IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
11.7.23 21:42

@Littlefool tak to jsem zas o neco chytrejsi :D dcerce se nechtelo ven? 😅 proste si rekla az se mi bude chtit :palec: a dcerku mas taky z IVF nebo tu jsi mela prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
11.7.23 22:23

@Muchomirka Ahoj, omlouvám se, že vám tu do toho vstupuju. V tichosti vám tady všem fandím a sleduju, jak se vám daří. Mám tohle všechno taky za sebou. Ale jsem lékařka a Ty rozhodně běž do CARu, kde Ti dělali zákrok na ultrazvuk. Můžeš tam mít nějakou velkou cystu nebo zánět po tom odběru. Takhle dlouho by to bolet nemělo a je blbost to odkládat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
11.7.23 22:27

@daudinka Ahoj, hlášení do porodnice ve 12 tydnu je nutné v Praze. Jinak většinou o hodně později. Ale pokud máš vyhlidnutou nějakou vysněnou porodnici, tak mrknu na jejich stránky a pokud tam na porodním nic nenajdeš, tak si tam brnkni. Každá to má jinak s ohledem na vytížení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.7.23 06:38

@daudinka má milá, držím pěsti! Dnes je velký den :hug: dej mi pak prosím vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.7.23 08:30

@Kloshet je tam srdicko :dance: :srdce: hezky si blikalo, zatim vse vypada v poradku :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.7.23 08:33

@daudinka diky bohu, no nadhera! Tak uz muzu gratulovat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.7.23 09:11

@daudinka tak to je super :) moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.7.23 09:19

Ahoj, tak ja dnes videla naší krevetku ❤️, doktor řikal, že tam nejspíš viděl už i záchvěvy🙏 no a že za ten týden už tam určitě bude vidět krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.7.23 09:37

Holky, dekuju moc :srdce: je to krasnej pocit. Uz jsem objednana na prvni screening zase na kliniku na pondeli 21.8. To budou teprve nervy, aby mimi bylo zdravy 🙏 ale ted je to fakt pekny, vedet, ze si tam lebedi :srdce: a bylo hezky, jak to srdicko blikalo. Jinak mam jit jeste za 2 tydny na svou gyndu, asi aby taky vedela a zapsala si me.

@Myska1984 ja si radsi do nemocnice zavolam uz ted nekdy, at to neprosvihnu. Myslim, ze tam maji plno.

@Kačenka13T krasny zpravy :dance: to uz tam za par dni bude taky pekne blikat. Mas dojit zas za tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.7.23 09:39

@Kačenka13T dneska to jsou same dobre zpravy koukam :) :kytka: gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.7.23 10:01

@daudinka ve ctvrtek 20.7. Hned ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
12.7.23 10:05

@Mattia.mattia
Dcerka je z KETu, vůbec se jí ven nechtělo, sice byla otočená hlavou dolů a vůbec nebyla v porodních cestách. V 39+4tt měla váhový odhad 4700-4800g :lol:, přeměřovali jí 2 Dr + primář :lol:. Nechtěli abych přenášela, vzhledem k těhu cukrovce, takže jsem měla na výběr buď vyvolání nebo císař. Jelikož měla i větší obvod hrudníku 40cm, tak by byl problém aby prošla, kdyby měla 36cm, tak by to šlo. Primář sám říkal, že bychom se zbytečně trápily a než aby nastaly komplikace, navrhl CS. Když jsem mu řekla, že se nějak ven musí dostat, tak zůstal hledět, že nepatří mezi ty rodičky co si stojí za svým vysněným porodním plánem.
Teď to budu brát taky tak, pokud půjde VBAC tak bych to zkusila, ale klidně půjdu znovu do CS. Důležité je aby jsme byly oba v pořádku a jak přijde na svět to už je to méně podstatné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.7.23 12:43

@Littlefool tak to byla hodne velika :) a mas pravdu je lepsi predejit zbytecnym komplikacim :) hlavne at se dostanou v poradku na svet :) drzim pesticky at jde vse hladce :kytka:

Nam v patek zacnou oplodnovat vajicka a pokud pujde vse dobre tak ve stredu pak transfer ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.7.23 13:40

@Myska1984 Tak jsem se objednala na zítra do Reprofitu na ultrazvuk. Ale jen proto, že to říkáš. Děkuju za pošťouchnutí :srdce: Aspoň budu mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
12.7.23 14:33

@Mattia.mattia držím palce, ať vám to klapne a máte i nějaké do zásoby.
A za pár týdnů jen a jen dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.