IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
16.5.23 08:12

@Littlefool ja mela 25 vajicek a nedostala jsem vubec nic. Ani na zadnych pristrojich jsem nebyla. Jak jsem se vzbudila, za chvilku mi rekli vysledky a mohla jsem jit s doprovodem domu. Je zajimavy, jak to vsude resi rozdilne.

Ale je fakt, ze mi nic nebylo. To oni asi uz v tu dobu poznaji. Jeste mi doktor pred punkci rekl, ze za 6 dni klidne muzu letet letadlem :lol: zrovna jsme odlitali na dovolenou. A tam jsem cely dny chodila.

Ale strach jsem mela velkej i tak. Holky, drzte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.5.23 09:02

@nikejsn ahoj jak se máš a co nového? Už jsi byla na další kontrole nebo ba 2. Screeningu? Co jsi si poridila nového? U nás se jde na kontrolu příští pondělí a za další tyden ve středu na 2. Screening. Strašně se těším, ale zároveň mam strach, aby tam nebylo něco špatně…ale jinak pořád stejné dlouhé čekání, ale už jsme v půlce jupii :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.5.23 09:13

Ahoj, tak z 6ti bylo zralych 5.. a oplodnene jsou 4.. Budu jim verit vsem.. To jsou nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.5.23 09:23

@Kloshet a @Facelook, jak vam je???

@Littlefool Mas nejake zpravy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
16.5.23 11:16

@Sim7 zatím nic nového, zítra po 13h si budu volat jak to vypadá. Tak pak dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.5.23 11:17

Ahoj holky, podávám hlášení. Dnes je to trochu lepší, nemotám se a břicho trochu míň bolí, takže můžu být i trochu víc narovná když jdu na záchod. Nemůžu ležet na boku ale jen na zádech. Jinak už se cítím lépe. Děkuji všem za podporu, ve 13: 30 budu volat do car ohledně počtu oplozených vajíček.

Jinak včera jsem samozřejmě car opustila se doprovodem, ten mi zavolal záchranku. Žádný ultrazvuk mi po punkci nedělali, řekli, že je normální že břicho bolí a pustili mě domů. Teď už jenom přemýšlím jestli mám nějaké vnitřní krvácení nebo ne, nebo jestli to může být hyper stimulační syndrom, I když podle medikace mu mělo být zabráněno. Je to moje první IVF a asi poslední :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.5.23 11:26

@Kloshet hlavne, ze ti je lip. Kdyby bylo vnitrni, snad by se to projevilo nejakym zhorsenim. Snad uz bude jen lip :srdce:

Tim, ze mas tolik vajicek, tak to proste klapnout musi :lol: proc jste vlastne museli na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.5.23 12:42

@Kozicka87 ahooj 🙂 me ceka kontrola na gynde zitra a v pondeli screening 🙂 uvidis vsecko bude v poradku ale hrozne se to tahne 😁 jinaak noveho u me nic, stale mne nic neni teeda krom bolesti zad, ty mam silene jakmile si lehnu a sem v klidu tak uz se sotva pohnu 😩 a bricho uz teda taky roste 😁 momentalne se mi sije na zakazku zavinovacka do postylky, pleteny mantinel mam koupeny a nejakou uz i vybavicku co se tyce koupani, rucniky, dudle, lahvicky, prosteradla a zavinovacku do vajicka 😁 tenhle mesic uz si musim dat voraz 😁 ale vcera u nas byli znami a oznamili ze jsou tsky v 5 mesici a maji nakoupeno tak jak ja … tak jsem si oddychla ze nejsem jedina blazen 😂 a ty ses na tom jak? Porad zadne naznaky nebo tak, nic te neboli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.5.23 12:55

@daudinka mame idiopatickou sterilitu. Mame doma uz 9. Leteho syna, pred dvema lety se nam na poprve podarilo otehotnet, ale o miminko jsem prisla. Od te doby nic. Ja vse v poradku, i muz. Vzhledem k veku (ja 33, manzel 42) jsme pristoupili na ivf :? Vzala jsem si neschopenku a budu lezet, abych byla fit. Ty jsi uz nejake ivf cele podstoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.5.23 15:14

@Kloshet tak to netusim, co je. Ty jsi stejne stara jako ja :) takze rekneme mlada :lol: jsme mlade divky. I kdyz u tebe to je jiny, kdyz uz mas 9.leteho kluka. To uz se asi citis uplne jinak. Ja si pripadam porad jak mala holka. Zatim zadny mimco nemame.

Toto je nase prvni IVF a mam za sebou jen stimulaci. Na transfer zatim cekam a menstruace ne a ne prijit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.5.23 16:58

@Sim7
Tak jsem myslela, jak to mam vše pod palcem. S pitím a bílkovinama.
A pak jsem omdlela na terase, trochu se odřela, prastila pěkně a asi za hodku jsem začala zvracet. Volala jsem do CAR a posilaji mi leky proti zvracení a na ředění krve. 🙈A zitra me chtějí vidět. Pry mi tekutina asi tlaci na branici.. Ale do nemocnice jezdit nemám, pokud se to zlepší… Tak nevím, je to příšerný… Představa další stimulace před KET me fakt děsí… Jediné pozitivní je, ze oplodněno 33ks…tak uvidíme, co do 5.dne vydrží.. Pokud to vydržím já… 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.5.23 17:39

@Facelook jezis, ty jsi jak ja, taky omdlivas :( davej na sebe pozor! Jsem zvedava, co ti zitra reknou. OHSS by po tom decapeptyl byt nemel.. doufam, ze mas car blizko, a ne jsk ja 2 hodiny cesty. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.5.23 17:54

@Kloshet Jojo, naposled jsem omdlela a zvracela před dvanácti lety… 🙈
Děkuju, ty taky. Musíme to zvládnout! Ale fakt nikdy víc!
Hodku a půl.. S tim zvracením v kolonach ráno na Prahu, to bude úžasný 😪 ach jo. Zítra dám vědět, opatruj se a informuj, jak jsi na tom. Snad už bude jen lépe! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.5.23 17:55

@Kloshet a jakou máš vůbec po dnešku úrodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.5.23 18:23

@nikejsn příznaky žádné, občas se mi navalujez něčeho, ale nikdy z toho žádné zvracení nebylo. Jen mi teda pěkně bolí kyčle, hlavně ta levá…v lehu i při chůzi ji cítím, takže nic moc. Teda jako dá se to, ale je to dost otravné 😅. Tak já si teď kupuji hlavně věci pro sebe, kojící košili, ruční odsávačku mléka. Ještě bych si ráda koupila kojící podprsenky, ale prý se má ještě počkat, že až bude mléko budou ještě klidně o číslo větší. No a pak ještě takovou tu hygienu do porodnice bych chtěla, jako porodnické vložky, vložky do podprsenky, jednorázové kalhotky atd víš :D Aspoň mam pocit, že pro to něco dělám i když v rámci sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.