Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kloshet
Abych popravdě řekla ani nevím, prostě jsem věděla, že to vyšlo už od transferu, i když byl chvilku brouk v hlavě. Už před tím jsem říkala, že nebude problém s udržením, že to tak cítím a nikdy nebyl, vždycky to vyšlo.
je fakt, že těch 14dni mě občas píchalo v podbřišku a občas se mi stalo, jako by se mi tam skříply svaly. Ale to možná jen reagovala jizva po CS.
@daudinka píše:
Holky, dekuju za podporumanzel to stihl a i se mi zacalo chtit curat
doktorka byla nakonec moc mila a vypadala, ze vi, co dela. Rikala, ze embryjko je kvalitni a krasne se deli. A sliznice, ze je taky super. Pry to je ucebnicovy transfer. Tak doufam, ze to klapne
Dneska se uz budu jen valet a zitra uvidim. Pry bych mela cely dva tydny tak nejak dodrzovat klidovy rezim, jakoze asi se nemam moc namahat a prehanet to se sportem. Ale 2 tydny ted cekat, to je fakt hrozne dlouha doba zase
Krasnaaaa, ta se musi chytnout, to jinak ani nejde ![]()
@Littlefool @LucieKLuc holky, dekuju moc. Porad se bpjim, ze neco pokazim. Skoda, ze nejde mit vysledky nejlip hned.
Nas kocour za mnou uz podruhe dnes prisel a usidlil se mi v kline. Fakt by me zajimalo, jestli neco tusi
i kdyz ze by tak brzy
posledni dobou mi v kline obvykle nelehava ![]()
@daudinka tak to máš dobrý, ke mě přijde pes, prdne si a odejde
jinak me uz docela souvisle boli v podbrisku, nevim co se tsm deje, doufam v tu lepsi verzi. Jinak jsem nasla krasny prehled jak to jde den po dni od transferu, tak ten koho to zajima, mrkněte ![]()
@Kloshet to je dobry prehled
myslis, ze ta ma by mohla byt u toho druheho kroku? Ty mas treti den, tak te to mozna boli, ze se tam zrovna zavrtava hloubeji. To by sedelo. A i to odpovida na to, kdy testovat..nejdriv sesty den
Příspěvek upraven 14.06.23 v 21:02
@daudinka
Některá zvířat jsou citlivější, mazlivější a jiná se zase z milujícího stvoření znění v ![]()
Ten můj kočičí blboň se s semnou napřed nebavil, pak mi chodil masírovat břicho a když se narodila malá tak se zase nebavil, cítil se uražený a odstrčený ![]()
@daudinka píše:
@Littlefool @LucieKLuc holky, dekuju moc. Porad se bpjim, ze neco pokazim. Skoda, ze nejde mit vysledky nejlip hned.
Nemas co, vzdyt pri normalnim tehotenstvi holky ani nevi, ze tehotne jsou ![]()
@daudinka no asi ano, kdyz uz byla cela venku z toho obalu.
ja zkusim v tu nedeli test a uvidi se
budu se synem na vikend pryc, tak na to do te doby ani nebudu myslet ![]()
Tak z dnešní kontroly jsem celá rozčarovaná. Na UZ byl vidět gestační váček odpovídající 6+3tt, ale
nabylo na 100% viditelné. A to si mě vzal na ten lepší UZ a i na něm to bylo hůře viditelné. ![]()
Tak příští tyden pro jistotu znovu na UZ, zda je to na 100% prosperující a už bude pořádně vidět i srdíčko.
@Littlefool urcite uz bude videt
myslim, ze to muze chvilku trvat
Ja se rano vzbudila s rymou a nemohla jsem polykat
zacinam byt nemocna..to je tak v haji
vcera mi embryjko dali a dnes jsem nemocna, co jsem komu udelala ![]()
@Littlefool nemej obavu, srdicko tam bude a bude tlouct jako o zivot
posilam hodne sily
uvidis ze to bude dobré. Nemusi byt hned videt v 6tt.. kdy mas dalsi kontrolu?
@daudinka No to nene
teda to je pech. Hodne vitaminu C a cajiky. Kdyby to bylo spatne, neboj, jsou i atb pro tehotne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.