IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
12.5.23 14:59

@daudinka 2 zdrave embrya je ale skvely vysledek😊

Dekujeme.. Uz se nam to obema blizi 😊 At je hlavne co nejvice zralych vajicek..

@Littlefool Take jsem hodne utahana.. Ty budes vedet uz zitra, budu na tebe myslet.. Napis, jak jsi dopadla😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.5.23 15:30

@Sim7 kez by se obe ujaly (postupne teda :D ) a byly z toho dve zdravy miminka :srdce: to by byl splneny sen :srdce:

Ja ted cekam, ale vam, at to oboum vyjde. Piste tu, jak to jde. Budete mit u sebe embryjka driv nez ja :hug:. Me to ceka az mozna zacatkem cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
12.5.23 16:12

@daudinka
Před tím jsem měla také dvě a obě se ujaly. Čekání je únavné, ale uteče to a pak bude to „hezké“ období. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.5.23 09:29

OPU

Tak máme 5 kousků. A ve čtvrtek se půjde na ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.5.23 10:13

@Littlefool krasa :) ja uz chci taky jiiit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.5.23 12:50

@Littlefool Super!!! Myslela jsem na tebe.. Krasny vysledek!!!

Ja se trosku bojim, aby byla vajicka zrala.. Nervozita pred opu 😊 Vzdy jsem mela odber 15. a 16. den, nyni to bude uz 13. den.. ale prvnich pet dni jsem mela letrozol ke stimulaci, tak snad to pomuze.. Jsou to nerviky 🙂

Takze ted mate prodlouzenou kultivaci a ve ctvrtek transfer?😊 Take asi budeme mit ET ve ctvrtek 😊

Bylo vse v poradku? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.5.23 15:01

@Sim7
Díky za optání. Cítím se fajn, místo odpočívání jsem si byla „oběhnout“ závod s rodinnou a kamarádkami :mrgreen: :mrgreen:

Jo mám prodlouženou kultivaci a ve čtvrtek transfer. V pondělí si budu volat jak to vypadá a pak asi ve středu. Budu doufat, že aspoň 2 budou v pořádku. Ať máme popřípadě náhradníka u ledu ;)

Ať to máš brzo za sebou s dobrým výsledk. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
15.5.23 11:36

Ahojky, tak bylo 6 folikulu a mame 6 vajicek!!! Zitra nam budou volat, jak to vypad, zatim to je kazdopadne nejlepsi vysledek.. Jak je mozne, ze mam o 1 vajicko vic nez pri prvnim odberu, ackoliv AMH mi kleslo z 1,14 na 0,6?😊

@Littlefool Jak to u tebe vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.5.23 13:12

@Sim7
Zrovna jsem ti chtěla psát, jak s tebou vypadá :)
Tak z těch 5 byly 4 zralá a oplodnily se jen 2 a ty hezky prospívají. Ve středu si budu ještě volat jak to vypadá a domlouvát se popřípadě na transfer na čtvrtek. Tak doufám, že do čtvrtku vydrží. :srdce:
Také jsem měla nižší AMH a o jedno vajíčko víc, a zatím to máme jak minule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.5.23 13:13

@Sim7
Tak z těch 5 byly 4 zralá a oplodnily se jen 2 a ty hezky prospívají. Ve středu si budu ještě volat jak to vypadá a domlouvát se popřípadě na transfer na čtvrtek. Tak doufám, že do čtvrtku vydrží. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.5.23 13:13

@Sim7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
15.5.23 13:38

@Littlefool No tak super!!! Pujdeme na transfer obe ve ctvrtek 😊 Tak tfuj tfuj tfuj… At je to stastny ctvrtek!!! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.5.23 13:50

@Sim7 :kytka: hodně štěstí, ať se bublinky drží a nepustí. To pak můžeme spolu testovat :) a sdílet dál naše zážitky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.5.23 16:43

Nový kus

Ahoj holky, hlásím se do skupiny. Jsme úplně na začátku IVF cesty-špatné NK buňky, léčba nezabírá, takže jedině IVF a intralipidy.
Máte to některá podobně?
Jak dlouho trvalo se objednat do CAR a první vyšetření/stimulace? Díky moc a tfuj tfuj tfuj holkám, co jdou ve čtvrtek na transfer 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.5.23 17:57

@ibik já jsem"na začátku". Mohla jsem začít už se stimulací, ale protože mi v čáru zjistili krevní onemocnění, rozhodla jsem se prvně znát názor na hematologii. Chtěla bych tedy začínat v červnu. Jinak poprvé jsme byli v CARu v prosinci, pak v únoru testy, v dubnu výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.