IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
17.5.23 10:35

@Kozicka87 no tak to si raci aspon nakup a nachystej veci do porodnice, kdyby nahodou neco tak at aspon tohle mas 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.5.23 12:47

@Kozicka87 kontrolu mam za sebou ☺️ mame nejakych cca 15cm a taky potvrzeneho klucinu 💪 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.5.23 18:49

@nikejsn jj chystám se v Motole toho moc sebou nechtějí, oblečení pro mimi taky né, takže pohoda 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.5.23 18:57

@Kozicka87 ani obleceni nechcou pro male? To vam daji jejich? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.5.23 19:12

@Facelook ahoj! Jak jsi dopadla na kontrole? Myslim na tebe cely den, ja jedu na kontrolu zitra, vzala jsem si neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.5.23 20:18

@Kloshet Ahoj, ráno v Caru na kapackach, kontrola prý dobrý, tekutina tam nejaka je, ale že je to Ok…
No a večer mě vezli do nemocnice.. Šílený křeče a bolesti, nemůžu chodit ani sedět… Teď jsem zase doma… Ale.. Primář v nemocnici dost nadával na CAR, že to nechají zajít takhle daleko, vaječníky samozřejmě brutální, tlačí mi to na všechno. Hyperstimulak samozřejmě mám, neví prý, kde vzali, že to ty posledni injekce měly brzdit a ty prášky, co jsem z nich zvracela. Tak nevím, nechápu.. Dnes me vyšetřovala v Car už třetí lékařka… Nevím, jsem z toho fakt smutná a je mi čím dál hůř. Moje sliznice je jediná prý ok, takže se divil, ze az prijde MS, chtějí me cpát zase hormonama… Teď Mám ležet, píchat si ty injekce na ředění krve… Pít samozřejmě… A nesmim dělat prudký pohyby a praštit se do břicha…při zhoršení dlouhá hospitalizace… Kromě denních infuzi léčba stejne prý není… Haha, ta včerejší rána na beton, jak jsem se složila, tomu asi taky dala korunu… PN mam taky, s tímhle dojdu max na záchod.. A jak jsem byla optimistická… A co Ty, jak se cítíš??? Doufám, že je o trochu lépe. Odpocivej, práce ti neuteče… A snad ze svého CAR nejsi znechucena, jako já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.5.23 20:45

@nikejsn no prý oblečení až pri propuštění donese doprovod, ale tak to víš, že si tam vezmu aspoň nějaké pěkné body, abych mrnouse měla hezkého na focení 😂 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.5.23 21:13

@Facelook no teda, a ja doufala, ze kontrola uz lepsi a ze se ti ulevilo. Tolik jsem na tebe dnes myslela. To mas ale teda hrozny prubeh na to, ze odber byl v pondeli :,( uplne s tebou soucitim. Muzu se zeptat, do jakeho car chodis? Prijde mi postup dost podobny tomu memu. Jen ja nemam mit zadne hormony v dalsim cyklu, chteji mi to nechat prirozene a pockat si na mou ovulaci.

Jinak me je dnes lepe, ale jsem jeste slaba, bricho poboliva. Uz se ale narovnam a muzu lezet na boku, tak to beru jako pozitivum! Zitra kontrola v car, s tvou zkusenosti ale trochu obava. 8o

Moc ti preju hodne sil a brzke uzdraveni! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.5.23 21:43

@Kozicka87 joo takhle 😁 to si rovnou muzes zabalit sebou, to bude milion fotek jen z porodnice 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.5.23 22:14

@nikejsn no to nejde, prý tam na nic moc není místo…ale fotek bude hodně, to je jasné 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.5.23 07:29

@Kozicka87 A ty ses registrovala do porodnice? Jsem cetla ze u vas v Praze a okoli se musi registrovat uz tak v 15tt kvuli kapacite nejspis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.5.23 07:45

@nikejsn no v Motole se prý nemusí 🤷,tak snad to tak je, protože jinak jsem namydlena 🤣…
Né teď jsem mluvila s jednou kamarádkou co má rodit teď každou chvíli a ani registrace nepomůže, když mají plnou kapacitu…vybrala si Bulovku a tam mají plné stavy, takže odesílají maminky do jiných porodnic😔
Basnila mi o Bulovce, ukazovala fotky a že už tam jednou rodila, takže vi do čeho jde tam u nich a teď se chudák boji, že ji soupnou někam kde nebudou hledět ba její porodní plán atd…je to stres ještě takhle před porodem 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 08:43

@Facelook to me moc mrzi, ze to mas tak spatne :hug: drz se! Ted uz se to musi zacit zlepsovat :hug: kolik ti dali jednotek? Nebo mas nejak vysoke amh? Museli spatne odhadnout davku :(
Ten decapeptyl by opravdu mel pomoc v zabraneni hyperstimulace. Taky mi ho dali kvuli tomu. S ovitrellem bys to mela jeste horsi. Ale asi uz tomu nemohl zabranit. Myslime na tebe, at to zvladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.5.23 09:16

@Kozicka87 tak to mate pekne blbe.. si predstav ze jedes do porodnice s bolestama a oni te poslou do jine ze maji plno 🤷‍♀️ za toto jsem rada ze jsem na Morave 😁 a ty budes mit nejaky porodni plan? Ja teda o nicem nevim budu rada ze budu rada 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.5.23 09:23

@nikejsn @Kozicka87 ahoj holky :) mozna bychom mohly zalozit tema, pro uspesne ivf, kde se budeme venovat tehotenstvi, porodu a tak :) co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.