Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišičta ahoj, jeste jsem neslysela o tom, ze by ivf bylo nekde zdarma. Pokud ano, tak tim nejspis mysli konkretni krok v procesu a zbytek bude placeny, ale nvm ![]()
Ja znam jen svou kliniku a ta je v Brne a bohuzel jedna z drazsich. Kazdopadne se pri vyberu hlavne podivej na recenze kliniky. Vzdy sice najdes dobre i spatne recenze, ale kdyz toho projdes vic, da se zhruba odhadnout, jestli je klinika spis lepsi nebo horsi.
S temi penezi je to tezka vec. Chapu, ze kdyz clovek bojuje, aby mohl nejak normalne zit, je to tezke dat tolik. Ale preci jen tu jde o tve zdravi a tam bohuzel je nekdy lepsi si priplatit. Nerikam, ze vsechny levnejsi kliniky musi byt spatny, to vubec ne. Ale urcite bych se ridila spis recenzemi a reputaci kliniky
snad najdes tu pravou.
Mimochodem obdivuju, ze se snazite 9 let, to bych urcite nevydrzela. Kazdopadne jste zacali brzy, coz mate k dobru ![]()
@Sim7 budu na tebe zitra myslet. At mas dobre zpravy po ranu ![]()
@Littlefool
Děkuji za odpověď ![]()
Právě že nemám…
Asi mi to doktorka říkala, ale já jsem byla myšlenkama mimo, když mi říkala že nemám hormony, tak jsem si myslela že je to pro nás konečná, takže jsem chvilku byla mimo ![]()
@Kačena85 Tak aplikuj kazdy lek na jinou stranu.. tim nic nezkazis..
@daudinka Dekuji moc.. No bojim se a nevim, zda neni brzy, ale testy uz mam..
Ahoj holky, tak jsem testovala a ani naznak.. Mrzi mne to.. Trosku jsem doufala neb mi je spatne od zaludku, ale asi z neceho jineho..
@Sim7 moc me to mrzi
hele, nekomu se carka ukaze pozdeji
dokud netece cervena, jisty neni nic. Ty beres nejaky leky ted?
@daudinka Dekuji moc.. Jen progesteron.. a metipred.. Zkusim ted vydrzet do ctvrtka netestovat.. Fakt jsem tomu verila.. Tak ci tak to nevzdavam.. Kdyztak co nejdrive zkusime KET.. po vysledku prvniho KETu budeme vedet PGT druheho embrya.. Bohuzel uz budeme samoplatci pro dalsi pokusy.. Tak kdyz nic nedopadne, prejdeme do Motola na minimalky… Tam jsou minimalky za rozumne penize. Ja furt vnitrne citim, ze budeme mit miminko, jen nevim kdy.. Tentokrat uz ani nebrecim…
@Sim7 urcite mit miminko budete
ten cas prijde, jen ani jedna z nas netusi kdy. Mozna to bude az to pristi a mozna az to dalsi. Ale nakonec se zadari
teoreticky bys mohla mit ten ket uz pristi cyklus, ze
to bychom v podstate sly skoro zaroven ![]()
@Sim7 nezoufej, naděje umírá poslední. Pokud by to teď nevyšlo, určitě to jednou výjde. Máš ještě mrazáčky tak máš aspoň naději.
![]()
Neznamená, že když mám pozitivní test, že je vše v pořádku. Posr..t se může vždycky něco.
Příspěvek upraven 28.05.23 v 15:11
@Mišičta
Hodně záleží na klinice co si vybereš a jaké ti doporučil metody, většinu léků hradí pojišťovna (dostaneš lístek, který tam musíš zanést a po schválení je platný cca 6 měsíců).
Pojišťovna částečně hradí 4 cykly IVF, pokud máš vloženo jen jednou vajíčko, pokud máš 2 tak ti hradí jen 3 cykly.
Před 3 roky jsem platila 1 cyklus IVF 18 500,– z toho bylo 1 500,– za TESE. KET mě stál 11 000,– a teď mě 2 cyklus IVF stal 10 500,–. Každý rok platím 1 800,– za zamražené spermie. Z léků jsem doplácela jen za OVITRELLE (200,–) a Amelgen (800,–).
@Littlefool a @daudinka Dekuji vam moc za podporu!!!
Jeste porad trosku doufam… Pokud by to nyni nevyslo a doktorka Cerna z imunologie by to posvetila, KET bych zkusila hned v dalsim cyklu.. tedy v cervnu 😊 Neni duvod cekat.. Testovat budu ve ctvrtek, pokud do te doby neprijde menstruace😊
Ahojky, jakpak se vam dari?😊
Ja uz jsem pripadny neuspech rozdychala.. A jsem pripravena bojovat dal 😊
@Sim7
Zatím pořád stejně
jen začínám mít šílené sny, často se v noci budím a od 4h jsem pravidelně vzhůru a už nemůžu usnout
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.