IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
26.5.23 13:03

@Zuany
Vím jak se cítíš, já přišla o holčičku v 17+5tt. :,( Nikdy na ní nezapomenu, mám schované UZ. :hug: čas to zpraví, ale stále bude v :srdce:. Jednou to určitě vyjde. :hug:

Všechny ženy jsou statečné a odhodlané udělat vše pro svou rodinou a děti, jen málo kdo to umí ocenit.

@Sim7
Opět další den za námi a zatím bez subjektivních příznaků :mrgreen: jo břicho mám taky mega :mrgreen: ještě chvilku budu brát ten Amalgen a budu vypadat jak těsně před porodem :lol: :lol:
Ještě pár dní a už budeme znát výsledky :hug: ať nám to rychle uteče.

Naštěstí se teď zaměstnávám přípravou věcí dcerce do školičky a prací na zahradě. Tak se aspoň na chvilku odprostím od negativních myšlenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.5.23 17:12

@Littlefool @Sim7 Držím oběma pěsti, určitě to vyjde! Už za chvilku nám pošlete test s // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.5.23 17:14

@daudinka jupí, Určitě se to už si rovnou, a tenhle cyklus to dáme :kytka: Taky se tak těšíš a zároveň bojíš, jak dopadne ultrazvuk? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.5.23 17:22

@Kloshet jako mam obavu, aby byla ovulace, ale tak snad bude. Mam ten ultrazvuk jeste za dlouho :lol: ani jsem nad tim zatim moc nepremyslela.

Spis zacinam mit strach, aby se embryjko chytlo :roll: to se bojim uz ted. Tak dlouho na to clovek ceka a ted se bojim, aby to vyslo. Musim nejak presmerovat myslenky na pozitivni notu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
26.5.23 17:52

@daudinka Ten strach uz asi bude porad.. Kazdopadne, proc by se nechytlo? Mas 2 geneticky testovana embrya a uz jsi tehotna byla… Do mesice nam budes posilat fotku pozitivniho TT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.5.23 18:59

Ahojky holky ☺️
Chtěla bych se zeptat…
Dneska začínám s aplikací Fostimonu a i s Clexanem..
Můžu obě injekce aplikovat ve stejnou dobu?
Mě to úplně vypadlo :(
Děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.5.23 10:16

@Sim7 kez bys mela pravdu :srdce: musim se nejak vyklidnit nebo mi to jeste pokazi psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
27.5.23 10:46

@daudinka Ja te uklidnim.. nejvice to zalezi na kvalite embrya.. A ty mas dve po PGT, takze lepe uz to nejde… Takze kliiiiiid!!!

Dnes je to uz 9. den po transferu 3 dennich embryek… priznaky stale zadne jen mega nafoukle bricho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.5.23 12:06

@Sim7 kdyz to takto reknes, tak to zni mnohem lip. Vubec jsrm se na to takto nedivala. Tak snad si to to embryjko nerozmysli :srdce:

Ja myslim, ze nemusis mit vubec zadny priznaky. Naopak je mozna dobre, ze nemas menstruacni priznaky :hug: teoreticky jsi tedy uz 12dpo a to uz jsem mela ducha, kdyz jsem tehdy byla tehotna (a to ten muj se vyvijel spatne, protoze hcg rostlo pomalu, ne jak by melo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.5.23 13:34
@Kačena85
Určitě můžeš ;) náhodou ve zprávě nebo v protokolu to napsané nemáš, pokud jej máš u sebe.
@Kačena85 píše:
Ahojky holky ☺️
Chtěla bych se zeptat…
Dneska začínám s aplikací Fostimonu a i s Clexanem..
Můžu obě injekce aplikovat ve stejnou dobu?
Mě to úplně vypadlo :(
Děkuji ☺️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.5.23 13:41

Holky já si myslím, že to asi klaplo :hug: :mrgreen:
5, 7 a 9 den po ET. Ale na 100% to bude jisté až z krve. A pak už jen čekat na :srdce:.

@Sim7 taky zatím žádné příznaky, jen občas zazlobí jizva po císaři a o břichu ani nemluvím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.5.23 13:44

@Littlefool jee :dance: to rozhodne vypada, ze klaplo. Tak at hcg dal hezky roste a vse jde dal jak ma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.5.23 17:05

@Littlefool jupi!!! To klaplo :dance: přeji hlavně, ať se bublinka uchytí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.5.23 17:44

Potřebuju radu. Je mi 30 v září 31 a mám PCOS. S manželem se snažíme 9 let. Máme za sebou 3 IUI bezúspěšně. Brala sem clostilbegyt a pregnyl i utrogestan taky bez úspěchu. Zajímá mě kolik bych zaplatila za minimální IVF cyklus v centru okolo Ostravy? Některé kliniky dělají i IVF zdarma ale nevím které a kolik se doplácí na lécích a věci nad rámec téhle,, služby,,. Mohli by jste mi poradit? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
27.5.23 17:55

@Littlefool Velka gratulace!!! Drzim palecky, at se vse potvrdi krvi 😊 Nechtela jsem, ale asi to zitra tez zkusim “testnout”😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.