Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka jsem te asi trochu popohnala vid
promin! Kdyz ja uz to taky nevydrzela!
No ja ji vidim! Jupi!!!
Tak to drzim vsechny pesti a myslim na tebe, urcite bude silit
![]()
@Kloshet no takto netrpeliva s testovanim jsem jeste nebyla
mozna je to i tim, ze ted nemerim bazalni teplotu rano. To me predtim vzdy uklidnovalo, kdyz byla porad nahore. A taky tim, ze vim, ze mi to embryjko dali. A kdyz jsi mela tak brzy carku
no musela jsem to zkusit.
@daudinka @Kloshet
Holky hezký se vám ty // ukazují. Pfuj pfuj ať vydrží a jen sílí. Za chvilku krev a pak jen čekat na potvrzení z UZ.
a pak se 9 měsíců kochat rostoucím pupíkem
![]()
Také jsem měla takovou slabší a 9 den už byla silnější.
@Kloshet @daudinka
To je nejkrásnější, tohle si tu přečíst. Hned mam lepší den!!
Oběma moc gratuluji a ťuk ťuk. Musí jen sílít, žádný negativní myšlenky a za chvilku budete pupkaty
mam z vas strašnou radost holky!!! Fakt ![]()
Chlapi doma musí být nadšení ![]()
Jinak… Ja jsem po kontrole… Aby to nebylo moc jednoduchý, ačkoli mam teď kortikoidy, leky na ředění krve a 6× denne estrofem… Sliznice 6mm, nekde 5,5. Pichala jsem 7× decapeptyl a po tom estrofemu mam mit uměle vyvolanej přechod bez ovulace.. No tak mam dominantní folikul 16mm dneska.
takže mi přidali další hormony ve spreji, ještě k tomu estrofemu a ve středu dalsi kontrola… A pak injekce, 5 dni amelgen a snad 28.6. KET ![]()
@Facelook jako uprimne, to uz je opravdu vyssi divci, v tom bych se ztracela. A ty nepotrebujes folik? Aby prasknul a pak byl transfer? To budes mit jakoby jen na hormonech? Snad sliznice jeste povyroste
budeme drzet palce. Kamaradka mela taky nizkou sliznici a ted ma skoro rocni holcicku ![]()
@daudinka prý ne, tim estrofemem žádná ovulace byt neměla… Kdyz mi předtím ten nativ nevyšel, ani sliznice, ani folikul…proto pak v řízeném cyklu ty léky musíš brát celé 3 měsíce, dokud funkci toho žlutého tělíska (které bych bez ovulace měla uměle vytvořené hormony) nepřevezme placenta… Teď to mělo zvednout sliznici a sliznice nic moc, za to folikul tam je.
Ja uz fakt nerozumim ničemu ![]()
Doufám, ze se budu jednou radovat s vámi holky a ze tu kliniku už nebudu nikdy potřebovat ![]()
Jen vás chci poprosit všechny o radu…
Měla bych dostat tři dny před KET antibiotika Azitrox 500. Prý to zabrání případne infekci při KET a může to pomoci embryu… Šly byste do nich? Mam syndrom dráždiveho tracniku, z antibiotik mam panickou hrůzu, protože víte, co dělají i s normálními střevy… A žaludkem.. Tak se bojim uz teď. Dle dr. Je mit nemusím, ale ze to prý pomoci embryu může… Ale představa, ze zvracím, nebo sedim na WC a nakonec nedojedu ani na transfer.. No nevím. Co myslíte, brala jste některá před KET?? Potrebuju fakt radu, zda to mam jist. Mam ted fakt 10 prášku denne a tohle me děsí.
@Facelook to ti neporadim
o tom jsem vubec nic neslysela. Prijde mi to zvlastni a rikam si, z ceho bys mela mit infekci? To prece musi mit super podchyceny tady ty veci, kdyz delaji transfer.. no, snad tu nekdo bude vedet ![]()
@daudinka možná to tam vsem strkaj stejnym katetrem
uz se nedivím ničemu. ![]()
@Facelook to urcite ne
to by bylo hodne spatny. Zkus na google jeste pohledat info, treba neco objevis.
@daudinka píše:
@Littlefool dekujeme, ktery den jdes na kontrolu?
Ve čtvrtek na 9h, už aby to bylo. Jsem nějaká nervózní, jestli je bublinka v pořádku. ![]()
@Facelook
Já jsem před KETem žádné ATB nebrala
už tak máš pěknou kopu léků a ty ATB by ti na ten tvůj žaludek moc nepomohly, aby ti to spíš víc neublížilo než pomohlo. Vždyť před ET, kde je postup stejný se taky neberou ATB ![]()
@Littlefool ja se právě bojím, ze se rozhodnu špatně a kvůli tomu to nevyjde a budu si to vyčítat… Nemůžu vygooglit nic ![]()
@Littlefool děkuji… Také jsem už četla, bohužel mám psaný Azitrox, ne Doxybene… Tak nemohu ani posoudit… A děsí me představa, ze zvolím špatně a nepovede se to… Kdyz nikdo z vás je neměl 😪
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.