Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka a dost závidím, jak jsi ze svého car informovana… Že s vámi opravdu vše probírají a volí nejlepší postup ❤️ není nad kvalitu… Kvantita nam je v tomhle případě k prdu.
@Facelook to je tak hezky od pritele
mas v nem urcite velkou podporu ![]()
Jako pokud by se chytly vsechny bez toho icsi, tak to je zazrak, ale treba to je mozny.
Prosim te, kolikaty den ti je zamrazili? To nebyl paty den? A rekli ti aspon, v jakem byly stadiu? Kam az dosly ve vyvoji?
Hele neni mozny, ze tech 15 se treba prestalo vyvijet a zbytek pokracuje a jen ti to rekli spatne?
@daudinka jo, je zlatej.. A želva ma dokonce v bříšku ty kuličky.. Fakt to vypadá, ze tam ma vejce. Jako my 😂
V úterý ráno (den po Opu) volala embryolozka s počtem 33ks oplodnenych. A dneska jsem si volala ja a to mi jen řekla recepční, ze 16 je zamražených a 15 se dal kultivuje. Tak mi ty počty prostě ani nesedi.. Proč zmrazit 16 bez PK.. A proč 15 PK, pokud je v ceně 10 injekcne.. Tak nevím, zda mam zas volat.. Volala sis sama, nebo te informuji oni průběžně?
To leda, ze by to ta recepční špatně řekla… Koncila větou, vypada to moc hezky, nashledanou
@Facelook mozna si spletla ty zamrazeny s tema, co se dal nevyviji. To by vysvetlovalo hodne.
No ja mela vysledky online. Vzdy mi tam naskocilo, kolik v ten den se vyviji embryi, kolik se zastavilo ve vyvoji nebo bylo spatnych a v jake jsou fazi. Dostali jsme vytisteny prehled, v jake fazi vyvoje maji byt v ruzne dny. Tak jsem se podle toho orientovala, jak si vedou.
Urcite tam zavolej a rekni, ze potrebujes upresnit, jak to vypada. Mozna to fakt ta recepcni spletla.
@Kloshet @Facelook ahoj holky, tak jak vam to dopadlo? A uz se citite lip? Doufam, ze uz je to lepsi ![]()
@Facelook ptala ses, jak to bylo s temi zamrazenymi?
@daudinka ahojky, ja akorat volala do CAR a mame nakonec 5 krasnych bublinek k zamrazeni dnes a 2 jeste pockaji do zitrejsiho dne a kdyztak se zamrazi zitra. Mam z toho radost
i kdyz z puvodnich 43 vajicek je to razantni pokles.
Kazdopadne se citim uz docela fit, koncim neschopenku a v pondeli pujdu do prace
v podstatě me boli bricho jen kdyz neco delam.
@Kloshet tak to je skvely
hlavne, ze se dobre citis ![]()
Pet je krasnej vysledek
tolik pokusů, to urcite vyjde a bude malej drobecek z toho ![]()
Mozna budeme mit transfer ve stejnou dobu. Menstruace ti teoreticky prijde do tydne a mne jeste neprisla
ale ovulace pry podle doktora byla a podle teplot to vypada, ze by mi menstruace mohla dojit v utery nebo ve stredu. Tak doufam, ze jo.
@daudinka ahooj! 😊 Ještě neptala, nikdo nevolal.. Tak jsme se s přítelem domluvili, že počkáme, až se ozvou a pořádně je vyzpovidam… Ja mám totiž to číslo, kam mam volat na embrya… A to je stále to číslo na recepci. 🙈 Jinak mne je furt příšerně, sotva lezu. Ale z toho nejhoršího jsem už,, ťuk ťuk " snad venku! Je to zase o fous lepší. 🙏 😊
@Kloshet gratuluji! To je super počet a jeste lepší je, ze uz Ti je fajn ❤️
Holky tak pokud MS dorazí a bude lepe, snad do toho KET půjdu s Vámi… 😊 Už jsem si nastudovala ten estrofem, tak doufám, ze se po něm zas nebudu válet nekde po zemi 😂
Ahoj holky.. Na mne dnes padla “depka”… Od ctvrtka mam u sebe dve 3 denni embrya 2 se kultivovala v laboratori.. Dnes mi volali, ze se jedno zastavilo, jedno zbyle se bude kultivovat do zitra, kdy se rozhodne a ja se zacinam bat…
Jsem rada, ze se citite lépe.. tak ci tak mate po 1 ivf spoustu embryi, takze je vysledek temer zaruceny.. 😊
@Sim7
Tak to jsme na tom stejně. Včera jsem si volala jak vypadá to nás poslední, jestli je vhodné na zamražení a bylo mi řečeno, že sice je to blastocysta, ale nevhodná k zamražení, že to nedoporučují. No tak pro tentokrát nemáte, žádné u ledu. Tak budu doufat, že to co mám u sebe tam vydrží.
![]()
@Littlefool Achjo, to mne mrzi.. Musime verit.. co nam jineho zbyva.. Kdy jdes na krev? Ja az 1.6…
Stejne nechapu, kdyz je to blastocysta, proc neni vhodna k zamrazeni? Ale urcite vedi proc.. a alespon z vas zbytecne netahaji penize….
@daudinka jojo s poctem jsem spokojena, aspon moc neolatime za zamrazeni
a pritom dost pokusu. No, doufam, ze transfer probehne v tom cervnu, nebo v cervenci, kdyz se uz citim lip, tak doufam v ten cerven. Třeba na tom ty moje vajecniky budou dobre, modlim se. Budu rada, kdyz to budeme mit na stejno
aspon se mebudu v tim citit tak sama.
@Facelook Dekujuuuu, doufam ze to klapne, moc v to verim
ja porad tolik myslim na tebe a jak se ti dari. Na to ze jsme meli odber stejne, i stejny pocet vajicek, tak prubeh se nam docela rozesel
doufam, ze uz ti bude lepe
na co je ten estrofem? Me doktorka asi nic neda, mam jen prijit 10-12 DC v cervnu. Dostat to mam ted o vikendu nebo v pondeli. Do tydne od toho decapeptylu, tak jsem zvedava.
@Sim7 neboj se, nemej strach, hlavne nesmis myslet na to, ze to nevyjde. Bud presvedcena o tom, ze to vyjde, embryjka se uchyti a bude to dobry. Ta pozitivni energie kterou do toho vlozis pritahuje dalsi dobre veci. Hlavne verit, naprosto a na 100%
jo a hlad si brisko a povidej si s bublinkama jako ze te slysi. Pry to pomaha
posilam hodne sily ![]()
@Sim7 no to mi neřekli, ale prý by to byly zbytečně vyhozené peníze.
@Kloshet
Estrofem jsem měla také před KETem, je na růst sliznice.
@Littlefool ja taky mela tri, ktere sice byly hatchujici blastocysty, ale k zamrazeni pry dobry nebyly. Bylo mi to lito, ale musime jim verit, ze tomu rozumi. A ty, mas u sebe jedno embryjko?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.