Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Facelook tak to je nadhera, ze uz se objevilo srdicko
to znamena, ze se prckovi dari
odpocivej, ted uz to musi dopadnout dobre ![]()
@daudinka jj, mam aspirin protect, ale třeba pro tebe by to bylo slabe a jaou potreba injekcrle 🤷♀️
@Kačenka13T mozna mas opravdu jen neco preventivniho
ani nevis, co bych dala za prasky.
@Facelook píše:
Moc dekuju za podporu holky moje
Tak jsem po vizite a Uz. Dneska už se srdíčkemjeden drobek…
Jen ležím a mam další infuze na zastavení krvácení.. Z čeho přesně to bylo nevíme, prý buď druhé embryo, hematom, nebo prokousavajici se placenta do dělohy.. Říkali..
Tak snad se vážně nic nerozjizdi…každopádně si říkám, jestli to ještě nezhorsuji ty léky na ředení krve?
Tak přemýšlím, co mě ještě může potkat… Fakt od začátku všechno špatně![]()
Je to zvláštní, ale mně se druhé embryo vstřebalo, ale bylo 7+3. Pak mi celou dobu dělalo neplechu v krevních testech, protože se nechtělo vstřebat. Takže mi vyšel Down 1:11. Možná je lepší, když odejde takhle pryč, než řešit, jestli má miminko nějaké nemoci. Nakonec se mi narodil zdravý syn, ale ty nervy.
@Facelook jupi jupi jupi!!!
Ja vedela, ze tam bude srdéčko
jupi, to je nejlepsi zprava dneška ![]()
Krasne dobre rano holky 🤗 tak trasnsfer uz mame ta sebou ♥️. Vcera jse byla ve stresu, jestli ty nase ceske tankodromy (silnice) nam to nepokazili. Ale dnes rano jsem citila takove dloubani na prave strane
je to vubec mozne? Citili jste neco vy?
@Mattia.mattia
Gratuluju, ať se bublince líbí a drží se
![]()
Cca 14 dní jsem cítila jen lehké píchání. Nejspíš jak se zavrtávala.
@Littlefool
dekujeme
a citila si to porad nebo jen obcas? Ja to citila vcera a dneska rano ale spis tak po chvilkach. Ted je klid ![]()
Ahoj holky, tak naše krevetka už má
, bouchalo jak divý 🥹, za 14 dni na kontrolu.
@Kačenka13T jupiiii tak to mam radost. To jsou skvele spravy
♥️ 💐gratuluji
preji at krasne a roste a dela vam radost
![]()
@Mattia.mattia ja hned druhy den po transferu taky citila lehke pichani a myslim, že vpravo…vim že. jsem byla v praci a zrovna jsme meli uklidovy den v našem marketingovem skládku a ja musela dělat, že něco dělam, aby nikdo nepoznal nic 🤣 a tam me to pichalo a ja se bala, že jsem to po…, že nejsem v klidu doma…no a očividně nepo…:smiling_face_with3_hearts:
@Mattia.mattia ja mela prvni tri dny docela silny pichani a semtam takovy vetsi „krece“ rekneme. Celkem to bylo intenzivnejsi ty prvni tri dny. Nejvic asi druhy a treti. A pak to vymyzelo postupne a uz me jrn sem tam pkchlo. Jednu dobu me porad pichalo u levyho vajecniku, tak jsem z toho byla na nervy ![]()
@Kačenka13T taky doufam ze to tak je
je to jen chvilkama
tak snad se zahnizduje ♥️ @daudinka u me to bylo vcera takove dost intenzivnejsi pichani a to jen asi treba 4hodiny po transferu a pak az dneska k ranu. Je to takove zvlastni
a rikam si jestli se moc nepozoruju 🙈 ☺️
Holky, ja mam 8 dni po kontrole srdicka a jeste teda dalsi termin nemam, snad to bude zacatkem srpna. Ale ja proste nemam vubec zadny priznaky
jako ja jsem samozrejme rada, ze mi neni blbe, ale zacina me chytat schiza, jestli se mimi vubec vyviji a jestli je vse v poradku. Je to prasteny, ale ja uz nejsem ani nejak zvlast unavena. Prsa mam porad stejny, bricho je stejny, vaha stejna. Prijde mi, ze se nedeje vubec nic
a nic mi neni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.