Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuany
Vím jak se cítíš, já přišla o holčičku v 17+5tt.
Nikdy na ní nezapomenu, mám schované UZ.
čas to zpraví, ale stále bude v
. Jednou to určitě vyjde. ![]()
Všechny ženy jsou statečné a odhodlané udělat vše pro svou rodinou a děti, jen málo kdo to umí ocenit.
@Sim7
Opět další den za námi a zatím bez subjektivních příznaků
jo břicho mám taky mega
ještě chvilku budu brát ten Amalgen a budu vypadat jak těsně před porodem
![]()
Ještě pár dní a už budeme znát výsledky
ať nám to rychle uteče.
Naštěstí se teď zaměstnávám přípravou věcí dcerce do školičky a prací na zahradě. Tak se aspoň na chvilku odprostím od negativních myšlenek.
@Littlefool @Sim7 Držím oběma pěsti, určitě to vyjde! Už za chvilku nám pošlete test s // ![]()
@daudinka jupí, Určitě se to už si rovnou, a tenhle cyklus to dáme
Taky se tak těšíš a zároveň bojíš, jak dopadne ultrazvuk? ![]()
@Kloshet jako mam obavu, aby byla ovulace, ale tak snad bude. Mam ten ultrazvuk jeste za dlouho
ani jsem nad tim zatim moc nepremyslela.
Spis zacinam mit strach, aby se embryjko chytlo
to se bojim uz ted. Tak dlouho na to clovek ceka a ted se bojim, aby to vyslo. Musim nejak presmerovat myslenky na pozitivni notu.
@daudinka Ten strach uz asi bude porad.. Kazdopadne, proc by se nechytlo? Mas 2 geneticky testovana embrya a uz jsi tehotna byla… Do mesice nam budes posilat fotku pozitivniho TT!!!
Ahojky holky ☺️
Chtěla bych se zeptat…
Dneska začínám s aplikací Fostimonu a i s Clexanem..
Můžu obě injekce aplikovat ve stejnou dobu?
Mě to úplně vypadlo ![]()
Děkuji ☺️
@Sim7 kez bys mela pravdu
musim se nejak vyklidnit nebo mi to jeste pokazi psychika.
@daudinka Ja te uklidnim.. nejvice to zalezi na kvalite embrya.. A ty mas dve po PGT, takze lepe uz to nejde… Takze kliiiiiid!!!
Dnes je to uz 9. den po transferu 3 dennich embryek… priznaky stale zadne jen mega nafoukle bricho..
@Sim7 kdyz to takto reknes, tak to zni mnohem lip. Vubec jsrm se na to takto nedivala. Tak snad si to to embryjko nerozmysli ![]()
Ja myslim, ze nemusis mit vubec zadny priznaky. Naopak je mozna dobre, ze nemas menstruacni priznaky
teoreticky jsi tedy uz 12dpo a to uz jsem mela ducha, kdyz jsem tehdy byla tehotna (a to ten muj se vyvijel spatne, protoze hcg rostlo pomalu, ne jak by melo).
@Kačena85 píše:
Ahojky holky ☺️
Chtěla bych se zeptat…
Dneska začínám s aplikací Fostimonu a i s Clexanem..
Můžu obě injekce aplikovat ve stejnou dobu?
Mě to úplně vypadlo
Děkuji ☺️
Holky já si myslím, že to asi klaplo
![]()
5, 7 a 9 den po ET. Ale na 100% to bude jisté až z krve. A pak už jen čekat na
.
@Sim7 taky zatím žádné příznaky, jen občas zazlobí jizva po císaři a o břichu ani nemluvím. ![]()
@Littlefool jee
to rozhodne vypada, ze klaplo. Tak at hcg dal hezky roste a vse jde dal jak ma ![]()
@Littlefool jupi!!! To klaplo
přeji hlavně, ať se bublinka uchytí ![]()
Potřebuju radu. Je mi 30 v září 31 a mám PCOS. S manželem se snažíme 9 let. Máme za sebou 3 IUI bezúspěšně. Brala sem clostilbegyt a pregnyl i utrogestan taky bez úspěchu. Zajímá mě kolik bych zaplatila za minimální IVF cyklus v centru okolo Ostravy? Některé kliniky dělají i IVF zdarma ale nevím které a kolik se doplácí na lécích a věci nad rámec téhle,, služby,,. Mohli by jste mi poradit? Děkuji moc.
@Littlefool Velka gratulace!!! Drzim palecky, at se vse potvrdi krvi 😊 Nechtela jsem, ale asi to zitra tez zkusim “testnout”😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.