Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jdu z ultrazvuku. Sliznice je pry krasna 10,6mm a folik ma 14mm. Zrejme roste kazdy den o 1mm. Coz je u me asi normalni, vzhledem k tomu, ze mivam pozdejsi ovulaci. Ve ctvrtek mam dalsi ultrazvuk. Pokud bude folik dost velkej, tak mi udelaji krevni testy, aby zkontrolovali hormony a bude se planovat Ket. Tak snad uz ![]()
@daudinka Tak to zni super😊 Ja jdu na ultrazvuk v pondeli, tak jsem zvedava, zda to tento cyklus zvladneme.. Do toho cekam na vysledky kontrolni imunologie.. A s manzelem jsme se domluvili, ze k dalsim pokusum zkusime pristupovat pouze jako pokusum..
@daudinka
držím palce ať máš ve čtvrtek jen pozitivní zprávy
@Sim7
Přeji až máš šťastné pondělí a pokud možno jen ty nejlepší zprávy.
Holky tento měsíc vám to musí vyjít
![]()
Ahoj holky. Ja hlasim ze ovitrelle jsem sehnala, a dnes budu aplikovat. Uz za tyden KET. V praci jsem to uz nahlasila a vsichni drzi pesti
@daudinka to je super! Vypads to ze si te pekne hlidaji, to uz probehne, uvidis
![]()
@Kloshet @daudinka
Ahoj! Oběma moc gratuluji, to jsou skvělé zprávy
jen tak dál holky, at vše proběhne v pořádku, myslím na vás a těším se s vámi!
Já čekám na příští týden na tu kontrolu a uvidíme.
@Kloshet cca 25tis před opu, a teď to bude 20tis za slámky. No a ještě za recepty na léky, co mám doma a dosud mi je nenasadili…kdyby brali ten víkend ten telefon, mohla jsem mít řízený ket a vámi, když teď stejně bude
Joo a poprvé jsem jim krivdila, napocitali to dobře, to jedno mrazení se prý neplatí (neproběhl ET)
Ahojik, tak dnesek neni moc dobry den… Embryo, ktere jsme posilali na genetiku je spatne.. Pravdepodobne i ta dve, co se transferovala byla spatna.. Mame tedy jedno posledni zmrazene po PGT a v pondeli se rozhodne, zda to pujde tento mesic ci az v cervenci..
@Facelook děkuji, uvidis, ze se take brzy dockas
utece to jako voda. Teda, to jsi davala docela dost
ja davala pred OPU 20000, pravdou je, ze za leky jeste 6000, ale protoze mi navysovali hormony a nevyslo to uz z pojistovny a musela jsem si kupovat za plnou palbu. A za slamky budu doplacet 2100,–. Ale mam celkem 7 embryi. Kdyby ti oplodnili vsechny, tak bys nemusela treba tolik ani mrazit, pac ne vsechna dojdou do toho pateho dne. Nechapu je. Ale ted uz se to stejne nezmeni, jen ten pristup nechapu. ![]()
Jinak jsem jeste chtela rict, ze zitra jdu jeste na odblokovani kostrce a zad pred KET, hodně to doporucuji pred IVF. Tak na to docela sazim. Zkuste na to mrknout, prý se tím zvysuje šance na uchyceni a dobré zasobovani embrya (nebo jak to říct) ![]()
@Sim7 To me moc mrzí, hlavně aby to poslední bylo v pořádku. Pak je jedno, jestli to bude ted nebo v červenci. Drz se, myslim na tebe! ![]()
Ahojky, jsem tu novacek
1.6. Jsem byla na OPU, ale bohuzel se partnerovi nepodarilo.. jak to rict
dodat zbytek, byl dost ve stresu. Vajicka nam po zamrazli bez oplodneni prozatím. Sperma po dodani taky zamrazi a oplodnovat vajicka budou az zas nastane stimulace pred transferem..mate s tim nekdo zkusenost? A jeste dotaz
jak dlouho vas bolelo bricho po OPU? Porad me boli bricho a je nafoukle a pri curani to stale dost boli, ale to je asi bezne ze? ![]()
@Sim7
to je smutné, že genetika nevyšla dobře. Snad to poslední je v pořádku ![]()
Já se zatím cítím pořád stejně
žádné nevolnosti či jiné těhu problémy
snad to tak dlouho vydrží. Jen to čekání na UZ je dlouhé.
@Mattia.mattia
Se zamražení a následném oplodnění až bude materiál osobní zkušenost nemám ![]()
Jinak břicho může pobolívat, záleží kolik ti brali vajíček. Ale pokud máš nějaké pochybnosti, raději zajdi k Dr. a on udělá kontrolní UZ.
Mě bolelo břicho cca 2 dny, ale to jen proto, že jsem cca 2h po OPU šla na závody
i když jsem se snažila moc neběhat a netahat dcerku, tak jsem se tomu stejně moc nevyhnula. Ale pořád se to dalo v rámci možností vydržet.
@Littlefool tak to te obdivuju
me brali 20 vajicek akorat to bylo nerovnomerne
15 v jednom a 5 ve druhem
ale ja nebyla schopna fungovat ani druhy den
a dojit su na wc bylo umeni ![]()
@Sim7 oni ho uplne vyradili po te genetice? Protoze u tech mych druhych dvou je taky nejsky nalez, ale rekli, ze po porade s genetikem by se transferovat dali, ze se mozna sami opravi pak pri dalsim vyvoji. A to, co te ceka transfer je jine? To bylo v poradku? Ted nevim, jestli jsi mela dve na genetice.
@Kloshet ty jsi v praci rekla, ze se takto snazite? Jestli jo, tak jsi odvazna. Ja to budu tajit, co to pujde. Dokud budu moc maskovat brisko.
@Facelook @Kloshet holky, jinak ja mela 35k odhad pred opu, kdyby se mrazily dve embrijka plus vse ostatni. Nakonec to bylo myslim 45k a mrazilo se jich 6.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.