Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kloshet ty injekce jsiu zlo, ze. Ja vedela, ze to sama nedam uz od zacatku, moc se jich bojim. Ale tim, ze stimulace byla chvilku, fakt tech cca 10 dni, tak manzel pichal a pohodicka. Ted nvm, co budu delat, kdyz nebude doma. Ma mit sluzebky v Nemecku i pres noc. To bude problem. Nemam tu nikoho jinyho, kdo by mi to pichl a pichame to v deset vecer, to uz se na me vsichni vykaslou
.
@Kačenka13T za me mas krasne 2 carky. Ja mam stale jen 1 carku 😞
Ale taky jsem premyslela, jestli na to nema ten amelgen vliv, ale nemyslim si …. Takze se nestresuj a zitra ta krev dopadne dobre 😏
@daudinka to zvladnes. Ja se taky sama bala. Ale muj chlap se na to nemuze divat a vetsinou jde pryc, kdyz picham. Takze obdivuju tvyho, ze to zvlada 😀
@daudinka kdyz manzel nebyl doma a ja mela blok, jezdila jsem k segre nebo ke kamaradce, a treba o dve hodiny driv, nebo i o tri, hlavne ze to mas pichnuty. Vim jak ti je, nedokazala jsem si to predstavit a uz to jde.
![]()
Holky tak ja uz začínám mit taky strach, včera 5.den od vkladu dvou embryí a včera na testu nic.. Nevím, zda se tedy den vkladu počítá jako 1.den..byla jsem ve středu asi ve 13h..
ve zprávě mám testovat až 12.7. Ale…
@Facelook jako prvni den se pocita az dalsi den. Den vkladu je nula. Jeste je brzy, vcera to byl teprve 4.den a nekomu hcg zacne stoupat az pozdeji. Taky zalezi, jak moc dobry mas testy. Pocatecni hcg nemusi rozeznat
zatim nepanikar, je jeste hodne brzy.
@daudinka ach jo, včera uz jsem rvala jako želva. Ze všichni mají 5.den ducha. Tak ja zkusím ještě vydržet, ale je to na palici 🙈 🙈 🙈
@Facelook urcite jeste vydrz a zatim zkus nestresovat
jeste to neni ztraceny
Ahoj holky, tak dnes je to 14dni po transferu a v 16 bych měla mít vysledky krve, vlastne ani nevim jaka hodnota je žadoucí 😄, no jsem napnutá a samozrejme trochu nervozni. Rano mi to nedalo a musela jsem testovat, ten normal test byl citlivost 25, takze to mi udelalo velkou radost… ❤️
@Kačenka13T moc pekny, dej pak vedet, kolik mas. Mne sestricka rekla, ze cokoliv nad sto je v poradku
ale nasla jsem si jeste tuto tabulku.
@Kačenka13T Ten clearblue si jeste nejak pekne vyfot. Treba i s manzelem. Ja nevedela, ze do 24h vysledek zmizi. Ale fotky jsme stihli ![]()
@Facelook ja taky rvu. Taky tam nemam porad nic. 😭a dneska je to 10. den od ET
@daudinka asi se začnu modlit ☹️
@Nika009 ach jo, to je mi lito.. 😪Ale musíme doufat!!! Ja v těch papírech mám fakt testovat za 14 dni… A někdo v diskuzích tady píše, ze první čárku našel až 16. Den po transferu… Tak třeba ještě vykoukne. 🙏 Každopádně to moc nechápu, v propousteci zprávě mam psané, ze za týden od KET se může objevit nidacni krvácení. Ale pokud zavádějí 5. Denní embrya, tak se přeci mají zavrtavat 2-3.den…a podle těch papíru az za týden 🤔
@Facelook vydrž jestě
ja vim, je to tezke. Ale ja mela teprv malinkyho ducha, a jen proto, ze to bylo pepino, to ma vic barviva. Jeste je to moc brzo, neplaš, hlaď brisko a mluv s bunlinkou, aby se hezky zavrtala a ze se na ni tesis. Uvidis ze to dobre dopadne
myslim na tebe ![]()
@daudinka tak to mi vysvětli, co to je za tabulku, mas tam nejak nizky hodnoty
ja uz se nemuzu dockat 13.7.
Zacinam mit trochu obavu, aby bylo vse v poradku.
@Kloshet ja si myslim, ze mas vse v poradku, ale jsou tam dve
protoze pak ti to vychazi. Ja taky sedim. Mam 6denni embryo, takze ten 13.den pro me byly hodnoty 14.dne, coz sedi.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.