Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Facelook snazim se sedat si mimo ty fukary, kdyz to jde. Trochu to asi pomaha. Z toho minuleho tydne to vypada, ze jsem to ustala. Tak snad uz vydrzim. Je to vse o nervy. Zitra dalsi ultrazvuk, doufam, ze uz bude folik dost velkej a bude se planovat ket. Jsem z toho pekne nervozni. Tak dlouho na tu chvili clovek ceka a ted uz je skoro na dosah.
S tim anovulakem bych to nevidela tak jiste. Ja kdyz byla ten cyklus po opu 12.den na ultrazvuku, taky tam jeste zadny folik nebyl. Ovulaci jsem mela az 29dc. Na druhou stranu u tebe by musel dozrat hrozne rychle, kdyz ted je to 6 dni od te tve kontroly
no tezko rict, co se tam deje.
@Facelook píše:
Holky moje, měl někdo druhou MS po OPU dříve, než obvykle? Jsem dnes 18.DC a zase začínám krvácet… Kontrolu mám az toho 16.6. kvůli řízenému cyklu před KET… V případě dřívější MS mam zavolat a přijet dříve.. Ale o 11 dni, mi to přijde fakt brzy? Odpo tam zavolám, spis, zda někdo nemáte zkušenost… Většinou všichni píši, ze druhá MS naopak přišla buh vi kdy.
Ano, rikali mne, ze menstruace je pak myslim do tydne.
@Mattia.mattia píše:
@LucieKLuc tak to me mrziporad doufam ze to dobre dopadne. Doufam ze to partner nejak zvladne. Na psychice to cloveku moc neprida. A tedka se snazite dal? Nebo jaky u vas byl dalsi postup? Cely proces znovu asi ze?
Ano, cely postup znovu ![]()
@LucieKLuc to ano, tu jsem měla.. Toto je již druhá, proto jsem překvapená, že ani ne po 14 dnech další.
@daudinka To je dobře, vyhýbej se ji a tentokrát to dopadne! Na kontrolu držím palce, určitě uz vyrostl
hned pak dej vědět! Těším se na vaše //!!
Tak uz krvacim dost, takže ráno tam mam být. Doktorka to nebrala, tak zase přes recepci. Jsem zvědavá, co se dozvím tentokrát.. Proč to zase nepůjde ![]()
@Facelook to ti asi opravdu zacala menstruace. No uvidis, co ti zitra reknou. Oni by ti meli dat nejaky leky, ze. Jestli mas normalni menstruaci a cyklus budes mit stimulovany, tak by snad nemel uz byt zadny problem.
@daudinka ja uz je mam doma od Opu.. Jen nebrali telefony o víkendu, když přišla MS a pak mi řekli v pondělí, ze jdeme do nativu
a to o moji sliznici věděli…
Ahoj holky!! Ja vzdy po opu dostala menstruaci normalne.. Muzu se zeptat, kde jste cetly, ze po ovulaci byva anovulacni cyklus? To bych mela misto KETu smulu😊 V pondeli se to rozsekne.. Vysledek imunity je stale ok, tak bych to nerada prodluzovala..
@Facelook Ja jsem vcera z niceho nic zacala tez krvacet, ale jen vecer.. To tve centrum stoji za to, ze neberou telefon.. u nas maji jednu nonstop linku..
@Sim7 ahooj, ja mam nejspíš PCOS..tak neboj. Ten anovulacni mi oznámila na kontrole před nativním Ket. Ze to nepůjde, mela jsem nízkou sliznici a neviděla dominantní folikul.. Takze musím na řízený KET. Ale 2.ms od Opu mi teď přišla uz po 13.dnech.Moje klinika stojí za… Kéž by šlo jen o nezvednuti telefonu ![]()
@Facelook píše:
@LucieKLuc to ano, tu jsem měla.. Toto je již druhá, proto jsem překvapená, že ani ne po 14 dnech další.
Tak to je divne ![]()
Ahoj holky, tak folik ma 19mm, najednou dost vyrostl. Sliznice 14mm. Delali mi testy na progesteron a bohuzel uz je vysokej, takze nemuzu pichnout Ovitrelle a budu mit pry true nativ, tedy budou sledovat, kdy folik praskne a podle toho nacasuji transfer. Takze musim chodit kazdy den, abychom vedeli co nejvic presne, kdy vajicko slo. Ach jo, jsem z toho trochu spatna
zmeskali to. Mohla jsem jit na kontrolu uz vcera, ale rekli az dnes. Ted mam strach, ze to nacasuji spatne nebo ze budu mit mensi sance ![]()
@daudinka ahooj. Neboj se! Vše dobre dopadne, jsi téměř v cíli
třeba to naopak je lepší, bez té injekce… To snad nevadí, když praskne o chvíli dřív, stejně potřebuji jen žluté tělísko, vajíčko uz mas a tělísko hned přeci nezanika, ne? Tak se to určitě stihne! Pochybuji, ze po injekci vždy stihnou pred prasknutim, ačkoli udávají hodiny, tělo je každé jiné. Věřím, ze to bude dobrý a myslím na Tebe!
Ja jsem holky dnes po kontrole, takže 2DC. Nasazena medikace na řízený KET… 8 prášků denně +1 injekce. Po pěti dnech 9 prášku celkem. Je mi zle, kdyz to vidím. Už mam v sobě ranní a odpolední davky.. 5 a pak 6 tbl estrofemu denne. To me snad zabije
k tomu aspirin, prednison, kyselina každý den.
a jeste svoje léky. 3 dny před KET antibiotika nasadit, Amelgen asi a po ket zase clexane.. Se picnu.. Ket prý 18-23den
Ahoj holky, já už pichla ovitrelle, vklsdam gynprodyl ode dneska a v pondeli to zacne. @Facelook No teda, ty to mas uplne rozhazeny!
Jsem zvedava co ti reknou, ale asi by se tou menstruaci mohl zkratit cas a budou te stimulovat uz ted na KET? Jak si to myslela s tim narovnáním?
![]()
@daudinka Jejej, neboj! Oni si to ted uz pohlidaji, to stihnou a vypocitaji, uvidis. Radsi si delej testy na ovulaci, a to probehne
drz se ![]()
@Kloshet juhuuuu! Paráda!!!
Informuj informuj, držíme všechno, co máme
![]()
Jojo MS přišla o 11 dni dřív, takže KET stíhám s vámi do konce měsíce
ode dneska stimuluju, bojim se..
ja myslela, ze jsi psala, ze jdes na to narovnání kostrce? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.