Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Facelook tak to je super! Ty uz stimulujes, stihnem to vsechny
jupi, ted Ti hlavne preji, aby sis uz vse spatne vybrala a od ted uz vse pujde hladce, napoprve a za 14 dni pak uvidis pozitivni test ![]()
Jo ty myslis tohle narovnani kostrce
no ja byla jak na panevnim dnu tak na kostrci a masazi. Byl to mazec, zitra jdu jeste jednou, ale ma to byt pry hodne prospesne pro poceti. Tak jako doufam
dala mi i cviky na posileni panevniho dna od mojzisove, tak jdu za chvili cvicit. Na pondeli nemam strach, hrozně se tesim, ze po tech utrapach a komplikacich konecne prijde ten konec. Dej pak vedet, na kdy ti to spocitali
Holky, drzim nam vsem vsechny pesti
![]()
@Facelook jeej, to je super, nakonec budeme vsechny v cervnu
ty to mas teda zase opacny extrem. Ja zrejme nakonec teda nebudu mit vubec nic, az pak utrogestan a ty mas tolik pilulek denne
hlavne at nam to vsem klapne ![]()
Jako pokud budeme cca vedet, kdy folik praskl, tak by to melo byt strjny, jako by to vedeli diky ovitrellu. Jen mozna dostanu jiny den transferu. V zavislosti na tom, kdy realne folik praskne. No jsou to nervy. Ale uz jsem se asi uklidnila. Snad to dobre dopadne.
@Kloshet ja ty ovulacni testy asi zkusim, ale mozna uz na ne je pozde. Byvaji pozitivni 24 az 48 hodin pred ovulaci a jestli uz mi roste progesteron, tak mozna bude ovulace uz zitra
dnes asi zatim nic zvlastniho necitim. Ale ja ji asi necitim vzdy
Ahoj, přidávám se k červnovým
včera OPU, ale bohužel jen 4 vajíčka
. Byla jsem na to ale od začátku návštěv v CAR připravována, že s mojim AMH budou rádi za 2-3. Každopádně je to naše první IVF a pokud nějaká embryjka vydrží, tak v pondělí ET.
@daudinka Achjo.. tohle se mi stalo pred rokem a diky tomu mi zbylo to jedno embryo.. mela jsem pak testovat.. jenze testy pak ovulaci neukazaly.. Nechala jsem si pak overit odberem, zda byla ovulace a byla.. Nechces to radeji odsunout?🙈
@Sim7 ja si rikam, ze prece tu ovulaci musime byt schopni odhadnout, kdyz tam budu chodit kazdy den, ne? Vcera mel folik 19mm, dnes teplota zustala nizko, tak si myslim, ze tam jeste folik je a nic jsem zatim necitila, ze by praskl.
Ted mi zase reknou na ultrazvuku, co vidi. A kdyz tam bude, tak pujdu zase zitra na ultrazvuk. Jako myslim si, ze na hodinach nezalezi. Spis potrebujeme vedet, ktery den folik praskl, ne?
Vy jste to tehdy nesledovali kazdy den ultrazvukem? Nechapu, jak bychom to mohli minout ![]()
Příspěvek upraven 09.06.23 v 08:55
@Mončuli vitej a prejeme hodne stesti, at transfer muze byt a at vyjde
jedno z tech 4 muze byt to prave ![]()
Holky, tak ovulace pry byla vcera pres den nebo v noci. Pry teplota reaguje se zpozdenim. Takze transfer bude ve stredu. Ode dneska mam zacit brat utrogestan. Zacinam byt pekne nervozni.
@daudinka píše:
Holky, tak ovulace pry byla vcera pres den nebo v noci. Pry teplota reaguje se zpozdenim. Takze transfer bude ve stredu. Ode dneska mam zacit brat utrogestan. Zacinam byt pekne nervozni.
Tak to je perfektni zpraca
![]()
@daudinka jupi! Tak to mame pěkně v závěsu
hrozne se tesim, zaroven bojim. To bude jizda.
@Kloshet ja mam ted hrozne smiseny pocity. Asi se zatim spis bojim. Premyslela jsem, kdy testovat, jestli uz 4 dny po transferu (to by bylo 10DPO) nebo pockat dyl.
@daudinka @Kloshet @Sim7 @Facelook
Holky myslím na vás
a držím vše co jde ať vám to tento měsíc výjde.
@daudinka já jsem testovala 5 den po ET a byl vidět 👻. 9 den už byly // vidět hned. Takže bych s testováním počkala minimálně na 7den po transferu ![]()
@Mončuli
Já měla jen 5 vajíček, z toho 4 zralá a nakonec zůstalo jen jedno schopné k transferu. No příští týden uvidím jestli je vše OK, už by mělo být vydět
, teď jsem 5+6tt.
Děkuju moc ❤️ jsem jako chodící lékárna, ale musím vás dohnat
![]()
Super holky!!! Hlavně pište pocity, hrozně ráda si to čtu a to čekání mi to trochu zkracuje
taky bych zkusila cvičit, ale nějak z těch prášků začínám usínat i vsedě ![]()
@Littlefool tak to necham az na dalsi vikend to testovani. Chci na to mit klid a muze doma.
Ja radsi zadny novinky ted zkouset nebudu
trochu se bojim, ze bych neco pokazila.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.