IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
21.5.23 12:08

@Sim7 drzim pesti :kytka: to dopsdne, to citim v kostech :dance:

@Facelook Rikala mi doktorka, ze se nemusim bat to pichat i pri ms, ze nevykrvacim :D tak ji budu verit, kdyz mela pravdu i s tou ms. :nevim: :lol: Nebojim se, ze by se rozjel ohss, precejen je to za dalsi dva tydny? :think: To bude cajk :dance: se mi uplne vleva optimismus do zil :P nestresuj se, a tes se, az budeme mit bublinku u sebe :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.5.23 12:15

Dekuji vam moc, jste zlate ❤️

Premyslim, ze kdyz by se nahodou nezadarilo (coz se nestane), ze bych sla v cervnu rovnou na KET.. Mame totiz jedno embryo z druheho cyklu u ledu.. To mne celkem uklidnuje:smiling_face_with3_hearts:

A vy urcute nevahejte a bezte v cervnu.. Ty leky se daji zvladnout v pohode.. To nejhorsi mate za sebou a jste jiz temer v cili!!! : 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.5.23 13:00

@Sim7 Kdyz to telo dovoli, jdu :dance: ted si rikam, jestli nemam pit treba kontryhel, aby mi narostla za sliznice. Nemam zadne hormony na podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.5.23 13:42

@Kloshet @Facelook holky, budu vam fandit :) ja mam i pozdejsi ovulaci, tak pujdete urcite jeste prede mnou :D s tim redenim krve netusim. Zavolala bych si na pohotovost, tam ti urcite poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.5.23 14:23

@Kloshet Kontryhelovy caj je super na sliznici.. urcite ho zacni pit do prvniho ultrazvuku.. Pak ho treba vysad, pokud bude sliznice ok (nekdy muze vyrust mic, coz je tez problem)..

Holky, embryo nam prezilo.. volali mi pred chvili.. Odebrali z nej bunky na grnetiku a uz je zamrazene!!! Kez bych ho nepotrebovala.. ale pro pripad, ze ano je to lepsi pocit.. Jeste tedy musi vyjit genetika😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.5.23 15:01

@Sim7 jee :dance: tak to je skvely! A to musi byt i kvalitni, jinak by ho na genetiku ani nemohli poslat. Snad nebude potreba :hug: ale urcite muzes byt klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.5.23 15:59

@Sim7 jupi!!! :dance: :dance: Ja to vedela :* :dance:

Tak ja s tim kontryhelem zacnu jeste dnes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
22.5.23 12:54

@Kloshet
Jo kontryhel je fajn bylinka a pokud máš možnost zajít někam na louku určitě si jej natrhej. Já si tak nasušila do zásoby, dá se pít pořád i po porodu na lepší hojení atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.5.23 21:28

@Facelook ahoooj, tak jaky je nakonec pocet zamrazenych? U nas 5 TOP nanuku a 2 horsi. Takze spokojenost :andel: Docela by me zajimalo, jestli ti to nejak vysvetlili s tim zamrazením casti vajicek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.5.23 21:29

@Littlefool dekujuuu, uz piju :mrgreen: louku mam za domem, ale nechce se mi hledat kontryhel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.5.23 23:46

@Sim7 velká gratulace ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

@daudinka @Kloshet to je skvělej počet, a půjde to tak rychle, ze je ani všechny nebudeš potřebovat! :potlesk: :potlesk: :potlesk: mám radost!

