IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
12.6.23 11:06

@Kloshet to je boží :srdce: úplně jsem dojatá s Tebou. Zní to krásne!! A bublince věřím, že se chyti! Když jste ji takhle hezky pokřtili ananasem!! :dance: :srdce: koukej odpočívat a užívat si ten pocit :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.6.23 11:06

@Kloshet moc dekuju :srdce:

Verim tomu, ze ti to klapne. Uz jen proto, jak jsi stastna a mas to tak hezky :srdce: urcite se u tebe bublince libi. To ani jinak nejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 11:44

Moc děkujuuu :srdce: :* teď už jste na řadě vy, a to by bylo, aby nebylo :srdce: :hug: přeji vám hladký a úspěšný prubeh :* my už jsme za chvíli doma a dam nohy hore :dance: zítra jdu do práce, kdyz se budu citit dobre. Pan primář říkal, ze jsou rozhodujici prvni 3 dny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.6.23 15:07

@Kloshet ja jsem si vzala volno streda az patek. Mohla bych sice pracovat, ale rikala jsem si, ze aspon budu mit klid. Budu se opalovat, poklidim, pujdu na prochazku. Dam si takovy lehce aktivni relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 15:29

@daudinka tak to mas dobre :dance: mit chvili cas na sebe, je k nezaplaceni. :srdce: Do stredy to utece jako voda :hug: ja uz ted lezim, hladim brisko a mluvim k te male, aby se hlavne poradne zavrtala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.6.23 16:28

@Kloshet jak o tom mluvis, tak se normalne zacinam tesit :D :srdce: nemuzu tomu verit, ze uz ve stredu, to uz je opravdu za chvilku. Byla jsem ted jeste na kontrole progesteronu a pry je vse v poradku. Tak snad se u me embryjku bude libit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.6.23 17:24

@daudinka a to je přesně to, co teď potřebuješ :hug: :srdce: těš se na to, a vše bude v pořádku :dance: konečně se blíží ten den, vid :potlesk: finálová rovinka, a ve středu odpoledne už budeš taky hladit bříško :dance: hlavně tomu věř, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.6.23 17:38

Ahoj holky, tak vám všem moc držím palečky!! U mne nakonec je vše jinak.. Vysadím teď kortikoidy.. nechám tělo odpočinout.. V červenci půjdu na GERT - test receptivity endometria.. (prvně jsem o tom slyšela).. a asi i odběr NK buněk v děloze.. V srpnu asi zase nasadím kortikoidy a transfer bude až v září.. Tento postup jsme konzultovaly dlouho a věřím, že je správný.. Poslední embryo je prý výborné kvality, tak ať pro to uděláme maximum.. Hold si ještě počkám.. Na druhou stranu jsem ráda, že vysadím chvíli kortikoidy.,. cítím se tak unaveně pořád.. Když by se nedejbože nezadařilo, tak další stimulace v říjnu.. Achjo.. když si vezmu, že někteří to mají tak jednoduché.. Takže máte úkol.. OTĚHOTNĚT!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.6.23 20:36

@Sim7 to je super, ze mate plan :hug: verim tomu, ze uz to musi vyjit. Obzvlast, kdyz se na to takto pripravite. Muzes si uzit leto naplno bez omezeni a v zari budes odpocata a nacucana slunickem :) ti budou testovat, jak sliznice prijima embryo? To je zajimavy. Snad bude vse v poradku, at uz nic nebrani uspechu.

Ja uz jsem jak na jehlach. Nemuzu se dockat zitrka :dance: 11:45 bych to mela mit. Uz se hrozne tesim. Prijde mi to neuveritelny. Pul roku nekonecnyho cekani v procesu ivf. Konecne je tu den, kdy bude embryjko u me :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.6.23 22:32

@Sim7 to zni jako plán, a dost dobry! Urcite to delej tak, jak to citis :kytka:
@daudinka Zrovna jsem na tebe myslela., v kolik to zitra mas :D tak tfuj tfuj a preji hodne stesti a at vse dopadne dobře :hug: jak jste to vymysleli s manzelem? Bude? A těší mě, že se na to tak tesis! To je obrat o 180 stupnu :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
14.6.23 01:32

@Sim7 není důležité kdy budeš mít bublinku u sebe, ale hlavně aby se to to povedlo po všech těch peripetiích :srdce: odpočiň si od všech léků a stresu. Určitě to máte dobře naplánované a ty vyšetření budou v pořádku :hug: ber to tak, že budeš mít miminko květen/červen ;)

@daudinka
:hug: držíme palce ať se bublince u tebe libý :srdce:

Mě za pár dní čeká UZ :srdce:. Od víkendu, co mi nebylo dobře mám strach, že tam nic nebude :,( a budeme jen zklamání a smutní. Ale v koutku věřím, že se tam bublince daří. Takové nervy jsem snad ani před tím neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.6.23 05:57

@Kloshet jsem si planovala, jak se poradne vyspim na dnesek :lol: no tak jsem se vzbudila pred ctvrtou a samym ocekavanim jsem uz neusla :zed: :D to se muze stat jen mne.

Manzel nastesti bude. V praci jsou s tim ok a na tom skoleni si pry vcera nevsimli, kdyz jim na 20 minut vypl internet a nebyl tam. Tak to snad bude taky v pohode. Myslim, ze je diky tomu manzel klidnejsi. On je takovej poctivec :roll:

Ted uz se tesim hrozne :srdce:, ale zaroven teda citim zodpovednost, aby to klaplo. I kdyz mi je jasny, ze toho moc neovlivnim.

Planuju dat rano vanu, at jsem pekna :lol: a pak budu muset celkem brzy na vlak. Uplne hloupy spoje zrovna, budu tam o hodinu driv. Tak nevim, jak to udelam s curanim :mrgreen: abych nepukla, ale zaroven nesmim jit pred :nevim:

Jak ty se citis? Deje se neco nebo vubec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.6.23 06:01

@Littlefool myslim, ze na tom budu stejne u vsech milniku a testu, ktery budou nasledovat. To asi ani bez strachu nejde, kdyz nam na tom tak zalezi :hug:

jak ti bylo spatne? Teoreticky je dobre, ze ti je spatne. Kamaradce bylo hodne zle cele tehotenstvi snad a ma krasnou holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.6.23 06:26

@Littlefool neboj, to ze ti je spatne, vubec neznamena, ze by bylo neco v neporadku s miminkem. Dulezite je, jestli nekrvacis. Uvidis ze vse bude dobre a uvidis :srdce:

@daudinka :lol: Me se taky spatne spalo, ale celkem mi to bylo jedno :lol: :lol: jsem moc rada, ze si to manzel zaridil, to je pašák :dance: taky mam doma poctivku, tak to chapu. Jinak s tim curanim, ja byla v 7 naposledy, v 9:20 zakrok a pak jsem sla curat az tak pred 10 :lol: :lol: a dalo se, neboj. Ale priprav se na to, ze ti tim ultrazvukem bude brisko mackat :P jinak ja se citim nirmalne, chodim do prace, jen jsem vcera utekla driv a sla domu spat, jsem nejaka unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.6.23 11:31

@daudinka už jsem jako na trní a myslim na Tebe! :hug: Pak napiš, jak to probehlo a jestli vse v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.