Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak doktorka mi predepsala ted Clexane.. mam pocit, ze to je na redeni krve? Vy to tu nektera mate?
@daudinka ahoj, ja beru od začátku stimulace aspirin na ředění krve…
@daudinka já mam aspirin protect od 2.DC a pokud se embrya udrží, musím ho jist 3 měsíce… Včetně 15. hormonu, kyseliny a prednisonu.
Clexane jsem měla po Opu a původně jsem měla vysadit po KET Aspirin a vrátit Clexane.. Ale včera mi napsali do zprávy pokračovat v Aspirinu ![]()
Tak já nevim jeststli se dočkám pořádné dálnice, tohle je jak na D1…😩
Ale zase o.neco tmavší…
@daudinka ano ja mam clexane, picham kazdy den, a budu az do konce tehotenstvi. Je na redeni krve
@Kačenka13T vsak je to silnejsi
hcg skace po dvou dnech, tak kdyz se podivas na prvni a posledni, tak je to tam
neboj ![]()
Ach jo holky, uz vim proc nechteji aby sme se testovali dřív…už mam myšlenky na mimodelozni teh., jak mi to stoupa pomalu…udelala sem si jeste jinej test z lekarny. A dnes se pokusim večer už moc nepít, protože rano jsem vypustila snad 2 litry a přitom večer už tak moc nepiju…
@Kačenka13T hele fakt neblazni, vzdyt ti ztmavnul pekne. Opravdu se ma hcg zdvojnasobit za 48 az 72 hodin.. zezacatku tam ani nemuze byt tak velky rozdil. Vis co treba z 10 je jen 20. Z 20 zase za tri dny 40. Ty testy podle me nemaji az tak velkou rozlisovaci schopnost. Mela bych obavu, kdyby nebyl tmavsi po 3 dnech. Ale tmavsi je ![]()
@Kloshet tys to pichala hned od transferu, ze? Ta ma doktorka na to normalne zapomnela
ted jsem se ji na neco ptala a ona ze prosla znovu ty my vysledky a hned mi toto napsala. Ale rikala mi to uz v lednu, ze neco jeste budu muset mit. A ja se ji tak tyden zpatky ptala, jestli nemam jeste neco brat a ona, ze ne. Jako snad neni pozde a mimi bude v poradku.
@daudinka ja ho picham od zacatku stimulace. A s krvi taky nic nemam.
@Nika009 no ja pry mam pozitivni ANXA5. Nevim, co to znamena, ale doufam, ze neni pozde, kdyz to nasadim az ted. Predtim v tom lednu rikala, ze neco budu muset mit az otehotnim.. ach jo, je to vsechno hrozne krehky
@daudinka Ahoj, u nás měl manžel tuto pozitivitu ANXA5 a musela jsem na to brát Anopyrin já. A měla jsem to od začátku cyklu, kdy byl KET do výsledků z 1. screeningu.
@Anonymní píše:
@daudinka Ahoj, u nás měl manžel tuto pozitivitu ANXA5 a musela jsem na to brát Anopyrin já. A měla jsem to od začátku cyklu, kdy byl KET do výsledků z 1. screeningu.
Napsala mi to doktorka do 12.tydne. Ale dnes jsem uz 16.den po transferu. Tak se jen modlim, aby vse bylo v poradku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.