IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
27.6.23 14:37

@Kloshet ja pujdu jeste v patek na kontrolni krev, abychom videli, jak to roste. Jako ty tam musis mit dve stopro :lol: mas fakt dvojnasobny hcg. Ja se na ten tvuj ultrazvuk uz hrozne tesim. Jednovajecny dvojcata by byly parada :dance:

Ja budu mit ultrazvuk ve stredu 12.7., ty jsi rikala kolilatyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 14:38

@Loxinka tak hodne stesti prejeme :hug: at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.23 16:04

@daudinka 13.7. :mrgreen: mam z toho trochu strach, aby nebylo neco spatne. Ale snad ne.. :( porad doufam, ze bude vse dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.6.23 16:14

@daudinka děkuji. Je to strašně dlouhá trať. Tak snad se to povede a usmeje se štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 16:39

@Kloshet jej, tak to se mi nelibi :lol: ja radsi mam vse az po tobe. Uz jsem si zvykla :D doktorka chtela, abych dosla uz v utery, ale nakonec to nechala na stredu.

Jako to mi povidej, ja se bojim porad hrozne. Aby jeste nebylo na srdicko brzy. No kdyztak budu muset zase za tyden. Je to o nervy. Jde o hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.6.23 16:48

@daudinka me to docela vyhovuje ze jdes jednou driv :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.6.23 18:36

Test

No tak jsem to blbka nevydržela a testovala teď odpoledne 🤦‍♀️ no a je tam hodne slabý duch(je mozne ze na fotce ani neuvidite, ale partner ho taky vidi…), ráno budu dělat další…tak teď jen doufám, že to není falešně pozitivní, abych si nedelala zbytecne naděje :cry: musim stat nohama na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.6.23 18:46

@Kačenka13T ja tu carku taky vidim. Ja to taky nevydrzela a dneska rano jsem to testla. No, u me je to jeste slabsi jak u tebe 😔. Kolikaty den jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.6.23 18:47

@Kloshet
@daudinka

Strasne moc vam gratuluji a verim, ze vse bude v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.6.23 18:53

@Nika009 byla jsem 19.6., takze 8., kdyz bude sílit, tak uz to snad bude značit, že to neni falešné…3.7.mám jít na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 19:51

@Kačenka13T mne se falesna nezda :hug: vypada moc pekne. Ja treba odpo bych nemela dost koncentrovanou moc, tak jsem radsi vecer uz moc nepila a test delala vzdy rano. Urcite bude silit :srdce:

@Nika009 a tobe urcite taky :hug: pak nam ho sem taky hod, az ti pujde vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.6.23 15:13

Ahoj holky,

Tak ranní měření sliznice 8,5mm!!! :dance:
Jsem štěstím malem odpadla. Děkuji všem za :palec: :palec: :palec:
Takže pokyn k rozmrazeni, nas poslali se proskocit a na 12.00 jsme měli přijít na KET.
Na vaše rady jsme dali dvě a budeme se modlit.
Dnes se to opět neobešlo bez komplikací.. Ale už se smeju. Hodinu s plnym moč. mechyrem…pak klepání na pokoj, ja už nachystana a ve dveřích doktorka, že se ji něco stalo s rukou a nemůže transfer provést, ale že zaskočí kolegyně. (u které se ona sama učila, ale uff… Tato Mudr. sefuje dle internetu i jiné klinice a ma 30let praxe)
Nicméně na sále mi řekla, ze sliznice ma 7mm…tak jsem ji říkala, ze jsme rano naměřily s druhou dr. 8,5mm… Měřila to přede mnou. Tak nevím… Ale neříkejte mi, ze to spadlo po pár hodinách… :think: tak doufám, ze jsou bubliny aspoň v děloze a nějaká se chytí. Snad je nemám třeba v žaludku :D :P nicméně 15 hormonu denne, kortikoidy a léky na ředění krve mi zůstávají beze změny. Tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.6.23 15:13

@Kačenka13T
Náhodou je tam krásná čárka i když je to není raní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.6.23 15:15

@Facelook
Krásné bublinky ti tam dala. Teď už budeme držet i palce na nohou aby to klaplo. :srdce: :hug: po těch všech komplikacích co jsi měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.6.23 15:31

@Facelook 8,5mm :dance: to je neuveritelny, to je krasa, jak narostla. I kdyby to bylo tech 7, tak je porad moc dobra a embryjko se tam muze hezky zavrtat. Mozna i obe dve :lol: jak se hezky mnozi ty embryjka :) hodne stesti, bud ted na sebe opatrna. Pry jsou ty prvni tri dny zasadni :hug: mas uz plan, kdy chces testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.