Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuju moc holky, doufám, že alespoň jedno se zabydli
![]()
S tim testováním nevím, co myslíte, kdy zkusit poprvé? Vcera jsem ještě měla v sobe Ovitrell dle testu… Kolikátý den vám zmizel a objevilo se embryjko?
Jinak jdu odpočívat, protože mě chytil pěkně zub…
to mám asi místo tvoji chřipky ![]()
@Facelook jako ja to fakt nechapu, jak muze imunita byt tak rychla a okamzite vedet, ze mas v sobe embryjka
ale asi to tak je. Neuveritelny.. ty zub, ja nemoc. Snad se zub zklidni. Tak testuj dal, jestli mas dost testu klidne kazdy den, at vidis, ze ovitrelle zmizl. Ja mela toho ducha 5.den od transferu.
@Facelook juchu!!! Skvela zprava
tady to jde jak na dratkach
preju, at si zub da rict ![]()
@Littlefool no dnes rano byl duch takřka stejny, ale už 3. Den mam pocit, že to každou chvíli dostanu a děsim se pokaždé, když jdu na záchod…🙄
@Kačenka13T tak ono se hcg ma zdvojnasobit za cca 72 hodin. Takze mezi odpolednem a ranem nebude skoro rozdil. Neboj
on ztmavne ![]()
Ahoj holky, podstoupila jsem IVF, odebrano 11 folikulu - 11 zralych vajicek, oplodneno bylo ISCI - 9. Bohuzel s prodlouzenou kultivaci se ani jedno nedozilo do 5 dne 🤦🏽♀️ 🤦🏽♀️ 🤦🏽♀️ Takze zadny transfer ani k zamazeni. Nemel by nekdo zajem o uplne nove baleni Amelgenu (45tibolek) za rozumnou cenu? ja dalsi IVF uz nepodstoupim, holt se srovnam s tim, ze budeme mit jedicka 🙏 ty nervy a vsechno okolo mi to z to nestoji 🙈 pokud by nekdo mel zajem, napiste mi, rada se toho zbavim. Vsem drzim palce at se dockate // na testu 🍀 🍀 🍀 🍀
Ahojky holky
koukam ze se to tu carkami na testu jen hemzi
doufam ze i nam se to povede pres vsechny komplikace ktere se neustale objevuji. vysel nam spatny spermiogram. Pak se pri opu partnerovi nepodarilo dat vzorek, jak byl ve stresu, takze nam zamrazili vajicka. Nasledne nam zamrazili i dodane sperma. Ted prozmenu jsem mela sliznici jen 2mm takze mi ukoncuji cyklus a udelaji umely. Pokud bude sliznice dobra tak nam spoji vajicka a spermie. Ale rekli mi, ze by bylo nejlepsi aby jsme dodali cerstve spermie.. spermiogram vysel jeste hur nez predtim.. Je to neustale cekani a komplikace. Rekne te mi jak ma byt clovek v klidu?
![]()
Holky, ja bych potřebovala vedet, jaky asi jsem tyden. Posledni ms byla 21.5., transfer 6-denniho embrya byl 12.6. … jaky jsem teda tyden? Treti, paty nebo sesty?
![]()
@Kloshet ja si stahla aplikaci tehotenstvi plus a ta mi to pocita. Zadala jsem tam den poceti (ovulace) a jsem 4+6 tedy zitra 5tt.
@Mattia.mattia ahoj,rekla bych, ze v tomto procesu nejde byt v klidu. Ja byla na nervy hrozne. Vy mate teda taky komplikovanou cestu. Snad se vam ty cerstve v pristim cyklu podari. Nemuze si je nachystat doma a donyst? Na spermiogram to tak myslim jde.
@daudinka ahojky, dekuji za reakci. Nase cesta je opravdu trnita ale verim ze nas to nase miminko ceka
jinak muzem dovezt ale lepe by to bylo za kratsi cas. To jsme udelali i na zamrazeni, protoze tam mu to nejde. Trochu se bojim ze kdyz to musi byt ten den na povel, tak je pak ve stresu… a od nas do CAR je to cca 50min.. ale i tak pry by to melo byt lepsi nez ty mrazeny. Kez by to klaplo hned ted dalsi cyklus
prijde mi ze pokazde co tam jedu tak je zase nejaky problem navic
porad se snazim byt pozitivne naladena ale mas pravdu v tomhle procesu nejde byt v klidu. Doufam ze kdyz mi ted nasadili prasky do MS a pak od MS estrofem, tak snad sliznice naroste. Mam k tomu jeste nejaky sprej. Aspon to by byla dobra zprava. A to jeste budem cekat kolik nam vznikde embrii
@Mattia.mattia cesta je to narocna, ale verim tomu, ze se mimi dockate. Verim tomu, ze kazdy, kdo to nevzda, tak nakonec musi nejakym zpusobem ke svemu cili dojit. Jen musime byt silne a vydrzet. Radsi bych vzala ty z domu, nez pak mit jen ty mrazene. I kdyz i ty by fungovat meli. Kdyz se pouziva darce, tak jsou prece taky ty mrazeny.
@daudinka vyzkousime
snad se mu to podari a bude to z cerstvych
moc diky
hned se citim zas o neco lip
koukala jsem spravne ze ty uz si se dockala vytouzenych // na testu? ![]()
@Mattia.mattia ahoj, koukám, že si to vybíráte do dna. Pokud muzu rict svou zkusenost, tak kdyz jsme davali spermiogram, byla jsem v odberove kabince s nim
pokud uz jsi po opu, tak by to nemel byt problem, teda pokud jsem to dobre pochopila.. to pujde, neboj! Jen tomu musite oba verit, a nenechat se tim semlít. Vim, je to tezke, ale je dobre, ze se snazis zanechat si pozitivni mysl
uvidis ze se to brzy povede a take uvidite //
drzim pesti
na horsi spermie ma chlap pit caj z kotvicniku, to je zazrak, nebo folandrol je sacek rozpustny ve vode - nejaky vitamin. Zkuste, treba pomuze ![]()
Jako řekněme si na rovinu, neni to žádná hitparáda 😄, ale nemizí a přijde mi malinko silnější…a 17. Den po 1 injekci ovitrelle už to snad nebude z něj…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.