IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
21.6.23 07:22

Tady je muj dnesni test v porovnani s predchozimi dny. Myslim, ze je tmavsi. Rozhodne je tmavsi nez ten prvni den, co jsem testovala :)

@Littlefool moc na tebe myslim, uz tam to srdicko urcite bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.6.23 11:58

Holky jsem 9. den po prvním ET. Měly jste nějaké příznaky? Já absolutně nic. Nevím jestli to je známka toho, že to neklaplo nebo zda za to můžou hormony (beru Progesteron a Estrofem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.6.23 12:25

@daudinka
krása, jen tak dál :srdce:

@Mončuli
Já měla transfer 18.5. a do dnes žádné příznaky :), měla jsem bezpříznakové obě předchozí těhotenství, tak svým způsobem jsem v klidu a aspoň to na mě jen tak nepoznají :mrgreen: nikdo z rodiny neví, že jsme byly na dalším IVF. Jen moje dvě kamarádky, které jsem měla domluvené na hlídání malé, kdyby přítel nemohl. Pokud to půjde tak to budeme tutlat co nejdýl :P ale teď už chodí malá a říká mimi tam, malá :srdce: vždycky z toho vybruslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.6.23 12:26

@Mončuli priznaky nemusis mit, ja po ET taky nemela absolutne zadny 🙂 ted jsem 24tt a kdybych nekynula tak doted nevim ze jsem tehotna 😂 holky vsem vam moc drzim palce!!! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.6.23 12:32

@Mončuli ja jsem 7.den po Ket a priznaky zatim zadny, ale jeste muze byt brzy. I kdxz rafsi bych samozrejme byla bez priznaku celou dobu :lol: jen to bricho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.6.23 12:56

Tak holky jedu z kontroly, sliznice sotva 6mm.. :( a ještě se prý nějak hýbe… Jako by chtěla krvacet. Mám 6 estrofemu denně, teď ještě lanzetto 4× denně střik a nic prostě. Při stimulaci na opu sliznice max 5,5. Dva měsíce na hormonech, mám toho už plný zuby, je mi zle a uz nevím, co dělat.
Lanzetto dnes zvýšeno na 6× denně, přidán Polygynax.. Jsem dr. Říkala, ze co mě stimulují, mam pocit, ze celou dobu ze me ta sliznice odpadava, bez ms… Kousky sliznice, ale nevím. Dnes večer mam píchnout ovitrelle, folikul ma 18mm, prý dnes praskne, takže od pátku Amelgen… Atb orálne nakonec nemám. Ve středu mam mít KET, ale prý chce alespoň 6mm… prý je šance i s 5mm, ale malá. Máme přijet v 8 ráno, a podle ultrazvuku me buď pošle domu, nebo da pokyn k rozmrazeni a ten den odpo KET. Embryí máme dost, raději bych to riskla.. Co byste dělaly? ☹️ Když uz mam tak roz…y tělo, představa ze ve středu ráno rekne, že nic a celé leto budu brat kvanta dalších plus injekce, který stejne na me nezabírají :( ani kontryhel… Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.6.23 13:50

@Facelook
Do středy je ještě času, určitě ještě trochu popovyroste a pokud máš dostatek mrazáčků, tak bych to asi riskla. Už teď jsi pomalu chodící lékárna. Ale 100% rozhodnutí je na tobě a partnerovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.6.23 14:04

@Facelook rekla ti, ze dnes folik praskne? Protoze to bys uz nemela asi pichat ovitrelle :nevim: aspon u me to tak bylo. Mela jsem pichat ten den, kdy nakonec praskl sam, tak mi ovitrelle zakazali, protoze by to udelalo neplechu.

