Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka píše:
@Kiki0101 ahoj,mas uz orgalutran nebo neco podobneho? Mne se stalo, ze jsem citila celkem vetsi bolest nebo tlak a mela jsem strach, ze uz tam nebudou, pak jsem necitila uz nic. Ale byly tam. Tak neboj, myslim, ze jen tak zmizet nemuzou
mám pergoveris + ganirelix - poslední, zítra ovitrelle, v pondělí OPU. tak uvidíme, člověka už prudí, jak je nafouklej a když to poleví, tak je z toho vlastně taky nervouš, peklo
děkuju…
Holky, dnes vyzkousen dr. Max, zase neni z ranni moci, ale i tak zacinam jancit, ten test ma taky ducha
vcerejsi test byl pepino. Je tam, ze jo?
@Kloshet duch tam je
ono je lepsi pouzivat jeden druh testů, abys to mohla porovnat. Zkus je dat i tak vedle sebe a ukaz, jak to vypada. Hcg se ma zdvojnasobovat kazdy 2 dny, tak zitra by mohl byt o neco tmavsi.
@daudinka ja vim, kdyz jak jsem pryc, tak jsem doma capla posledni pepino co jsem mela a dnesni ranni pepino bylo vadne, vubec se nenasaklo. Tak jsem jela do nejblizsi leksrny. Ted uz jen cekat
drzim pesti, aby se ti ukazaly brzy // ![]()
@Kloshet tak zitra zkus stejnou znacku, at vidis progres
mne dnes celkem ten podbrisek dava o sobe vedet cely den. Takove pnuti a semtam me v nem pichne. Snad je to dobre znameni. Dnes mam treti den po transferu. Utika to hrozne pomalu. Ale tesi me, ze to vypada, ze se neco deje.
Taky me picha v podbrisku, hlavne kdyz kychnu nebo zakaslu. Jinak uz nemam takovy tlak. Dnesni test je zase duch, tak uvidime zitra ![]()
@Kloshet ono to chvili trva, nez se vybarvi
muz uz to vi? Nebo jeste pockas?
@daudinka no dnes je den otcu, tak mu dam ty tri duchy, co mam nachytane, nevi o tom jeste ![]()
@Kloshet Nakouknu sem a co nevidím, úžasný!!! Gratuluji a jen ať sílí!!! ![]()
@daudinka Ty se brzy vykuryruj a těším se na další pozitivní zprávu
![]()
Všem ostatním držím palce, užijte si slunečný zbytek víkendu a do nového týdne vkročte hlavně pozitivně ![]()
Já zítra mažu na kontrolu a uvidíme, jestli z těch kil hormonů narostla sliznice.. a snad za týden taky KET ![]()
@Facelook zatim neni k cemu gratulovat, vis jak to je.. mam samozrejme strach, ze to odejde. Kazdopadne jsem ted udelala dalsi test a sílí to
a ja na tebe budu zitra myslet! Kontrola urcite dopadne dobre a koukej se ozvat
![]()
@daudinka A jak ti je? Doufam, ze pro atb si nemusela a je ti lepe ![]()
@Kloshet jee, to mam radost, ze sili ![]()
Jako ja se citim mizerne. Cim dal hur. Cely den jen soplim, vcera taky. Je to strasny. Teplotu ale nemam, tak snad se embryjku dari. Vcera me cely den tak nejak pichalo v podbrisku, i jsem citila pnuti. Dnes od rana nic a pres poledne najednou celkem silna bolest nekolikrat. A ted je zas klid. Tak nevim, co tam vyvadi, ale doufam, ze to jsou dobry znameni.
@Facelook ja doufam, ze sliznici budes mit peknou, at se uz taky dockas svoji bublinky
Hned pak dej vedet ![]()
Myslela jsem, ze budu testovat uz od zitrka, ale nvm. Jednak je mi porad hrozne, tak na to ani nemam nejak naladu a druhak se porad prolivam cajem, tak si rikam, ze tam nebude nic videt, i kdybych tehotna byla. Vcera jsem vypila kolem 15ti hrnku caje a k tomu vodu. Dnes dam nejspis k 20ti. Ten caj mi jedinej pomaha citit se trochu lip. Strasny
@daudinka urcite se mu dari, ty si ho mela uplne nadherne vyloupnute, to je opravdu uspech zarucen
lez a odpocivej. ![]()
@Facelook Zacinam tomu pomalu verit
![]()
@Kloshet ty uz mas tak peknou carku ![]()
Holky, ja to nevydrzela a testla jsem uz dneska. 5.den po transferu. A carka tam je
je sice svetlounka, ale ja ji vidim krasne ![]()
Manzel byl rano vyjimecne doma. Ja chtela pockat jeste par dni, az bude tmavsi nebo si koupit ten digitalni test, no samozrejme jsem zvladla tak 5 minut, a pak jsem mu to musela ukazat
i on tu carku vidi, ale prej, jestli to i tak plati
kdyz je pruhledna.
Holky, drzte vse, co muzete, at tmavne, jak ma. Na tom jsme predtim vzdy ztroskotali.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.