IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
15.6.23 12:19

@daudinka když jsem mela podezreni ze muzu byt tehotna, tak mi davali atb které muzou tehotne. Samozrejme bych se snazila zvladnout to bez nich, cpat se vitaminama, lezet, paralen a hlavne se poradila v car. A kdyz bude nejhur, tak atb no :nevim: snad to bude jen nachlazeni, ktere vylezis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.6.23 13:32

@daudinka pokaždé když mě čekal transfer tak jsem se ráno cítila nachlazená. Chcete to klidový režim, tekutiny a uvidíš, že to bude dobré. Sice bude tělo trošku oslabené, ale určitě to bublinka zvládne. :hug: @Kloshet
Dnes jsem 6+5tt, podle UZ 6+3tt. Před tím už byly vždycky vidět :srdce:, proto mě to zarazilo. Áje věřím, že kdyby to bylo špatně, tak by si mě nezval na kontrolu za týden. Ještě má bublinka čas. Třeba bude klidnější a pomalejší než ty přední :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.6.23 13:55

@Littlefool @Kloshet Myslite, ze to neovlivni zavrtani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.6.23 15:51

@daudinka myslím, že ne. Kdybys nepodstoupila IVF tak by jsi zatím ani nevěděla, že jsi těhu. Raději se šetří a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.6.23 16:34

@daudinka taky myslim ze ne. Zkus to samozrejme vyležet bez atb, ale uz to 5-denni embryo ma svoje nejaky obranny mechanismy, tak nemej strach. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.6.23 09:03

Dnes je mi trochu lip. Knedlik v krku se mi zdal mensi a uz nemam pocit, ze zacina nemoc. Spustil se mi sopel, tak snad se to uz nezhorsi.

Zatim nic moc necitim. Semtam me pichne v podbrisku, ale ne nejak zvlast. @Kloshet co ty? Deje se neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.6.23 16:43

Ahoj holky.. sleduji vas a drzim palecky!😊

Ja vysadila kortikoidy.. teda vysazuji ob den.. No a teda hlava mi tresti a teda necitim se.. snad vse bude brzy dobre..

Nakonec mi v cervenci budou testovat i NK bunky v deloze.. Jsem na to zvedava.. Ale ten pocit, ze delame maximum za to stoji..

Daudinko, urcite vse bude dobre.. odpocivej a jez vitaminy!

Littlefool, od zacatku jsi optimisticka.. Na pristim ultrazvuku bude srdicko😊

My si naplanovali dovolenou a prepne e myslenky.. Vcera jsem byla tez na uvolneni kostrce - uz jsem byla objednana, tak jsem to nerusila… Treba se stane zazrak 😊

Holky krasny vikendik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.6.23 17:00

Ahoj, jsem tu úplně nová a čeká mě první IVF, za pár dní OPU. Poslední dny jsem skoro každý den cítila přibývající tlak na pravém vaječníku, podle kontroly tam bylo osm kousků, jak se zvětšovaly, cítila jsem to při chůzi i při sezení. Dneska ráno jsem ale měla pocit úlevy a už to tlačí mnohem míň - je možné, že se něco stalo? Že by folikul nějaký nebo nějaké praskly? a proto se uvolnilo místo a tolik to netlačí? nestalo se vám někomu prosím něco podobného? (nedělala jsem žádný zákeřnosti, vpodstatě klidový režim). děkuju za případné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.6.23 18:27

@daudinka ahoj! Ja jsem ted na tech nechranicich, bricho me poboliva porad, spus to je takovy divny tlak. Musím se ale přiznat, že jsem to nevydržela, a teď jsem si udělala test. Vidíte to taky??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.6.23 18:53

@Kloshet Ja teda ano!👏 👏 👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.6.23 18:53

@Kiki0101 Urcite se nic nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.6.23 19:03

@Kloshet to rozhodne videt je, to je parada :dance: ty jsi teprve paty den po transferu a uz takova hezka carka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.6.23 19:05

@Kiki0101 ahoj,mas uz orgalutran nebo neco podobneho? Mne se stalo, ze jsem citila celkem vetsi bolest nebo tlak a mela jsem strach, ze uz tam nebudou, pak jsem necitila uz nic. Ale byly tam. Tak neboj, myslim, ze jen tak zmizet nemuzou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
16.6.23 19:47

@Kloshet krásné čárka :hug: :dance: jen ať hezky sílí :srdce:

@Sim7
Děkuji 💋
Odpočiň tělo i ducha :hug: a naber sílu. Děláte pro to maximum, tak si zasloužíte nachvilku vypnout a odreagovat se. Chvilku bude trvat než vymizí vedlejší účinky kortikoidů, zkus odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.6.23 20:43

@Sim7 tak snad, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.