Mas to teda tezky :( a melas nekdy na kontrole sliznici vic nez 6mm? Mozna tve telo ma tech 6 jako max. I tam se muze embryjko chytit, je prtavoucky :hug:

Urcite zalezi na vas, ale taky by me stvalo se na to vykaslat, po tolika lecich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.6.23 14:19

@Littlefool taky jsem doufala, ale to mě uzemnila s tím, že roste jen do ovulace a pak naopak podáváním toho progesteronu se sníží… :zed: jako v lékárně mi i Lanzetta řekli 1 strik denně, mam 4 denně a ode dneška 6..a estrofem 2-2-2… Ja uz nevím, kde tu vyšší sliznici sebrat :nevim:

@daudinka jojo, prý mam ve 21h pichnout… Ma 18mm a řekla, že dnes praskne. Tak nevím… Nebylo to tím, ze jsi mela nativní cyklus a ja mam řízenej? Pak ale nechápu, proč mam ovitrelle, když mi nasazuji od pátku Amelgen… Kdyz teoreticky žlutý tělísko mit budu. Ja to holky vůbec nechápu… :( nad 6mm jsem neměla nikdy. Po stimulaci 5,5 max. Jinak 4mm…předevčírem mi řekla 6mm a teď ze tam je spíš 5…ze to asi v pondělí,, pretahla"…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.6.23 14:54

@Facelook ach boze, pretahla.. to si musi byt prece jista, kdyz jde o mm. Jako ovitrelle ma zpusobit dozrani vajicka a jeho prasknuti, mela jsem ho mit i ted, ale dava se myslim den a pul pred prasknutim. Kdyz jsem dosla na kontrolu, tak mel muj folik uz 19mm a doktorka rekla, ze zkontrolujeme progesteron a kdyz uz bude vyssi, tak ovitrelle uz nesmim pichnout. Protoze to znamena, ze ten folik uz se chysta prasknout sam. A taky ze tam dalsi den rano uz nebyl. Muzes si zavolat a ujistit se, ze mas ten ovitrelle opravdu pichnout, kdyz si doktorka mysli, ze ti ten folik uz dnes praskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.6.23 14:56

@Facelook btw, kdyby ti to ted nahodou nevyslo, asi bych si opravdu sbalila svoje embryjka a utekla do jine kliniky. Nemam z nich moc dobry pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.6.23 15:06

@Mončuli ahoj, ja jsem 2.den po ET,(19.6.)večer mě boliva bricho a jsem jak balon-za to pry mohou jeste stale zvetsene vajecniky…dnes pres den pichani v podbrisku trochu, ale bude to fakt individualnim. Ja beru 3× denne Amelgen čípky, 1× acidum foliculim, 1× aspirin na redeni krve, 1× pulku Metyprdeu ( imunita…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.6.23 15:29

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat jestli Vám někdy vysvětlil jak se vyhodnocují výsledky screeningu. Byla jsem na transferu embria, na kterém byly dělány genetické testy a embrio bylo naprosto v pořádku. Teď jsem byla na screeningu a vyšla nám hraniční hodnota Downova syndromu 1:303. UTZ bylo naprosto v pořádku jen hodnotu PAPP A jsem měla nižší. Setkala jste se s tím některá? Je možné aby tam byla šance na Downa, když byly provedeny testy na embriích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.6.23 15:45

@Ma94 já měla u prvního riziko na DS a TS 1:24 a u druhé myslím 1:50 obě zvýšené NT, první 7,8 a druhá 4,1. Podstoupila jsem odběr chloridových klků a vše bylo v pořádku. Pokud máš udělanou genetiku embrijek, která nic neprokázala tak bych se tím nějak nestresovala. Já embrijka testována neměla.
Pokud byla přítomna nosní kůstka, a NT bylo v pořádku. Tak bych tu hodnotu nebrala vážně, vypočítává se z hodnoty krve a věku rodičky, takže je to orientační. Mě tenkrát řekly, že nejdůležitější je screening ve 20tt který je podrobnější a pokud chci tak si můžu připlatit za kardio.
Ale jestli chceš mít klid můžeš podstoupit odběr plodové vody (ten se může dělat od 16tt) nebo chloridových klků. Oba zákroky jsou nepříjemné a nesou určité riziko, ale máš 100% jistotu.

Příspěvek upraven 21.06.23 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.6.23 15:49

@Littlefool moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.