Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kloshet to je parada ![]()
Ja to nevydrzela a sla jsem uz dnes na ultrazvuk. 9DC, sliznice je pry pekna a je tam jeden folik, co ma 11mm, tak mozna to bude ten muj dominantni. V pondeli mam dalsi ultrazvuk. Kez by to vyslo tento mesic.
Dnes jsem sla do kanclu a zas tu fuci klima
mam hroznej strach, ze zase z ni onemocnim jako minuly mesic a zase kvuli tomu nebude transfer. To uz by bylo fakt nestastny podruhe. Uz citim, jak me z ty klimy boli hlava.
@Kloshet to je úžasný!!! Moc gratuluju a jsem šťastná za Tebe!!!, : a samozřejmě držím palce na transfer! Informuj nás
![]()
Mne ted holky přišla faktura, zase špatně. Nesedí kusy slamek a cena. Nemám slov, tohle by mi snad nikdo nevěřil, jediný papír od nich nebyl dobře 😪
Děkuji za vysvětlení s tou cystou🍀 každopádně, před stimulaci jsem na vaječníku cystu měla a stimulovali mě i s ni 🤦♀️ takže ted jsem to od ty doktorky fakt nepochopila, ze najednou problém
@daudinka taky paráda! Držíme palce
![]()
Koukej se hodit marod, pokud můžeš… Taky te tam tou klimoskou můžou odrovnavat celé leto a budeš to stále přesouvat. Kdyz uz se konečně bude dařit 😠 😠 😠
@Facelook nerikej, ze ti nauctovali jeste vic tech slamek nez rekli ![]()
@daudinka o jednu méně, nez je popsáno v emailu.. Takze jim ještě budu volat, ze neumej počítat do devíti ![]()
Potrebovala bych jeste poradit, jestli jste meli po KET neschopenku, nebo muzu jit do prace. ![]()
@Kloshet Muzes jit do prace, ale pokud budes chtit, napisou ti neschopenku..
Ahoj, prosím mám dotaz, plánujeme 2 IVF dlouhý protokol, kvůli endometrioze. V Pondělí 29.5. mi na klinice píchli Zoladex, byla jsem 21den cyklu, s tím, že MS dorazí. Cykly mám po neúspěšných KET od ledna krátké (24/25dní). Od úterý jen špiním a MS se nerozjela a mám vlastně už 2 dny zpoždění. Je možné, že ten Zoladex zpozdí MS? Případně řešil někdo něco podobného a za jak dlouho by mohla MS dojít? Bez MS asi nejde začít se stimulaci? Nebo mám brát špinění jako slabou MS po Zoladexu?🤷🏻♀️ 1 IVF se už nepamatuji, to bylo v roce 2020 a pak jsem otěhotněla z KET, takže paměť je už krátká 🙈děkuji za poznatky a hezký den ☺️
@daudinka @Facelook @Sim7 děkuju za podporu
dam vedet. Ted uz mam jen problem sehnat nekde ovitrelle, on ma pry vypadek
tak kdyztak s tim pocitejte, kdybyste take pro nej sly.
@Facelook Ani mi nerikej, ze zase neco mas spatne
to je normalni komedie. Muzu se zeptat, kolik si za ty slamky platila? Ja jeste zadnou fakturu nemam, ani nikdo o penezich za to zmrazeni nemluvi. Zaplatila jsem zatim “jen” 20650 na zacatku pred OPU.
@daudinka Jupi, to je urcite dominantni! A takovy krasny uz 9DC
ja jsem dnes 13DC.. na pristi bude urcite jeste vetsi
![]()
Příspěvek upraven 02.06.23 v 14:58
@Facelook tak to bych jim neopravovala
podvedome vi, ze si za to penize nezaslouzi
tak aspon napsali o jeden min
@Kloshet to je blby s tim ovitrelle :/ to klidne muze byt vetsi vypadek. Ju moji kliniky je lekarna, kde by snad meli mit tyto veci v zasobe, ale jestli ne, tak nevim, kde to budu shanet ![]()
@Facelook s tou klimou je to hloupy, ze nejsu v kanclu porad. Kdybych byla, tak bych si zvykla a bylo by to ok. Ale takto, jak jsem cast tydne doma, a pak prijdu, tak je to pro telo asi sok, obzvlast, jak jsou vedra. Ted mi nezbyva, nez se modlit, ze tentokrat to ustojim. V pondeli budu zase v kanclu. Kdyz jdu na kliniku, tak je casove lepsi zustat uz ve meste. No budu proste doufat ![]()
@daudinka ja mam taky lekarnu ve svem CAR, ale me to uplne vypadlo, tak jsem vyzvedavala az v Ústí.
A problem. Uz pani v car mi rikala, ze je vypadek.
@Kloshet nj, ale pichnout to musime presne, tak co pak s tim, jestli nesezenem?
@daudinka no, mam ji pichnout az v pondeli ve 21 hodin. Jela jsem do nemocnicni lekarny a nasli ji ve v programu ve meste vedle, tak ji mam na pondeli rezervovanou., ale bylo to tesny! V zadne lekarne jsem nesehnala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.