Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kozicka87 to se taky pocita, stejne by jsi to tak ci tak koupit musela 😁 ja uz je taky mam … a citis uz i pohyby? Ja teda kazdy den takove vlneni nebo bublani vzdycky 🙂
@Facelook ze 45 folikulu 43 vajicek, 16 zralych, oplodnenych 11. Tak se mi pocet zuzuje, ale verim tomu, ze tohle budou favoriti a nikdy uz na tohle nebudu muset. ![]()
@daudinka no vidis, jaka si mladice
ja jako citim, ze uz to neni jako pred 9 lety kdyz jsem porodila syna. Ale co uz, cas nevratim. Urcite uz ted menstruace prijde. Ona se nedostavila po te stimulaci? Nebo s ni mas problemy normalne? ![]()
@nikejsn jj občas takové bublinky, ale jen chviličku a jen jednou za dva dny třeba, ale tím že mam placentu na přední straně, tak toho prý moc neucitim ![]()
Každopádně zitra dej vědět. Vy vlastně už máte potvrzeného kluka viď? Já doufám, že se v pondělí nebude stydět, před měsícem na kontrole, nechtěla doktorka hádat, tak zatim nic moc nevím…tedy kromě odhalení partnera, když údajně viděl pindíka na 1.screeningu ![]()
@Kozicka87 ja praveze nevim jestli ji mam na predni nebo zadni strane 😁 no nemame, predtim nam rekl foktor ze na 70% takze s tim tak nejak uz pocitame ale stat se muze cokoliv ze 😂 mne to urcite doktorka zitra nerekne, pocitam az na tom screeningu… tak snad se vam uz ukaze v plne krase a nebude vas dal napinat 😁 jeste tyden musime pockat.. furt nejake cekani achjo 😁
@nikejsn no tak to víš, ale půlka už je za námi a přitom to zase nebylo tak dlouhé…tak už to zdárně doklepeme.
Přeci jen teď už snad bude pěkně, tak se bude výletovat a prochazkovat jedna báseň, tak to rychleji třeba uteče… také jsi na neschopence viď? ![]()
@Kozicka87 mne to praveze vubec neutika, sice pulka za nama ale mne to prijde uz jako vecnost 😁 no jestli v lete bude tak jak minuly rok tak si to teda “uzijeme” s tema velkyma pupkama 😁 joojo jsem na neschopence ale ty nejsi uplne od zacatku, ne?
@Facelook ty jsi nezvracela jednorazove, ale opakovane?
Ty brdo. Tak snad ti tam zitra pomuzou. Ja ted pro zmenu prujem.. doufam, ze to vse s menstruaci odejde a pak bude normalni ovulace a proběhne ten transfer. Do auta si radsi vem pytliky, to by te mohlo zachranit. Snad to zvladnes, dej vedet, jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet
@Kloshet úroda skvělá, gratuluji!!! Stalo to za to. Stoprocentně to budou favoriti a uz nikdy žádný OPU ![]()
Bohužel… Ale teď večer uz jsem měla ten torecan, tak zatim dobrý. Uvidíme v noci a ráno. Ach jo, koukám, že se ti to taky pěkně střídá
tak na tebe budu myslet taky a zítra uz nám prostě musí být lépe 🍳 🥚 ❤️
@nikejsn Jsem od transferu, tím že mi neodebirali mé vajíčka.
Máš pravdu je to celá věčnost 🤣,ale tak si to musíme užít v plné parádě…pro mně třeba je to jediné těhotenství. Samozřejmě, že bych chtěla mít už miminko u sebe, ale teď si s ním povídám aspoň přes bříško a to je taky fajn. Jen už by mohlo kopat, abych věděla že mně slyší 😅. Také bych samozřejmě ráda měla něco už nachystané, ale tak ještě chvilku vydržím a potom začnu…a to bude teprve sranda a bude to utíkat 🤣
@Kloshet nechcu si vek pripoustet, zbytecny stres navic. Chtela jsem mimi driv, ale bohuzel to neslo. A necekala jsem, ze snazeni pak prida jeste tolik let navic. Tak se s tim ted musim nejak poprat.
Ja mela menstruaci v den odletu na dovolenou
tedy 6.den po OPU. Mela jsem vysokou sliznici a doktorka rekla, ze by to stejne odkrvacelo, i kdybychom delali et.
Pak jsme cekali na ovulaci a mel byt ket, jenze 11dc byly foliky jeste maly, zadny dominantni, a pak jsem onemocnela z klimy v praci. 2 tydny jsem se z toho dostavala. Takze uz jsem na ultrazvuk nesla a rekla jsem si, ze to necham na dalsi cyklus. Nechci nic zbytecne pokazit, kdyz mame jen 2 embryjka.
Bezne mivam menstruace ten cca 30dc, ovulaci cca 19dc, ale ted nevim, kdy byla
teploty mam rozhazeny a vlastne az ted 3 posledni dny vypadaji jako ovulacni. Nevim, co si o tom myslet. Doktor potvrdil vcera, ze ovulace byla, ale samozrejme nevi kdy. No tak cekam, az se menstruace uraci dorazit.
Doufam, ze pristi cyklus uz bude normalni. At ma embryjko sanci. Chceme dve deti, tak jsou pro nas ty dve embryjka uz jako miminka. Musi se to povest ![]()
@Kozicka87 neboj kopaniho si jeste taky uzijes 😁 nejhorsiho na tom nakupovanim je to, ze nevis co prvni protoze je toho fakt moc 😁 😁
Ahoj. Jdu k vam s dotazem. Jsem 11 DC. Beru estoferm1-1-1 a mam vysku sliznice 6,8 na pristi tydem v utery mi mudr naplanoval ket a pridal estroferm na 4× denně. Koupila jsem si jeste kontryhel caj a ted nevim jestli ho mam pit nebo se na to radeji vyprdnout a nechat to jen na lecich, jestli ta sliznice povyroste.. abych to neudelala horsi nez lepsi🤔
@Alojska nech to jen na lecich
bylinky jsou mocny, ale nevis, co to s tim lekem udela a doktor s tim urcite nepocital
@nikejsn jo tak to já mam rozplánováno, jen musí miminko hezky počkat do porodu a nechtít jít ven dřív, jinak se mi domeček z karet zbortí 🤣 🤣 🤣
Tím že budu vše kupovat většinou až od půlky srpna, tak musím doufat, že půjde vše podle plánu 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.