Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mattia.mattia Ahoj, my nemeli zadny ubytek do 5.dne. 5.den to kleslo z 23 na 9. Malem me slahlo tehdy.
@Kačenka13T ja dnes bezela na autobus asi 10 minut
no jsem uplne blba, co na to rict. Samozrejme jsem pak spinila
poprve od posledni menstruace. No a ted mam strach o mimi, jestli jsem mu nejak neublizila ![]()
@daudinka ty jo
tak to bylo najednou hodne velky ubytek tak to se budu modlit do stredy.
@daudinka uricte bude vsechno v poradku. Treba se jen vic prokrvila deloha a proto to spineni. Hlavne se snaz byt v klidu. Nebo si radsi zajdi k Mudr.
@Mattia.mattia u nas ten ubytek mohl byt tim genetickym problemem spermii..teoreticky se eliminovali sami. Normalne bych mela biochemko. Ale po genetice 2 embrya mely jeste ten spatny gen, coz by uz byl potrat v pozdejsich tydnech. No stalo se mi oboje, takze to tak asi bude. A ja jsem rada, ze jsem si nemusela teoreticky v realu projit 14ti biochemky a 2ma potraty
U vas takovy nahly ubytek vubec byt nemusi.
Snad to je v poradku, ted uz nespinim. Byla to ta zvysena namaha. Ale rozhodne uz nebudu behat na bus, ted je mimis jeste hrozne krehky. Ale blby pocit z toho mam
doktorka asi nic nepozna, jestli uz spinit nebudu, tak se snad nic nestalo. Ach jo.. clovek je porad jak na perkach, aby neco nepokazil
@daudinka jo clovek si rika ze dve carky na testu a uz nastane klid a ono ne.. vid
tak to jsem rada ze uz nespinis urcite budete oba v poradku ![]()
@Mattia.mattia ja mela odber 45 folikul, z toho 43 vajec, dalsi den bylo z toho jen 16 oplodnenych vajicek. Treti den se vyvinulo do dalsiho stadia 11 vajicek a paty den jich bylo 7 vhodnych k zamrazeni.
@daudinka No prosim te
uz nebehej prosim te
radsi pockej na dalsi autobus, ale to je asi rada, kterou stejne vis vid. Jsem rada, ze uz nespinis! Urcite to bude v poradku
ale teda jsi dobra ze si zak dlouho bezela, ja jen chodim a blbe se mi dycha
jsem asi hysterka ![]()
@Mattia.mattia píše:
Ahojky holkymam na vas dotaz. Jaky byl ubytek oplodnenych vajicek u vas a jaky den? Myslim jako kazdy den po oplodneni. To cekani je fakt strasne
Ahoj, me nekdo takto neinformoval a jsem rada, prisla jsem 5. Den a az na sále mi řekli, kolik mi jich přežilo. 3/9 s tím že pak přisla embriolozka, že jedno mezitim zjistila, ze se ji nezda, takze mi zustaly 2
@daudinka píše:
@Mattia.mattia u nas ten ubytek mohl byt tim genetickym problemem spermii..teoreticky se eliminovali sami. Normalne bych mela biochemko. Ale po genetice 2 embrya mely jeste ten spatny gen, coz by uz byl potrat v pozdejsich tydnech. No stalo se mi oboje, takze to tak asi bude. A ja jsem rada, ze jsem si nemusela teoreticky v realu projit 14ti biochemky a 2ma potratyU vas takovy nahly ubytek vubec byt nemusi.Snad to je v poradku, ted uz nespinim. Byla to ta zvysena namaha. Ale rozhodne uz nebudu behat na bus, ted je mimis jeste hrozne krehky. Ale blby pocit z toho mam
doktorka asi nic nepozna, jestli uz spinit nebudu, tak se snad nic nestalo. Ach jo.. clovek je porad jak na perkach, aby neco nepokazil
Pokud uz jso prestala, tak super a bylo to jakoze dohneda? Pokud jo, tak to bylo asi. urcite z te namahy a nemusis ee bát. ![]()
@Kloshet jo, presne, kdybych sla radsi pomalu na dalsi
no spis jsem blba, nevim, co me to popadlo
pak jsem jeste zmokla. Udelala jsem u nas 2 kroky z busu a zacalo prset a prselo presne tech 10 minut, nez jsem dosla jako zmokla slepice domu. Pak uz cely den nekaplo. Jestli tohle neni den blbec, tak uz nvm..
@Kačenka13T dohneda a rekla bych ze jeste mixly s utrogestanem
. Od ty doby nastesti nic, tak snad uz nic. Ale fakt bych se strelila, takto riskovat.
@Kačenka13T ja jich mam prave od zacatku mene. Ale kdyz ctu jak to bylo u tebe, tak by to mohlo byt v pohode i u nas. Myslim jako ze dojdou do zdarneho 5.teho dne ![]()
@Mattia.mattia
Mě odebraly 5 kousků, oplodnily se 4, 2 zůstaly do 5 dne, jedno zavedené a jedno se ještě nechalo do dalšího dne, ale nebylo dobré kvality na zamražení, tak už nemáme nic.
Před 3 roky, ze 4 odebraných, 4 opodněné, zůstaly do 5 dne 2, jedno zavedeno druhé zamraženo.
Odebrané-oplodněné-dosly do 5. dne:
1. IVF: 9-5-0
Změna CAR
2. IVF: 20-17-3, ale 2 neprosly pres genetiku, takže 1 KET a ten mi teď chrní v postýlce:)
3. IVF: 23-19-5, ale 3 neprosly přes genetiku, takže 2 na nás ještě čekají 🍀@Mattia.mattia
Moc vam holky dekuji
nezbyva mi nic jineho nez pockat do zitra do 9h na to co nam reknou
modlim se, aby to vyslo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.