Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sim7 ja verim tem 2 embryjkum, co uz mas u sebe. Preci jen jim je u tebe nejlip
minimalne jedno to musi zvladnout. Moc drzim palce, at to vyjde. Urcite se snaz byt co nejvic optimisticka, at jim to usnadnis ![]()
Příspěvek upraven 20.05.23 v 17:25
@Facelook ja se divim, ze jsi tak trpeliva
ja bych to nevydrzela a hned volala. A myslis, ze zavolaji sami? Ze si nebudes muset preci jen zavolat?
Snad uz ti ted bude kazdym dnem lip. Mas to vytrpeny poradne teda
jesteze je to aspon trochu lepsi ![]()
Urcite se spolu sejdeme u Ketů pristi mesic @Kloshet @Facelook ![]()
@Kloshet @daudinka
Holky moc děkuju, jste skvělý ❤️ 🍀 už se těším, jak si pak napíšeme, že nám to klaplo! 🍀
Jinak jsem to tedy nevydržela a zavolala tam, a nikdo to nebere… 😂 Tak uz nechápu nic🤷♀️ 🤷♀️předtím právě volala sama embryolozka, pak teprve já a to už braly recepční… Jojo, ten estrofem je na růst sliznice. Po OPU jsem měla jen 6,5mm. Jenže bohužel pak, ikdyz ket klapne, ho musíš brát do 12tt..taky bych to raději přirozeně…
A to vám řekli, že po tom Decapeptylu přijde Ms dříve? Ja všude četla, ze naopak později.. ![]()
@Facelook ja si myslim, ze obecne po stimulaci prijde do tydne a je jedno, jaka byla posledni injekce
ale nvm. Mne prisla 6.den a mela jsem decapeptyl.
U te me kliniky maji non stop linku, ktera funguje i o vikendu. Ale jinak mozna recepce normalne nefunguje. Asi jak kde.
Ja mela opacny problem, sliznice mi naopak narostla az moc. Tak ted doufam, ze uz bude normalni.
@Facelook ano, me rekla ze po decapeptylu bude menstruace cca za tyden, tak ji porad cekam a ona porad nejde
snad zitra. Jinak jsi dobra, ze si tam dokazala nevolat. Ja byla jak napnuta struna, jak to dopadlo a kolik bublinek se udrzelo ![]()
@daudinka @Facelook Holky, ja nam tak drzim pesti, aby to bylo ten v cervnu
mam uplne pozitivni naladu a vse spatne me konecne opousti. ![]()
@daudinka jj mám zavedené jen jedno embrijko
jednu dvou letou cácorku už mám doma. ![]()
Tak hlasim, ze ja to dnes dostala, minulou sobotu jsem si pichla decapeptyl. Takze opravdu plati to, co rekla doktorka
to znamena 30-31.5. Pojedu do Prahy na kontrolu
a kdyz stesti bude prat, tak na zacatku cervna transfer ![]()
@daudinka Tak super, ja se bála, ze po tom Decapeptylu nedorazí. Tak budu doufat. Závidím, protože tady žádné non stop číslo není ☹️přitom opu dělají o víkendech normálně. Tak nevím. Škoda, mohla jsi mi kus sliznice půjčit a byla by spokojenost na obou stranách
![]()
@Kloshet paráda!! Jsem šťastná za Tebe!!! A jak se dnes cítíš? Doufám, že zbytek nevolnosti odejde s tou MS
a ze te brzy dozeneme, at nam vyjde stejny termín ![]()
Holky, právě jsem vám odepisovala, odcházím na wc a najednou koukám a rozjela se mi taky!!!
Jezisi. Ani jsem nemela ms bolesti, jen furt cítím to břicho. Tak doufám, ze to není zbytek krvácení po zákroku. Mam si dál píchat ty injekce na redeni krve, když začíná MS? Ja se do toho centra prostě nedovolam..
@Kloshet parada
ja se modlim, at dojde v utery nebo ve stredu
uz by mohla
@Facelook no tak to je parada!!!
Mame to uplne na stejno
me nejprve rikala doktorka, ze na redeni krve mam pichat injekce do ms, ale pri posledni kontrole rikala ze mam pokračovat az do kontroly ve ctvrtek. Ja mam ale vrozenou srazlivost krve.
Jupi, tak kdyz to pujde dobre, tak pujdeme spolu
![]()
Super holky, to uz vam utece!!! 😊
Ja cekam hovor z CAR, co to posledni embryjko… od rana od 8mi.. Snad zavolaji😊
Cekani je nekonecneeee 😊
@Kloshet neuvěřitelný.
. Tak snad jsme uz v polovině úspěšného procesu!
Bezva, děkuju. Ja s krví právě nic nemám, jen kvůli tomu Ohss mi to dali, ale při MS se docela bojim. Tak radši dnes vynechám a zítra tedy zavolám, co a jak.
Myslíš, že když je MS takto brzy po opu, ze se tím KETem nerozjede zas Ohss naplno, při tolika našich vejcich?
vím, ze říkali, ze jen po ET… Ale kdyz je to takto brzy, mam hruzu z toho estrofemu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.