IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
18.5.23 09:44

@nikejsn zatím nemám nic, jsem prvorodicka, tak nevím jak co chodí, treba ti na to dají speciální papir v porodnici až tě tam pošle gyndarka… jediné co vím už teď, že pokud to bude možné, ráda bych rodila přirozeně a nejlépe bez nastřihu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.5.23 09:52

@daudinka ahoj, klidně můžeme… vůbec jsem si neuvědomila, že by to tu mohlo někomu vadit, promiňte holky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.5.23 10:00

@nikejsn a kdokoliv se bude chtit přidat otevřela jsem novou diskuzi úspěšné ivf na začátku roku 2023…tak si přijďte pokecat :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
18.5.23 10:03

Tak ET úspěšně za mnou. Teď ještě odpočívam po transferu a 31.5. kontrola HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
18.5.23 10:04

@Kozicka87 Nevadi vubec 😊 Jsem rada za vas, ze se vam podarilo.. naopak mi to pridava nadeji😊

Prosim poradte.. Jake vitaminy mohu po transferu? Od prosince jim coq10, E, kys. litovou, inositol, zinek, selzing, D, melatonin, DHEA (tu jsem ori stimulaci po porade s p. doktorkou vysadila).. Vse ma byt na kvalitu vajicek a vypada to, ze vitaminy funguji 😊 Ale co nyni? Jedu dnes na transfer…poradte prosim, zda nektery z vitaminu vylozene nemuzu bebo naopak mam pokracovat v uzivani.. po tolika mesicich si i rada od nich odpocinu😊

Jinak zatim jsou vsechna 4 jednickova😊 2 dnes transferujeme a dalsi 2 pujdou na genetiku😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
18.5.23 10:05

@Littlefool No tak super!!! My teprve za chvili vyjedeme.. transfer bude okolo 13:30 hod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
18.5.23 10:06

@Kozicka87 Snad se brzy pridame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.5.23 10:14

@daudinka ahooj za me klidne ale nevim jestli je to dobry napad 😁 dostaneme hejty, za to ze tech skupin tady je x milion 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 10:49

@Kozicka87 dekuju :) samozrejme mame radost, ze se vam zadarilo, protoze presne mame nadeji, ze nam to snad taky jednou vyjde. Jen si myslim, ze si to i zaslouzi vlastni skupinu. Protoze je dalsich milion veci na reseni pak. Tady uz davno nenajdu, co jste resily, az to budu potrebovat :lol:

@nikejsn jsem myslela, ze jsou spis radi, kdyz maji vic skupin a diskuze se hejbou :D tak snad nikdo nebude prudit

Kazdopadne doufam, ze tam za vami brzy budeme moc  :dance:

Příspěvek upraven 18.05.23 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 10:53

@Littlefool ta nejlepsi cast z celyho ivf :dance: hodne stesti. Budes i testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 10:57

@Sim7 z tech, co pises, bych urcite nechala kyselinu listovou, ta se ma i v tehotenstvi. Myslim, ze zadny ti neublizi.

Pokud to finance dovoli, tak ja si necham vetsinu ze zakladu. Tedy D, C, E, B komplex, tu kyselinu listovou a horcik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
18.5.23 11:42

@Sim7
Budu na tebe myslet :hug: no a jestli si chceš odpočinout od vitamínů, stačí jen listovka, ta je nejdůležitější. Já mám vitamíny ještě na měsíc a pak budu brát jen listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.5.23 13:11

@Kloshet @daudinka
Holky moc děkuji za podporu ❤️uz se těším, az to bude za mnou. A úspěšně za námi všemi! :srdce: Dnes jsem poprvé po těch bolestech dokonce v noci spala, tak mám radost alespoň z toho. Jinak se valím jako velryba, kynu po množství těch bílkovin a absenci pohybu🙈 😂
@Kloshet .. myslím na Tebe, at kontrola dnes dobře dopadne, hned dej vědět, jak to s Tebou vypadá!..raději nechci jmenovat… Ať přežiju ještě ten zbytek 🙈 😂jsem ráda, že se cítíš o trochu lépe a že tě uz nebudou ladovat hormony🙏 🙏
@daudinka AMH jsem měla 7,5…☹️ Takže se to nejak sešlo dohromady. Jednotek 150 a pak 125…ale myslím, že to zvracení a omdlení nakonec bylo vážně z toho Dostinexu…od te doby totiž nezvracim.

Příspěvek upraven 22.05.23 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 14:56

@Facelook neboj, po bilkovinach nenakynes, urcite jich nesnis tolik. To spis bys kynula po cukru a sacharidech. Ted se ti urcite jen drzi voda, tak ti to prijde. Ale jak budes dobra, vrati se to zpatky do normalu :hug:

Amh mas teda hodne vysoky. Ten Dostinex vubec neznam :nevim: buhvi, co to je, ze. Hlavne, abys byla uz dobra :srdce: jak se dari embryjkam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.5.23 15:18

@daudinka
Doufejme, jinak budu muset začít objednávat nové oblečení, protože jestli tohle přežiju, obliknu tak maximálně ponožky 🤟 😂

A co tvoje červnová příprava, budes to mit v přirozeném cyklu, nebo taky začínáš pak s Estrofemem? Ja uz se toho bojím, jak čert kříže.. Pry se to pak musí užívat do 12tt, pokud to klapne.. Hlavne jak je to poprvé, tak vůbec nevím, co zase čekat ☹️

Na embryjka jsem dnes volala, pry je 16 zamražených a 15 pokračuje v prodloužené kultivaci.. Tak to ted taky moc nechápu, jak to funguje… Oni to zmrazi vše a každé v jiné fazi?? Ani se tě neptaji, co chceš vse zmrazit? A jak stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.