IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
5.7.23 06:55

@Facelook ja se bojim uplne stejne. Zrovna vcera jsem si rikala, co kdyz ty injekce na redeni krve udelaji neco spatne. Co kdyz ju mam uz ridkou a treba mi nebude spravne roznaset vitaminy :nevim: je to na hlavu..

Jako ja se necitim absolutne nijak. Kdyby mi nekdo rekl, ze jsem si to vymyslela, tak mu uverim. Nic mi neni, podbrisek nic nedela, nalady nemam. Prsa boli malinko z utrogestanu, ale nic moc :nevim: kdybych nebrala utrogestan a nepichali jsme injekce, tak nvm, ze su tehotna.

Ja jak byla hned ty 2 tydny v podstate nemocna, tak me to samo o sobe vyradilo z provozu. Ted uz jsrm zacala cvicit. Zatim zlehka, pak budu pridavat podle toho, co zvladnu a jak se budu citit dobre.

Co se tyce sexu, ten zatim nebyl. Jsem porad unavena. Jo vlastne to je muj priznak :lol: jsem hrozne unavena, ale to je tak vse. Ale uz se chystame :mrgreen: mozna ted, jak bude volno :think: myslim, ze ho nebude mnoho v obdobi tehotenstvi a mimise, ale nejaky asi jo.

No a na bazen jsem se vykaslala. Mame ve sprse filtrovanou vodu, tak mi prijde hloupy, louhovat se v chloru. Sla bych do prirodniho nebo se slanou vodou, ale ted v tech prvnich trech mesicich je to nebezpecny kvuli bakteriim a vlastni nemame. Tak na to kaslu. A pak tu ani nikde blizko zadnej takovej krytej bez chloru neni, tak hold plavani nebude. I kdyz plavani miluju.

No a opalovat se trosku opaluju. Uz teda ne pres poledne, jak jsem to delala pred transferem :lol: 🙈 ale pockam treba do pul sedmy vecer, kdyz jeste sviti a na par minutek se jdu prohrat. Jak se zacnu vic potit, tak zalezu. No snad je to v pohode a trochu to nevadi. Myslim, ze vitamin D potrebuju. Jinak se chodim aspon prochazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 11:55

Dobrý den, jsem po třetím IVF. Dnes 5. den prodloužené kultivace a máme dvě embrya ve fázi CM+ (kompaktní morula s kavitací). Zítra by se mělo snad mrazit. Teď se jen modlíme, aby šel vývoj dopředu… K čerstvému ETu nedojde kvůli imunologii, mám nějaký problém… můj dotaz zní, dají se kompaktní moruly či časné blastocysty mrazit? Vkládali některé z vás v KETu embrya v této fázi? Chodíme do Reprofitu a vidíme vše on-line a jelikož je svátek, tak nevím, jestli se dá do laboratoře dovolat a zeptat se… děkuji

• Citovat
  • Upravit
1625
5.7.23 13:23

@anonymni reprofit ma na strankach nonstop cislo, ktere by melo fungovat porad. A pracuji i o svatcich, respektive zakroky se delaji i o svatcich. Taky mam Reprofit. Mne zamrazili 2×FHB a 4×HB. Ale mela jsem jeste 3×HB a ty pry nebyly dostatecny kvality :nevim: CM ani CM+ jsem v mych vysledcich vyvoje nemela. Mela jsem tam jen M 5.den a ty teda vsechny vyradili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 13:41

@daudinka děkuji za info, už jsem si volala a nezbývá jen čekat, jestli bude vývoj pokračovat i zítra :zed:

• Citovat
  • Upravit
1625
5.7.23 14:02
@Anonymní píše:
@daudinka děkuji za info, už jsem si volala a nezbývá jen čekat, jestli bude vývoj pokračovat i zítra :zed:

Snad to zvladnou :hug: skoda, ze ti nemuzou udelat et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 15:53
  • Citovat
  • Upravit
100
6.7.23 16:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem po třetím IVF. Dnes 5. den prodloužené kultivace a máme dvě embrya ve fázi CM+ (kompaktní morula s kavitací). Zítra by se mělo snad mrazit. Teď se jen modlíme, aby šel vývoj dopředu… K čerstvému ETu nedojde kvůli imunologii, mám nějaký problém… můj dotaz zní, dají se kompaktní moruly či časné blastocysty mrazit? Vkládali některé z vás v KETu embrya v této fázi? Chodíme do Reprofitu a vidíme vše on-line a jelikož je svátek, tak nevím, jestli se dá do laboratoře dovolat a zeptat se… děkuji

