IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
17.7.23 16:22

@Mattia.mattia Ahoj, my nemeli zadny ubytek do 5.dne. 5.den to kleslo z 23 na 9. Malem me slahlo tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.7.23 16:24

@Kačenka13T ja dnes bezela na autobus asi 10 minut :zed: no jsem uplne blba, co na to rict. Samozrejme jsem pak spinila :( poprve od posledni menstruace. No a ted mam strach o mimi, jestli jsem mu nejak neublizila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.7.23 16:43

@daudinka ty jo :( tak to bylo najednou hodne velky ubytek tak to se budu modlit do stredy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.7.23 16:45

@daudinka uricte bude vsechno v poradku. Treba se jen vic prokrvila deloha a proto to spineni. Hlavne se snaz byt v klidu. Nebo si radsi zajdi k Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.7.23 17:04

@Mattia.mattia u nas ten ubytek mohl byt tim genetickym problemem spermii..teoreticky se eliminovali sami. Normalne bych mela biochemko. Ale po genetice 2 embrya mely jeste ten spatny gen, coz by uz byl potrat v pozdejsich tydnech. No stalo se mi oboje, takze to tak asi bude. A ja jsem rada, ze jsem si nemusela teoreticky v realu projit 14ti biochemky a 2ma potraty :nevim: U vas takovy nahly ubytek vubec byt nemusi.

Snad to je v poradku, ted uz nespinim. Byla to ta zvysena namaha. Ale rozhodne uz nebudu behat na bus, ted je mimis jeste hrozne krehky. Ale blby pocit z toho mam :( doktorka asi nic nepozna, jestli uz spinit nebudu, tak se snad nic nestalo. Ach jo.. clovek je porad jak na perkach, aby neco nepokazil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.7.23 17:10

@daudinka jo clovek si rika ze dve carky na testu a uz nastane klid a ono ne.. vid :( tak to jsem rada ze uz nespinis urcite budete oba v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.7.23 17:40

@Mattia.mattia ja mela odber 45 folikul, z toho 43 vajec, dalsi den bylo z toho jen 16 oplodnenych vajicek. Treti den se vyvinulo do dalsiho stadia 11 vajicek a paty den jich bylo 7 vhodnych k zamrazeni.

@daudinka No prosim te 8o uz nebehej prosim te :( radsi pockej na dalsi autobus, ale to je asi rada, kterou stejne vis vid. Jsem rada, ze uz nespinis! Urcite to bude v poradku :hug: :* ale teda jsi dobra ze si zak dlouho bezela, ja jen chodim a blbe se mi dycha 8o jsem asi hysterka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.7.23 17:52
@Mattia.mattia píše:
Ahojky holky :) mam na vas dotaz. Jaky byl ubytek oplodnenych vajicek u vas a jaky den? Myslim jako kazdy den po oplodneni. To cekani je fakt strasne :zed:

Ahoj, me nekdo takto neinformoval a jsem rada, prisla jsem 5. Den a az na sále mi řekli, kolik mi jich přežilo. 3/9 s tím že pak přisla embriolozka, že jedno mezitim zjistila, ze se ji nezda, takze mi zustaly 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.7.23 17:55
@daudinka píše:
@Mattia.mattia u nas ten ubytek mohl byt tim genetickym problemem spermii..teoreticky se eliminovali sami. Normalne bych mela biochemko. Ale po genetice 2 embrya mely jeste ten spatny gen, coz by uz byl potrat v pozdejsich tydnech. No stalo se mi oboje, takze to tak asi bude. A ja jsem rada, ze jsem si nemusela teoreticky v realu projit 14ti biochemky a 2ma potraty :nevim: U vas takovy nahly ubytek vubec byt nemusi.Snad to je v poradku, ted uz nespinim. Byla to ta zvysena namaha. Ale rozhodne uz nebudu behat na bus, ted je mimis jeste hrozne krehky. Ale blby pocit z toho mam :( doktorka asi nic nepozna, jestli uz spinit nebudu, tak se snad nic nestalo. Ach jo.. clovek je porad jak na perkach, aby neco nepokazil

Pokud uz jso prestala, tak super a bylo to jakoze dohneda? Pokud jo, tak to bylo asi. urcite z te namahy a nemusis ee bát. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.7.23 18:12

@Kloshet jo, presne, kdybych sla radsi pomalu na dalsi :zed: no spis jsem blba, nevim, co me to popadlo :nevim: pak jsem jeste zmokla. Udelala jsem u nas 2 kroky z busu a zacalo prset a prselo presne tech 10 minut, nez jsem dosla jako zmokla slepice domu. Pak uz cely den nekaplo. Jestli tohle neni den blbec, tak uz nvm..

@Kačenka13T dohneda a rekla bych ze jeste mixly s utrogestanem 8o. Od ty doby nastesti nic, tak snad uz nic. Ale fakt bych se strelila, takto riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.7.23 18:19

@Kačenka13T ja jich mam prave od zacatku mene. Ale kdyz ctu jak to bylo u tebe, tak by to mohlo byt v pohode i u nas. Myslim jako ze dojdou do zdarneho 5.teho dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.7.23 21:32

@Mattia.mattia
Mě odebraly 5 kousků, oplodnily se 4, 2 zůstaly do 5 dne, jedno zavedené a jedno se ještě nechalo do dalšího dne, ale nebylo dobré kvality na zamražení, tak už nemáme nic.

Před 3 roky, ze 4 odebraných, 4 opodněné, zůstaly do 5 dne 2, jedno zavedeno druhé zamraženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
17.7.23 23:25

Odebrané-oplodněné-dosly do 5. dne:

1. IVF: 9-5-0
Změna CAR
2. IVF: 20-17-3, ale 2 neprosly pres genetiku, takže 1 KET a ten mi teď chrní v postýlce:)
3. IVF: 23-19-5, ale 3 neprosly přes genetiku, takže 2 na nás ještě čekají 🍀@Mattia.mattia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
18.7.23 11:37

Moc vam holky dekuji :) nezbyva mi nic jineho nez pockat do zitra do 9h na to co nam reknou :) modlim se, aby to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 11:56

@Mattia.mattia a zitra uz mas ten 5.den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.