IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
9.6.23 16:33

@daudinka no, pocitam, ze moc trpelive nebudeme :lol: :lol: tolik ocekavani, tolik priprav, tolik komplikaci. to nevydrzim 14 dni! :lol: Budu testovat od 5. Dne :andel:

@Facelook Nevím, jestli ti zrovna moje remcání pomůže, ale budu se snazit :mrgreen: mam posledni vikend, kdy muzu neco udelat na zahrade, tak budu o vikendu jeste pracovat, ono to i rychleji utece. Jinak uz vkladam gynprodyl, trochu jsem vahala, jestli muzu vkladat nebo polykat, kdyz polykanim jsou vedlejsi ucinky a holkam byva spatne. Tak jsem zase volala do Car, jestli nevadi tomu KET, ze budu vkladat, tak ze ne. A musela jsem se smat, jen jsem se predstavila a uz vedeli kdo vola 8o :lol: :lol: :lol: asi jsem trochu hysterka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
9.6.23 17:13

@daudinka Tehdy to moje doktorka prošvihla.. pak odjela na dovolenou a já chodila co den na ultrazvuky pokaždé k někomu jinému a i jsem si poslechla, že to moje doktorka pokazila.. Do toho jsem měla každý den testovat ovulaci.. ale nebyly nikdy dvě pořádné čárky, tak mi bylo doporučeno to nechat na další cyklus.. když je to tak pěkné embryo… Po téhle zkušenosti jsme změnili centrum.. a letos embryo převezli.. to je to poslední..

Moc ti budu držet palečky!!!

Jinak na to uvolnění kostrče taky půjdu, pokud to zvládnu skloubit s prací.. Jsem domluvená, že si zavolám v pondělí, až budu vědět, zda červen nebo červenec… Snad se všechny dočkáme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
9.6.23 18:00

@Kloshet ode dneska mam brat utrogestan kazdy vecer 2 pilulky. Ani me nenapadlo, ze by to vadilo :lol: budu zavadet.

@Sim7 hlavne, ze jste o to embryo neprisli. U me to nacasovani je snad ok. Vcera rano tam folik byl, dnes rano uz nebyl. Tak to snad nemuzou poplest. I kdyz me hloda, jestli by nahodou nemel byt transfer uz v utery. Kdyz se delava paty den od ovulace a puvodne ten ctvrtek by vychazel taky na paty den. Ale embryjko mam sestidenni, tak nvm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.6.23 18:32

@daudinka ja mam po tom gynprodylu prave takovy tvarohovy vytok, tak jsem nevedela jestli to nevadi pro ten transfer vis :? Beru dva rano a dva vecer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.6.23 23:56

@Kloshet
Ráno před transferem se brát nemá, dáš si ho až po transferu. Tak to bylo tedy řečeno mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.6.23 03:46

@Littlefool aha aha, dekuju! Dnes mi budou volat cas na pondeli, tak se jich jeste zeptam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.6.23 07:22

@Kloshet @Littlefool ti jsou dobri :lol: mne nerekli vubec nic, ze bych to mela vysadit. Ale zatim teda beru jen vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 05:46

Dobré ránko všem, dnes je den D :mrgreen: v 9:20 mi zavedou bublinku. Porad se na to strašně tesim a strach nemam, az jsem sama prekvapena. Jinak gynprodyl mam zavest i dnes rano pred vykonem, nicemu to pry nevadi :) tak holky, myslete na nas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.6.23 06:13

@Kloshet hodne stesti :srdce: dej pak vedet, jaky to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
12.6.23 07:12

@Kloshet hodně štěstí, ať se bublince u tebe líbí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.6.23 08:24

@Kloshet
To si piš, že pomáhá! Doufám, že sis víkend naposledy v jedné moc užila… :P :P Na dnešek posíláme všichni maximální dávku štěstí, energie a držíme palce, ať to dopadne a za chvíli můžeme gratulovat!!! :srdce: :srdce: určitě pak dej hned vedet, jak se cítíš a jaké to bylo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 10:22

Tak uz jsem na ceste domu. Pocity mam uzasne! Bylo to tak emotivni, nebolelo to, ukazali mi tu nasi bublinku a pak jsem na ultrazvuku videla, jak ji tam poslali :srdce: obrecela jsem to, stastna a dojata! Posilam fotku nasi bublinky :srdce: holky, mate se na co tesit :srdce: ja mela chlapa s sebou, tak jsme se drzeli za ruku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 10:25

Děkuju všem za podporu, vikend jsem si uzila prací na zahrade, pripravena na to, ze ted uz na zahradu nesahnu trochu dele :lol: jo a koupila jsem si ananas, pry podporuje uhnizdeni. Takze vite co? Ja blbka to koupila tesne predtim nez jsme sli do car, tak jsem na ivf sla s ananasem v kabelce a hrozně jsme se tomu s chlapem smali :lol: proste skvely den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.6.23 10:43

@Kloshet to jsi mela tak krasny :srdce: hrozne bych si to takove prala. Manzel pujde doufam se mnou a snad nam nase embryjko taky ukazou :srdce:

On ma ten den skoleni, tak se modlim, ze zvladne dojet. Jsme z toho oba kvuli tomu spatni. Bojim se, ze nam to ten den pokazi. On bude nervni, ze chybi a honem rychle bude spechat zpatky :( i jsme se kvuli tomu uplne zbytecne pohadali. Zatim jsem akorat nervni a mam strach, jak to dopadne. To neni nejlepsi nastaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 10:59

@daudinka manzel taky jde do prace, ale az v 15:00, je strojvedoucí, tak nesmi prijit pozde :D ale verim tomu, ze by si to prehodil, kdyby to nestihal, jedno skoleni si uz take posunul kvuli kontrole v car. Verim tomu, ze to jde urcite posunout, aby mohl chlap byt s tebou. Musim rict, ze po porodu je tohle druhy nejsilnejsi zazitek. Ver tomu, ze to dobre dopadne, a uzijes si to :hug: ja uz ted jen hladim brisko a mluvim s bublinkou, aby se tam poradne zavrtala. :srdce: moc ti preji, aby si to mela take takove a posilam hodne pozitivni energie, síly a silné objeti, vsechno dobre dopadne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.