embryjko dali. A kdyz jsi mela tak brzy carku :lol: no musela jsem to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.6.23 14:42

@daudinka @Kloshet
Holky hezký se vám ty // ukazují. Pfuj pfuj ať vydrží a jen sílí. Za chvilku krev a pak jen čekat na potvrzení z UZ. :hug: :srdce: a pak se 9 měsíců kochat rostoucím pupíkem :) ;)

Také jsem měla takovou slabší a 9 den už byla silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.6.23 15:04

@Littlefool dekujeme, ktery den jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.6.23 15:04

@Kloshet @daudinka
To je nejkrásnější, tohle si tu přečíst. Hned mam lepší den!!
Oběma moc gratuluji a ťuk ťuk. Musí jen sílít, žádný negativní myšlenky a za chvilku budete pupkaty :P :P :P mam z vas strašnou radost holky!!! Fakt :srdce:
Chlapi doma musí být nadšení :dance:

Jinak… Ja jsem po kontrole… Aby to nebylo moc jednoduchý, ačkoli mam teď kortikoidy, leky na ředění krve a 6× denne estrofem… Sliznice 6mm, nekde 5,5. Pichala jsem 7× decapeptyl a po tom estrofemu mam mit uměle vyvolanej přechod bez ovulace.. No tak mam dominantní folikul 16mm dneska. :zed: :zed: :mrgreen: takže mi přidali další hormony ve spreji, ještě k tomu estrofemu a ve středu dalsi kontrola… A pak injekce, 5 dni amelgen a snad 28.6. KET :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.6.23 15:10

@Facelook jako uprimne, to uz je opravdu vyssi divci, v tom bych se ztracela. A ty nepotrebujes folik? Aby prasknul a pak byl transfer? To budes mit jakoby jen na hormonech? Snad sliznice jeste povyroste :hug: budeme drzet palce. Kamaradka mela taky nizkou sliznici a ted ma skoro rocni holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.6.23 15:20

@daudinka prý ne, tim estrofemem žádná ovulace byt neměla… Kdyz mi předtím ten nativ nevyšel, ani sliznice, ani folikul…proto pak v řízeném cyklu ty léky musíš brát celé 3 měsíce, dokud funkci toho žlutého tělíska (které bych bez ovulace měla uměle vytvořené hormony) nepřevezme placenta… Teď to mělo zvednout sliznici a sliznice nic moc, za to folikul tam je. :mrgreen: Ja uz fakt nerozumim ničemu :lol:
Doufám, ze se budu jednou radovat s vámi holky a ze tu kliniku už nebudu nikdy potřebovat :lol:
Jen vás chci poprosit všechny o radu…
Měla bych dostat tři dny před KET antibiotika Azitrox 500. Prý to zabrání případne infekci při KET a může to pomoci embryu… Šly byste do nich? Mam syndrom dráždiveho tracniku, z antibiotik mam panickou hrůzu, protože víte, co dělají i s normálními střevy… A žaludkem.. Tak se bojim uz teď. Dle dr. Je mit nemusím, ale ze to prý pomoci embryu může… Ale představa, ze zvracím, nebo sedim na WC a nakonec nedojedu ani na transfer.. No nevím. Co myslíte, brala jste některá před KET?? Potrebuju fakt radu, zda to mam jist. Mam ted fakt 10 prášku denne a tohle me děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.6.23 15:30

@Facelook to ti neporadim :( o tom jsem vubec nic neslysela. Prijde mi to zvlastni a rikam si, z ceho bys mela mit infekci? To prece musi mit super podchyceny tady ty veci, kdyz delaji transfer.. no, snad tu nekdo bude vedet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.6.23 15:34

@daudinka možná to tam vsem strkaj stejnym katetrem :mrgreen: :mrgreen: uz se nedivím ničemu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.6.23 15:41

@Facelook to urcite ne :lol: to by bylo hodne spatny. Zkus na google jeste pohledat info, treba neco objevis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.6.23 15:42
@daudinka píše:
@Littlefool dekujeme, ktery den jdes na kontrolu?

Ve čtvrtek na 9h, už aby to bylo. Jsem nějaká nervózní, jestli je bublinka v pořádku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.6.23 15:49

@Facelook
Já jsem před KETem žádné ATB nebrala :think: už tak máš pěknou kopu léků a ty ATB by ti na ten tvůj žaludek moc nepomohly, aby ti to spíš víc neublížilo než pomohlo. Vždyť před ET, kde je postup stejný se taky neberou ATB :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.6.23 17:26

@Littlefool ja se právě bojím, ze se rozhodnu špatně a kvůli tomu to nevyjde a budu si to vyčítat… Nemůžu vygooglit nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.6.23 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.6.23 20:05

@Littlefool děkuji… Také jsem už četla, bohužel mám psaný Azitrox, ne Doxybene… Tak nemohu ani posoudit… A děsí me představa, ze zvolím špatně a nepovede se to… Kdyz nikdo z vás je neměl 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.