IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
31.5.23 07:51

@LucieKLuc Vitej a dekuji moc z odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 08:52

@Facelook oh nee, ty to teda mas tezky ted :( doufam, ze ti brzy prasky zaberou, at jsi dobra. Myslis, ze to muze mit spojitost s tim ohss? Asi se telo opravdu chce dat komplet do kupy. Pristi cyklus uz to musi klapnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 08:53

@Sim7 mam nervy i za tebe, jdes zitra? Z krve by to melo byt jedno, kdy jdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
31.5.23 09:02

@Facelook ahoj, tak ja mam po kontrole, nemam zatim videt dominantni folikul, jsou drobne max velikosti 11mm. Sliznice 6mm. Tak v patek dalsi kontrola, a ldyz nebude DF, tak podouvame na dalsi mesic. Rikala, ze nekdy se po stimulaci stava ze zeny maji anovulacni cyklus. Ja ho nikdy zatim nemela :nevim: tak snad v pátek lepsi zprávy. A to jsem byla tak optimisticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
31.5.23 09:11
@Sim7 píše:
@LucieKLuc Vitej a dekuji moc z odpoved :)

Dekuju❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.5.23 10:01

@daudinka Ano pujdu zitra.. Ale spis to bude uz jen potvrzeni.. prisla ms.. :-(

@Kloshet Dulezite, ze mate embrya.. ale je to pech teda… Nicmene, to je pro mne nova informace.. By mne mohlo v cervnu potkat to same.. zeptam se radeji na stimulovany cyklus😊

Budu na tebe myslet v patek!!! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 11:52

@Kloshet ahoj, hele nemusi byt anovulacni. Ja mela myslim uplne stejny vysledek na prvni kontrole minuly cyklus po stimulaci a ovulace prisla. Sice az 29dc, ale byla. Tak si treba dava jen nacas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 11:59

@Sim7 ach jo, to je skoda :( jesteze mas toho mrazacka. Priste budeme cekat spolu na vysledek :hug: doufam teda, ze nam ty Kety ted klapnou obema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
31.5.23 12:52

Děvčata hlásím výsledky krve hCG 686, 15.6. na kontrolní UZ, zda je vše tak jak má být. Snad bude vidět i :srdce:

@Sim7
Mrzí mě to :,( snad už se nanuček udrží :hug:
@daudinka
Taky jsme mívala menší folikuly, a ba další kontrole povyskočily. Třeba se ještě umoudří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.5.23 14:12

@daudinka To teda.. musime zvysit uspesnost😊

@Littlefool Moc Ti blahopreji!!! :srdce: Urcite priste bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.23 15:56

@Kloshet ach jo kočko, to mě mrzí. Ale do pátku ještě čas! Tak to nevzdávej❤️ ❤️ ❤️ kdyztak si hodime dalsi měsíc! Ale víc drzim pěsti, ať do pátku povyroste…!

Ja nakonec jedu zítra na kontrolu.
@daudinka nevím, zda to ma spojitost s OHSS, každopádně dnešní výsledky krve a moči mam jak dítě! Vše super, vše zelený. Az na cukr (ranní Marlenka :mrgreen:) takže buď antibiotika zabrala fakt rychle, nebo to byl kámen, který způsobil to příšerný krvácení, coz jsem vyčetla, ze se právě dělají dost po nadměrným příjmu bílkovin, a to by davalo smysl… Jak jsem se snažila zazehnat ten hyperstimulak. Takze jsem volala do Car, jestli ještě stihnu tu kontrolu… No holky, co vam budu povídat… Měla jsem přijet hned dnes, jinak ze to uz nestihnu… V puli cesty volala jina paní doktorka, at nejezdím. At prijedu zítra :mrgreen:… Takze tak. Zitra teda omrkne ovulaci a sliznici, ale moc tomu nedávám. Spíš s dalsi MS stimulovany cyklus… Ale už se tomu musim smat… Jsem zvědavá, co nam řeknou k ten embryim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
31.5.23 16:33

@Facelook @daudinka holky dekuju :* doufam, ale muj optimismus me opousti. Snad se tam nejaky dominantni ukaze no :nevim: a kdyžtak si to zkusim pristi mesic :(

Ja zasnu, ze si te prehazujou jak horky brambor. Ale verim, ze zitra tam bude krasny nalez a budes moci jit na KET :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 17:30

@Littlefool moc gratuluju, to je krasny cislo takto brzy. Verim tomu, ze uz to pujde jen dobre dal a srdicko bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.5.23 17:33

@Facelook ty bys o tom skoro mohla sepsat knizku. Mas to opravdu jak kovbojku. Ja jsem teda taky zvedava, co ti reknou, jaky meli duvody je zamrazit tak zbytecne brzy a jak ti oduvodni, ze riskuji zbytecny rozmrazeni a znovu zamrazeni, kdyz bys je chtela nechat dovyvinout do tech 6 dni. Blby je, ze je nemuzes uplne servat, kdyz potrebujes, aby ti ted jeste udelali ten ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
31.5.23 17:41
@Sim7 píše:
@daudinka Ano pujdu zitra.. Ale spis to bude uz jen potvrzeni.. prisla ms.. :-(

@Kloshet Dulezite, ze mate embrya.. ale je to pech teda… Nicmene, to je pro mne nova informace.. By mne mohlo v cervnu potkat to same.. zeptam se radeji na stimulovany cyklus😊

Budu na tebe myslet v patek!!! 😍

Tak to me moc mrzi. Kam vlastne chodis? Nekomzultovalas nahodou Cube v Praze? Mam pocit, ze jsem te uz v nejake diskuzi zahledla.
Moc drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.