IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
23.5.23 18:28

@Facelook Já teda žasnu, jak v dnešní konkurenci si nejake CAR muze dovolit se tak chovat ke klientce. Me je normalne na bliti. Nekdo, jako treba ja, nema tolik pokusu z duvodu financi, dlouho se odhodlava, nez sveri sve telo lekarum, porad to oddaluje. Po takovém rozhodnuti resit jeste TOHLE vse! No to je vrchol. Navíc si jen tak z pleziru bez vedomi klientky zamrazí od boku pulku vajicek, tak jako pohoda vid. Nereeeees, ma jich jeste dost! No me zustava rozum stat :( a pak se sver do rukou lekaru. Ja bych pozadovala financni kompenzaci.
V mem CAR jsem take litala ke trem lekarum, ale vsichni se na postupu shodli. Navic posledni navstevy jsem byla jen u jedne lekarky a ta po tech peripetiich mi na sebe dala i soukr. Cislo, kdyby se neco delo, nebo jsem chtela neco resit, ze se ji mam ozvat a objednava si me uz jen k sobe.
Po tvych zkusenostech bych tu duveru ztratila a odesla ( pokud by prvni transfer nevysel) do jineho CAR. U naseho se myslim plati za to, ze si nanuky odeberes, ale za to by mi to stalo.

Kazdopadne jsem ti chtěla rict, Aby ses tim nenechala rozrusit vic, nez je nutne. Tve telo se ma ted pripravovat na dulezity ukon, a stres je nas nepritel. Uvidis, ze pres tyhle komplikace to vyjde, pac sis vse zle uz vybrala dopredu :hug: verim tomu! Tak hlavu vzhuru, ted uz bude jen lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.5.23 09:55

Ahoj! Tak jak, holky? Ja ted jedu z kontroly, vse v porsdku, vypada to ze tenhle cyklus by mohl probehnout transfer! :dance: Pristi kontrola 31.5. A uvidime, jestli vyrostl dominantni folikul a sliznice :dance: povidejte novinky u vas! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.5.23 10:43

@Kloshet
Tak to jsou dobré zprávy :hug: jen ať to výjde. :kytka:

U mě žádná změna, stále bez příznaků :) pocity smíšené. 31.5. jdu na krev, tak doufám, že bude pozitivní výsledek.

@Sim7
Jak jsi na tom ty. Zkoušela jsi testovat nebo vydržíš až do odběrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.5.23 11:18

@Littlefool Zrovna jsem ti chtěla psát, jak se cítíš.. Já jsem na tom úplně stejně jako ty.. Žádné příznaky (tak stejně je brzy)… Testovat jsem nezkoušela, neboť se bojím zklamání.. Navíc já měla transfer 3 denních, tak asi je fakt brzy… nevím.. Každé ráno se budím s pocitem, že to nevyšlo, pak to zaženu a je to ok.. Mám teda hrozně nafouknuté břicho, ale zavádím denně 2 * denně Amelgen (400 mg), tak to bude asi tím.. Na začátku se mi zdálo, že jsem pocítila 1 píchnutí.. tak za týden se dozvíme, zda to něco znamenalo nebo ne.. Jinak žádné špinění nic.. Ty se chystáš testovat?

@Kloshet To jsou super zprávy! To máš už za pár dní.. a vůbec všechny se už brzy dočkáte! Květen a červen jsou podle mne pro transfery jak stvořené.. Vše kvete.. sluníčko svítí… To nám to musí vyjít!!!

Daudinko, jak to vypadá s Tebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.5.23 11:50

@Sim7 @Littlefool @Kloshet holky, ja mam dnes radost, konecne dorazila menstruace :dance: lutealka 12 dni a ovulace 29dc. uz jsem objednana na 5.6. na ultrazvuk. Ted se jen modlim, aby tentokrat ovulace byla trochu normalne :D a ne tak pozde.

Vy uz budete za par dni znat vysledek, to je neuveritelny. Hrozne drzim palce, at je pozitivni. Jestli vydrzite netestovat, tak vas obdivuju. Ja asi testovat budu. Ale az tesne pred krvi. Abych vedela, na cem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.5.23 12:07

@Sim7 taky beru ten Amelgen a břicho mám jak v 5 měsíci :mrgreen:
Před tím jsem testovala 7 den a už tam byl duch. Občas mám taky pocit, že se to nepovedlo, ale musíme doufát, že to klaplo. :hug: :* příští týden se do rozlouskne, i když stále nebudeme mít vyhráno dokud nebude vidět :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.5.23 12:09

@daudinka
Uvidíš strašně rychle to uteče a za chvilku budeš mít bublinku u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.5.23 12:14

@daudinka Presne tak.. za chvilicku se dockas ❤️

@Littlefool Takze mame stejne “priznaky” 😂 A budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.23 12:15

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo z vás má za sebou zamlklé těhotenství pro prvním ET. Bohužel, u nás se tak stalo a v 8. týdnu jsem musela na ukončení… :(
Zajímaly by mě vaše zkušenosti. Přemýšlím, jestli mám plašit a nechat vyšetřit embryo na genetiku na další pokus a nebo to prostě nebylo jen to pravé.
Já zdravá, partner horší spermiogram. Oplodněna čtyři embrya na výbornou.

Děkuji za vaše názory a přeji všem hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.5.23 12:21

@Zuany ahoj,u nas psali, ze rozmrazeni a znovuzmrazeni neni uplne nejlepsi pro embryjko. Asi pokud nevis o necem spatnym z vasi genetiky, tak bych se do toho nepoustela a doufala bych, ze pristi vyjde :hug: ale je to samozrejme na tobe a na tom, jak se citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.23 12:29

@daudinka Genetiku jsme oba s partnerem měli v pořádku.
Je to ještě čerstvé, už jsem si to v hlavě částečně zpracovala a do dalšího pokusu samozřejmě půjdeme. Doktor mi říkal, že se to prostě stává a to nejen u párů, co si prošli IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.5.23 12:52

@Zuany presne tak, stat se to muze kdykoliv. Moc me mrzi, ze se ti to stalo. Ja mela takto potrat v 9.tydnu :srdce: je to bolestivy. Urcite se to uz priste zadari :hug: musime verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.23 13:13

@daudinka To mě taky moc mrzí a plně chápu, jak se cítíš. Bolet to bude podle mě celý život, jen se s tou bolestí člověk naučí žít…
Já vždy říkám, že věci se nedějí mě, věci se dějí pro mě. Určitě se brzy dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
26.5.23 09:02

@daudinka Jsi statečná.. a už brzy se dočkáš.. Ještěže máme zdravotnictví na takové úrovni..

@Littlefool Další den za náma.. Příznaky u mne stále žádné.. Krom mega břicha po amelgenu :zed: Jen dnes nemám typické ranní nervy, že to nedopadlo :-D Za týden už obě budeme vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.5.23 11:59

@Sim7 vsechny jsme :srdce: jako zeny to mame tezke, ale jsme bojovnice.

Kez by nam to vsem vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.