Ahoj, tak jak jste dopadli?! My jsme taky v Reprofitu, také 3. IVF a 5. den jsme měli dvě kompaktní moruly a jednu časnou blastocystu. Celou dobu se vyvíjeli hezky. Chtěli jsme mrazit kvůli genetice. A šestý den tam napsali, že není ani jedno vyhovující embryo :zed: Ještě jsem se z toho nevzpamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.23 17:40

@Muchomirka zdravím, čekáme na 18:00. Dnes v 11:00 zpráva, že je budou hodnotit těsně před mražením, tak stále čekáme, jak dopadneme…

• Citovat
  • Upravit
100
6.7.23 18:05

Ježíš, tak to držím všechny palce všude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.23 18:25

@Muchomirka děkuji asi to zabralo ❤️ tak z těch dvou morulek to jedna zvládla na expandovanou blastocystu, tak nám ji zamrazili. My už jsme neměli žádnou naději od třetího dne, kde 4 byly o den opožděné, další 4 o dva dny opožděné a poslední 4 se rozpadla. Pátý den se už jen dvě vyvíjela a dneska si to jedno tu šanci vybojovalo :srdce: to druhé skočilo jako časná blastocysta.

• Citovat
  • Upravit
100
6.7.23 18:41

Uf uf uf! Tak to pěkně poskočila. To je krásná zpráva! Raduji se s Tebou. Bože, to čekání je fakt šílený. Jak člověk nemůže ani nic dělat, jen doma odevzdaně čekat. Teď budete už mít zase chvíli klid a hlavně - opět naději :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.7.23 18:56

@Kloshet @daudinka @Littlefool @Kačenka13T

Holky moje, děkuji za rady a za všechny vaše postřehy. Budu se tím řídit a nic neprehanet. Držet půst a třeba uvidím i zlatý prasátko :dance: :P ne vážně, je super si o tom popovídat s někým, kdo prožil / prožívá to samé. Mam v okolí jen samá přirozená početí, takže ohledně tohohle nemám komu dotazy pokládat… A tohle me uklidňuje a povzbuzuje :srdce: je mazec, jak jsou ty děti vnimave a něco tuší :* :* jinak dnes ráno test silnější… Ale teď ze me taky začal ten Amelgen odcházet trochu s krví, tak mám strach, ikdyz v papirech je, ze je to normalni… Aby se to udrželo a nepřišla Ms:( máte pravdu, bát už se budeme asi stále… Těším se hrozně na vaše ultrazvuky. Jsem napjatá, jak ksandy a všem nám moc držím palce :srdce: škoda, že jsme každá z jiného koutu republiky… Mohly jsme začít pořádat pravidelné IVF slety :cert: :mrgreen: za rok snad s kocarama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.7.23 20:12

@Facelook mam to podobne, tesim se na kazdy prispevek tady. Mam kolem sebe jen jednu kamaradku, ktera to prozila a proziva to se mnou, je porad na drate a ceka se mnou, jak to dopadne. A to je malo, takze taky potrebuju vic informaci a tesi me, ze je na tom nekdo hrozne podobne a vi, jak se citim. Jsem moc rada, ze dnes byl test silnejsi, to jsou skvele zpravy :potlesk: :dance: :hug: mam radost s tebou a moc ti preji, aby to sililo :hug: pak uz zas budes cekat na ultrazvuk jak my a porad dokola :lol: troska krve nevadi, ale nesmi ji byt moc, byt ta krev jasna a jeste kdybys mela treba bolesti. To by pak asi bylo blby.. a ty slety nejsou vubec blby napad! :lol: skoda te dalky, ja jsem z usteckeho kraje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.23 20:21

@Muchomirka moc děkuji :srdce: přeji hodně sil a štěstí do vašeho dalšího boje :kytka: my máme poprvé nějaké embryo, před tím, se nám vždy zastavila ve vývoji. Od pondělí jsem se smiřovala s tím, že asi budeme muset jít do darovaných vajíček a nakonec se stal takovýhle zázrak :srdce: ještě to se mnou nebude tak marné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101
6.7.23 21:08

@Facelook ja jsem taky rada, ze to mam s kym probrat ❤️ přítel a sestřičky mi teda řikali, ať ty diskuze nečtu, že se tim zbytečně stresuju, což mají asi pravdu 😅 na druhou stranu jsem se tu našla i potřebné a utěšující informace :smiling_face_with3_hearts: btw zitra mi řeknou termin ultrazvuku a jdu přeci jen sama na tu krev, potřebuji vědět, že to roste, pro klid duše. A delala jsem si pro zajimavost test a ta důležitá čárka naskočila uplně okamžitě a zářila do dáli(předtim jsem jeste musela minutku čekat než se vybarvila) tak to.mi.udělalo taky radost a klid na duši, že to posílilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.