Holky já jsem dneska totálně vytocena, uz jsem ty mrazaky chtěla i převézt a zařídit si to jinde… Dnešek byl fakt hardcore. Samozřejmě včera telefony bez úspěchu. Dnes hned v 8h volám, že mam 2DC a co ten Estrofem, ze potřebuji plán jak a kdy začít, mam totiž další 3 léky v tašce plus ty injekce. Zařídíme, zavoláme, pošleme plán… 10h volám na embrya, 8 zamrazeno v 5ti slamkach!? A zbytek? Nevíme.
14h a nic.. Volám znova co ten plán, ze jako dřív přestanu krvácet, nez mi ho poslou, protože jsem to měla brát nejpozději dnes ráno…
Neví, zase zavolá. Ale žádám info o embryich… Neví, předá kolegyni. Takze holky, 8 kvalitních mrazaku zamrazeno od soboty, AA, AB… A 16 z PROVOZNICH důvodu museli zmrazit 2.den…co to je??? Že v případě potřeby budou pokračovat v kultivaci. Nechápu nic…
Plán nikde.. Volám po 16h, protože zavírají… Mudr. Nemá čas, zavolají zpět.
16.30 volají.. Že teda asi nic, ze to necháme na další cyklus, abych neskončila v nemocnici..ze jsme je špatně pochopili a mam tebto cyklus nechat ms a zkusime dalsi. At estrofem neberu. Na to rikam, ze je mi lépe, a ze to proste chci. Protoze nez bych se na ten transfer dostala, to snad dřív otěhotnim normálně!!! Ze si myslím, ze se na to prostě vys*ali, nestihli meditaci, kazdy doktor rika neco jiného, první chce delat i s ohss ET, druha Ket a třetí za dva měsíce nejdříve… Takze jsem řekla, co si myslím, od začátku vse špatně, plany špatně, medikace špatně, lékaři každý neco jiného, o vejcich nic nevím. Slibujou a pak řeknou ze nic.
Výsledek? Po mem naléhání jdu na KET v nativu!!!??? Protoze estrofem by me poslal do nemocnice, a ona ta sliznice vlastne být vetsi nemohla po tom Decapeptylu, kdyz jsem měla sono… Takze jedinej rozumnej, vrchní sestra, ktera mi vse vysvětlila… Ja uz jsem jim i řekla, ze si je převezu jinam, protože tohle je fakt příšerný. Uz tam volal nastvanej i přítel… Nebudu jmenovat, ale vzhledem ke kladnym recenzim, absolutně nechápu tenhle přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.5.23 06:47

@Facelook Proboha v jakem jsi CAR?? Trvej na tom, ze mrazeni z provoznich duvodu hradit nebudete..
Zacni pit 3 x denne kontryhelovy caj do 1. ultrazvuku.. mate spoustu embryi.. neni duvod cekat.. Jestli budes mit ovulaci, muze byt transfer nestimulovany!!! A po prvnim transferu, ktery je hrazeny z pojisteni si nech prevezt embrya jinam..

Jinak ja jsem 5. den po ET 3 dennich embryi.. priznaky zadne.. ale je jeste brzy.. Bojim se, aby se ty me NK bunky neprobraly k zivotu.. jsou to nervy.. :-(

Kortikoidy beru od prosince, tedy v cervnu to bude 6 mesicu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.5.23 06:48

@Littlefool Jak jsi na tom ty? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
23.5.23 07:23

@Facelook
No to je hrozný chování 8o 8o snad ti to vše výjde :hug

@Sim7
Díky zatím se čím fajn :) předešlé těhu jsem měla úplně bezpříznakové až na rostoucí pupek :P :mrgreen: tak budu doufat, že i teď tomu tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.5.23 09:46

@Facelook ja nemam slov. To je vazne strasny. To prece nemuzou jen tak je zamrazovat a jeste tak brzy. Po rozmrazeni nemusi byt v poradku. Nic bych jim za to urcite neplatila a mozna bych se podivala i na to, jestli je muzes zazalovat. Protoze te takto pripravili o 16 embryi. A to neni legrace. Jeste kdyz jsi kvuli nim na tom byla opravdu spatne. Kdyz se rozmrazi, a pak by se mely znovu zamrazit, tak uz to pak nemusi zvladnout. Cetla jsem to u nas v papirech.

Uprimne, jmenovat bys je mela, mozna tak zachranis nekoho jineho, kdo by k nim treba chtel jit.

Cele to chovani, kdy ti ani nedokazou rict, co mas delat a co se stalo s temi embryi, je strasne. To ti je zamrazili nejak po dvou? Pak ale nechapu, proc pet, kdyz jich je osm. Jste se domlouvali, ze chces transferovat dve zaraz? Protoze jak je rozmrazi, tak to nepouzity muzou vyhodit. Nebo zamrazit znovu, ale uz to pro nej neni dobry :( ja to vubec nechapu, jak se muzou takto chovat. Je to absolutne neprofesionalni a na tu zalobu bych se podivala. Meli by jim zakazat cinnost.

A ze po decapeptylu je nizka sliznice je taky blbost. Ja mela sliznici az moc vysokou a taky jsem mela decapeptyl. Zaroven je to ale blbost, protoze sliznice prece rostla uz pred pichnutim decapeptylu. To zni jen jako hodne blby vymluvy.

Hrozne me to za tebe mrzi :( sbalila bych mrazacky a sla jinam. At aspon ten transfer a medikaci mas v poradku a vyjde to. A asi budete muset transferovat dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.