Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka 2 zdrave embrya je ale skvely vysledek😊
Dekujeme.. Uz se nam to obema blizi 😊 At je hlavne co nejvice zralych vajicek..
@Littlefool Take jsem hodne utahana.. Ty budes vedet uz zitra, budu na tebe myslet.. Napis, jak jsi dopadla😊
@Sim7 kez by se obe ujaly (postupne teda
) a byly z toho dve zdravy miminka
to by byl splneny sen ![]()
Ja ted cekam, ale vam, at to oboum vyjde. Piste tu, jak to jde. Budete mit u sebe embryjka driv nez ja
. Me to ceka az mozna zacatkem cervna.
@daudinka
Před tím jsem měla také dvě a obě se ujaly. Čekání je únavné, ale uteče to a pak bude to „hezké“ období. ![]()
@Littlefool Super!!! Myslela jsem na tebe.. Krasny vysledek!!!
Ja se trosku bojim, aby byla vajicka zrala.. Nervozita pred opu 😊 Vzdy jsem mela odber 15. a 16. den, nyni to bude uz 13. den.. ale prvnich pet dni jsem mela letrozol ke stimulaci, tak snad to pomuze.. Jsou to nerviky 🙂
Takze ted mate prodlouzenou kultivaci a ve ctvrtek transfer?😊 Take asi budeme mit ET ve ctvrtek 😊
Bylo vse v poradku? Jak se citis?
@Sim7
Díky za optání. Cítím se fajn, místo odpočívání jsem si byla „oběhnout“ závod s rodinnou a kamarádkami
![]()
Jo mám prodlouženou kultivaci a ve čtvrtek transfer. V pondělí si budu volat jak to vypadá a pak asi ve středu. Budu doufat, že aspoň 2 budou v pořádku. Ať máme popřípadě náhradníka u ledu ![]()
Ať to máš brzo za sebou s dobrým výsledk.
![]()
Ahojky, tak bylo 6 folikulu a mame 6 vajicek!!! Zitra nam budou volat, jak to vypad, zatim to je kazdopadne nejlepsi vysledek.. Jak je mozne, ze mam o 1 vajicko vic nez pri prvnim odberu, ackoliv AMH mi kleslo z 1,14 na 0,6?😊
@Littlefool Jak to u tebe vypada?
@Sim7
Zrovna jsem ti chtěla psát, jak s tebou vypadá ![]()
Tak z těch 5 byly 4 zralá a oplodnily se jen 2 a ty hezky prospívají. Ve středu si budu ještě volat jak to vypadá a domlouvát se popřípadě na transfer na čtvrtek. Tak doufám, že do čtvrtku vydrží. ![]()
Také jsem měla nižší AMH a o jedno vajíčko víc, a zatím to máme jak minule ![]()
@Sim7
Tak z těch 5 byly 4 zralá a oplodnily se jen 2 a ty hezky prospívají. Ve středu si budu ještě volat jak to vypadá a domlouvát se popřípadě na transfer na čtvrtek. Tak doufám, že do čtvrtku vydrží. ![]()
Také jsem měla nižší AMH a o jedno vajíčko víc, a zatím to máme jak minule ![]()
@Sim7
@Littlefool No tak super!!! Pujdeme na transfer obe ve ctvrtek 😊 Tak tfuj tfuj tfuj… At je to stastny ctvrtek!!! 😊
@Sim7
hodně štěstí, ať se bublinky drží a nepustí. To pak můžeme spolu testovat
a sdílet dál naše zážitky. ![]()
Ahoj holky, hlásím se do skupiny. Jsme úplně na začátku IVF cesty-špatné NK buňky, léčba nezabírá, takže jedině IVF a intralipidy.
Máte to některá podobně?
Jak dlouho trvalo se objednat do CAR a první vyšetření/stimulace? Díky moc a tfuj tfuj tfuj holkám, co jdou ve čtvrtek na transfer 🍀
@ibik já jsem"na začátku". Mohla jsem začít už se stimulací, ale protože mi v čáru zjistili krevní onemocnění, rozhodla jsem se prvně znát názor na hematologii. Chtěla bych tedy začínat v červnu. Jinak poprvé jsme byli v CARu v prosinci, pak v únoru testy, v dubnu výsledky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.