Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sim7 uvidis ve ctvrtek jeste. Ale je super, ze mas silu na dalsi boj. To je moc dulezity ![]()
U me se ted nic nedeje. Ale snazim se zase lip jist, cvicit a byt na slunicku. Minuly mesic jsem na vsechno tak nejak vic kaslala, tak se zase snazim byt vic v rezimu. Dnes jsem zacala premyslet, jestli vyradit kafe a zeleny caj uplne. Vim, ze by to bylo lepsi, ale ani jednoho se mi nechce vzdat. A taky dumam nad tim, co s letem. Ze asi nebudu moc chodit na koupaliste, kdyz by se zadarilo. A to je v lete vzdy jedina ma zachrana pred vedrem. A taky, ze radsi vynecham Chorvatsko letos, pokud se zadari, protoze to byva dost fyzicky narocny.
@daudinka na koupaliště můžeš i jako těhule
jen si dávat pozor na neohrabance. Ale vše záleží jak se budeš cítit. Já třeba koupaliště nemusím, když už tak jdu na přírodní tam jde je málo lidí a klid. Přítel pořád otravuje z bazénem, ale zatím by u nás nebyl využity, stačí mi ten co má dcerka a kdybych moc chtěla tak můžu k bráchovi do velkého bazénu.
Jedna mamina ze skupiny květnových děti, cestovala pořád, nakonec jela s manželem do Dánska těsně před porodem, že se cítí fajn a malé se ještě nechtělo na svět a ejhle nakonec rodila v Dánsku
![]()
@Littlefool tak ta je dobra
to ja urcite riskovat nebudu ![]()
S tim koupalistem mi jde spis o to, ze tam clovek muze snadno chytit infekci a v prvnich trech mesicich to je nebezpecny. Prvni tri mesice mi teoreticky vyjdou presne na cely leto
ja jsem normalne na koupalisti skoro porad. Prirodni tu nemame a vlastni taky nemam. No holt to asi budu muset ozelet. Samozrejme to neni dulezity, dulezitejsi je otehotnet. Ale tak nad tim dumam, co pujde a nepujde.
A to Chorvatsko..jako i normalne je to narocny pro me. Z toho horka mi vzdy napuchnou rty, jako by se mi chystal opar a musim si to mazat. Ty vyslapy do kopce v poledne za horka mi taky ani normalne nedelaji dobre. K tomu hodne plavani, padlovani atd. Nebo kdyz se clovek spali, tak to je pro telo zaprah. A mazani se opalovaky celou dobu, kdyz vim, ze jsou toxicky
more miluju a vsechno to snesu, kdyz mi o nic nejde. Ale jestli otehotnim, mela bych strach se tomu vystavit, obzvlast hned v prvnim mesici. A zase..tehotenstvi je dulezitejsi, takze se bez more proste letos obejdu.
Ale tak si tu tak dumam nad vsim, vis co.
@daudinka a @Littlefool zacina mne podezrele bolet podbrisek..
@daudinka Myslim, ze dulezite je neprestat zit.. Jak vidis, ja jsem omezila temer vse, co mam a stejne to k nicemu moc nebylo 😊 Uz at se brzy dockas 😊 Kdy ti vychazi transfer?
@daudinka
Na koupání jsou speciální tampony pro těhotné. Tady je odkaz na diskuzi.
https://www.emimino.cz/…otne-156045/
@Sim7 hmm, no uvidis, co z toho podbrisku bude..
To mas pravdu, ale pokud bych otehotnela, tak se budu bat, abych neco nepokazila
po tom vsem uz premyslim uplne nad vsim. Hlavne, aby to vyslo.
Az v pondeli mam ultrazvuk, ale podle mych vypoctu by transfer mohl byt nekdy v tydnu mezi 12. a 18.6. Jsem fakt zvedava, na kdy to vyjde. Zrovna v tom tydnu ma manzel 3denni skoleni
a ja bych ho u toho transferu chtela ![]()
@daudinka Uvidime 😊 Je to nekonecne😊
No kdyz by to ted nevyslo, tak bych mela KET asi jako ty 😊
Tyjo.. jestli mas KET v prirozenem cyklu a manzel bude pryc, tak s tim asi nic neudelate.. Posouvat to nema smysl.. Budu Ti drzet palce, at vam to klapne, jak si prejete 😊
Ahoj holky, tak já mám po ptakach s Ketem. Dnes jsem měla mit kontrolu před nativním KET, ale zrušila jsem to. V neděli večer jsem začala příšerně krvacet… Z mocaku 🙈 a fakt hodně, takže mam od neděle antibiotika… Zítra jdu na testy, do nemocnice jsem uz nechtěla. Tak nevím, zda zánět, nebo nějaký kámen.. Ale jeste nikdy mi při zánětu krev netekla a jeste tolik 🙈Mam nemocnic po tom ohss plný zuby. Hlavně od Opu furt nějaký problém…
Tak všem držím palce 😘 jednou nam to všem klapne, musí! ![]()
@Facelook ahoj, no ty si to vse vybiras do dna!
Nestacim zirat. Preji hlavne, at uz je to vse dobry a uklidni se to. Kup si BLOKURIMA. Ja na zanety mocaku trpěla loni a nic mi nepomohlo tak, jako ta blokurima. Jeste ten den se mi hrozne ulevilo. Zkus to, opravdu. je tam jen D-manoza.
Drz se! Ja mam ultrazvuk zitra. Mam dobry pocit, ale uvidime, s cim zitra prijde pani doktorka ![]()
@Kloshet ahooj, moc děkuju! Zítra se stavím v lékárně.. Snad tam dojedu, protože z těch antibiotik je mi hrozně. Přemýšlím, co ještě me může potkat před tim KET.🙏
Ty jo, tak na zítra moc držím palce! Hned dej vedet. Musíš ten transfer absolvovat úspěšně, za nás za obě. Věřím Ti! ❤️ ❤️ ❤️
@Facelook dam vedet, neboj
jsem objednana na 8:20, tak se pak ozvu. Moc na tebe myslim! Ta blokurima ti pomuze, uvidis. A jeste si kup probiotika na ty antibiotika
to zvladnes, nacerpas sily a pristi mesic budes fit. Rikam si, ze to asi tak ma byt, tvoje telo z nejakeho duvodu uplne vyplo a cele to oddaluje. Zbavi se vsech hormonu, odpocine si, zrestartuje se a pristi mesic bude pripraveno pro bublinku
jsem o tom presvedcena
Drž se, budu na Tebe myslet
@Facelook no holka ty máš fakt pech
ale jak píše @Kloshet tělo si odpočine a bude lépe připravené na bublinku.
přeji brzké uzdravení a ta blokurima fakt super.
@Kloshet To mne moc mrzí.. ale potřebuješ nejdříve uzdravit tělo.. Drž se.. hlavně ať ti je brzy lépe.. Umím si představit, jak se cítíš, ale brzy bude zase dobře..
Prosím o radu, zda na odběr hcg z krve jsou nějaké instrukce? V laboratoři, kam mám jít jsou až do 17ti.. Nevím, zda je nutnost jít ráno například..
Děkuji moc předem!
@Sim7 píše:
Prosím o radu, zda na odběr hcg z krve jsou nějaké instrukce? V laboratoři, kam mám jít jsou až do 17ti.. Nevím, zda je nutnost jít ráno například..
Děkuji moc předem!
Vtermu se ti sem, na HCG je to uplne jedno. Muzes jit klidne vecer.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.