IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
14.6.23 15:54

@Kloshet
Abych popravdě řekla ani nevím, prostě jsem věděla, že to vyšlo už od transferu, i když byl chvilku brouk v hlavě. Už před tím jsem říkala, že nebude problém s udržením, že to tak cítím a nikdy nebyl, vždycky to vyšlo. :hug: je fakt, že těch 14dni mě občas píchalo v podbřišku a občas se mi stalo, jako by se mi tam skříply svaly. Ale to možná jen reagovala jizva po CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
14.6.23 15:55

@daudinka
Krásná bublinka. Tak ať se jí u tebe líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
14.6.23 16:44
@daudinka píše:
Holky, dekuju za podporu :) manzel to stihl a i se mi zacalo chtit curat :lol: doktorka byla nakonec moc mila a vypadala, ze vi, co dela. Rikala, ze embryjko je kvalitni a krasne se deli. A sliznice, ze je taky super. Pry to je ucebnicovy transfer. Tak doufam, ze to klapne :srdce:Dneska se uz budu jen valet a zitra uvidim. Pry bych mela cely dva tydny tak nejak dodrzovat klidovy rezim, jakoze asi se nemam moc namahat a prehanet to se sportem. Ale 2 tydny ted cekat, to je fakt hrozne dlouha doba zase :D

Krasnaaaa, ta se musi chytnout, to jinak ani nejde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.6.23 17:13

@Littlefool @LucieKLuc holky, dekuju moc. Porad se bpjim, ze neco pokazim. Skoda, ze nejde mit vysledky nejlip hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.6.23 17:19

Nas kocour za mnou uz podruhe dnes prisel a usidlil se mi v kline. Fakt by me zajimalo, jestli neco tusi :lol: i kdyz ze by tak brzy 8o posledni dobou mi v kline obvykle nelehava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.6.23 20:18

@daudinka tak to máš dobrý, ke mě přijde pes, prdne si a odejde :lol: jinak me uz docela souvisle boli v podbrisku, nevim co se tsm deje, doufam v tu lepsi verzi. Jinak jsem nasla krasny prehled jak to jde den po dni od transferu, tak ten koho to zajima, mrkněte :*

https://europeivf.com/…deni-embrya/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.6.23 20:57

@Kloshet to je dobry prehled :potlesk: myslis, ze ta ma by mohla byt u toho druheho kroku? Ty mas treti den, tak te to mozna boli, ze se tam zrovna zavrtava hloubeji. To by sedelo. A i to odpovida na to, kdy testovat..nejdriv sesty den

Příspěvek upraven 14.06.23 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
14.6.23 21:00

@daudinka
Některá zvířat jsou citlivější, mazlivější a jiná se zase z milujícího stvoření znění v :cert:
Ten můj kočičí blboň se s semnou napřed nebavil, pak mi chodil masírovat břicho a když se narodila malá tak se zase nebavil, cítil se uražený a odstrčený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
14.6.23 21:01
@daudinka píše:
@Littlefool @LucieKLuc holky, dekuju moc. Porad se bpjim, ze neco pokazim. Skoda, ze nejde mit vysledky nejlip hned.

Nemas co, vzdyt pri normalnim tehotenstvi holky ani nevi, ze tehotne jsou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.6.23 21:40

@daudinka no asi ano, kdyz uz byla cela venku z toho obalu. :dance: ja zkusim v tu nedeli test a uvidi se :hug: budu se synem na vikend pryc, tak na to do te doby ani nebudu myslet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.6.23 09:48

Tak z dnešní kontroly jsem celá rozčarovaná. Na UZ byl vidět gestační váček odpovídající 6+3tt, ale :srdce: nabylo na 100% viditelné. A to si mě vzal na ten lepší UZ a i na něm to bylo hůře viditelné. :,(
Tak příští tyden pro jistotu znovu na UZ, zda je to na 100% prosperující a už bude pořádně vidět i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.6.23 10:11

@Littlefool urcite uz bude videt :hug: myslim, ze to muze chvilku trvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.6.23 10:12

Ja se rano vzbudila s rymou a nemohla jsem polykat :,( zacinam byt nemocna..to je tak v haji :,( vcera mi embryjko dali a dnes jsem nemocna, co jsem komu udelala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.6.23 11:14

@Littlefool nemej obavu, srdicko tam bude a bude tlouct jako o zivot :hug: posilam hodne sily :hug: uvidis ze to bude dobré. Nemusi byt hned videt v 6tt.. kdy mas dalsi kontrolu?

@daudinka No to nene :zed: teda to je pech. Hodne vitaminu C a cajiky. Kdyby to bylo spatne, neboj, jsou i atb pro tehotne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.6.23 11:25

@Kloshet ale kdyz jeste neni ani zavrtany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.