IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
580
20.7.23 10:44

@Mattia.mattia ahoj, mě to píchlo jen párkrát a taky to dopadlo dobře :wink: 😘
A tankodromy neřeš:) Já po svým transferu sedla do auta jela 8 hodin na dovolenou do Itálie. Kámoška zase sedla do letadla a letěla 5hodin na dovcu. V obou případech to dopadlo dobře. Je důležité být v pohodě a šťastná, aby mimco vědělo, že s nama chce zůstat. Takže vymyslete nějaký výlet, kde vám bude dobře a přijdete na jiný myšlenky 😘 🍀

@daudinka ahoj, v této době tehotentsvi ženy, které nepodstupiji ivf, ale otehotni běžným způsobem ještě ani casto neví, že jsou těhotné;-). Takže ano, je normální, že Ti vůbec nic není:) A buď za to ráda. Nejspíš se to brzy dost radikálně změní :mrgreen:. A ano, moc se pozorujes. Ale to je taky normální ;)

Holky moc držím palečky 😘 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 10:46

@daudinka neboj urcite se vyvyji dobre :srdce: nekdo nema priznaky zadne do pulky tehotenstvi :) snaz se byt v klidu a nestresovat se. Ikdyz to se lehce radi a tezko dela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 10:49

@Myska1984 tak to rada slysim ☺️ ♥️ a mas pravdu :) lepsi si zamestnat hlavu necim jinym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.7.23 10:53
@daudinka píše:
Holky, ja mam 8 dni po kontrole srdicka a jeste teda dalsi termin nemam, snad to bude zacatkem srpna. Ale ja proste nemam vubec zadny priznaky :( jako ja jsem samozrejme rada, ze mi neni blbe, ale zacina me chytat schiza, jestli se mimi vubec vyviji a jestli je vse v poradku. Je to prasteny, ale ja uz nejsem ani nejak zvlast unavena. Prsa mam porad stejny, bricho je stejny, vaha stejna. Prijde mi, ze se nedeje vubec nic :nevim: a nic mi neni :nevim:

Ahoj a oni ti neřekli, kdy se máš objednat na kontrolu? Hale já mám třeba 2 dny, kdy necítím nic, pak jeden den, kdy mě to dole různě tahá…citlivější bradavky a zboku levé prso mě bolí už od začátku celé stimulace… no nezvracím, nejsem unavená, občas mi je těžko, ale to bývalo i předtím :-D
jsem už 3 týdny na HO, takže je možný, až v pondělí začnu zase chodit do kanclu, že ta únava se dostaví, ono přeci jen jak jsem doma, tak se tak nenamáhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.7.23 16:57

Holky, tady jsou same hezke zpravy! To mam radost :hug: me v pondeli 24.7. Ceka kontrola na gynde a doufam, ze bublinka uz bude zase vetsi. Strach, ze tam neni nebo je neco spatne, vymizel. Tak se mi asi ulevilo. Jinak jsem porad desne unavena a nenazrana, pak zase prezrana. Dnes jsem 8+4, tak to hezky utika :hug: uz se tesim na 1. Screening, ten je kdy? Uz si to ani poradne nepamatuju. 11 tyden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.7.23 16:59

@Facelook a co ty v nemocnici? Nejake novinky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.7.23 17:19

@Kloshet ahoj, me rikal dneska doktor na konci toho trimestru, tak v tom 12., 13.týdnu…koukám teď do aplikace a cca v 10 tydnu uz se z kreveťáka začne stávat mimino 🤣teď je to. porad jeste krevetka se žloutkem 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.7.23 17:28

@Kloshet super, tak na pondělí držíme palečky a hned se ozvi i s fotkou :P :srdce:

Jinak ja jsem od včera doma… 14 dni přísný klidový režim, sprcha, wc a jen ležet :zed: dneska jsem volala na kliniku (poslední dva dny to zas nebrali, takže krvácení nekrvaceni… :think:) mám vysadit Aspirin protect na ředení krve a nasadit Ascorutin.. Na to jsem se ale zeptala sama, protože mi to řekli v naší nemocnici… Kde jsem ležela a kde pracuju.
Takže péče kliniky zas paráda.
V propuštěcí zprávě hrozící potrat. Ale potvrzena srdeční akce a drobný hematom nad vnitřní brankou. Tak zas nevím, jestli ty léky na ředení nebudou potřeba… Ale uz jsem se znovu na kliniku nedovolala, takže počkám do čtvrtka a budu jist ten ascorutin.. :think: už tolik nekrvacim, ted spíš jen neustále špinění. Tak nevím holky, zda se udrzime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 17:48

@Facelook koukam ze ty si ty vybiras jak muzes :,( tak posilam pozitivni energii at se vsechno srovna a je to v poradku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.7.23 18:09

@Facelook to mi rekni, co si komu udelala, ze te tohle od zacatku provazi. Kazdopadne tohle jsem mela taky, opravdu, a kdyz jsem lezela, tak se hematom casem vstrebal. neboj, to dopadne dobre! Hlavne, ze mate potvrzene srdicko, a mimi se vyviji :hug: moc na tebe myslim :srdce: :hug: drzim vsechny pesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.7.23 19:34

Děkuji moc holky. Jste moje opora :srdce: ležím a ani se nehybu… Za chvíli budu jak velryba :mrgreen:
Taky nevím, co jsme komu udělali :mrgreen:
Každopádně, ráda čtu vaše pozitivní příběhy a cucim na krásné UZ :srdce: alespoň si prohlédnu něco hezkého. To me drží nad vodou :srdce: :srdce: :srdce: všechny na sebe dávejte pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.7.23 20:15

@Facelook
Odpočívej, vše bude v pořádku :srdce: :hug: a bublinka poroste jak má.
Co já bych dala za pár hodin odpočinku :lol: v noci spin tak 4h a během dne jsem jak zombií :mrgreen: kolikrát mám takovou chuť a hlad a nakonec sním pár soust a už nemůžu. To jsem měla i v předešlém těhu. Teď mám spíš potřebu pořád pít, což je u mě nezvyklé, vypít víc jak litr bylo pro mě nadlidský úkon, deformace z práce, kde na pití a jídlo moc času nebylo.

@Kloshet
Na 1.screening se chodí 12-14tt. Já jdu 13+1tt, příští čtvrtek. No už aby to bylo za mnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.7.23 15:03

@Sim7 ahoj! Jak dopadl ten odber delozni sliznice? Prineslo to neco? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.7.23 15:05

@Littlefool tak to mam jeste cas :mrgreen: @Facelook a co ty, doufam, ze lezis a ani se nehybes. Vzpomnela jsem si na mou mamku, ktera dodnes rika, ze me donosila diky tomu, ze cele tehotenstvi lezela s nohama nahore. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.7.23 16:48

@Kloshet
Ahooj! Vyměním pár hodin spánku za pár hodin venku na sluníčku, bereš? :srdce: :lol:
Tak to závidím těch pár soust, ja se cpu od 4. Od rána 😤 😂
Vážně? A jak to mamka dávala psychicky? Moje ležela s bráchou od 4.měsíce a prý hrůza ☹️ ale také se vyplatilo. :palec:
Jinak ležím ležím :( krev chvilkama je… Včera volali z nemocnice ještě nějaké výsledky.. Tak to vypadá ještě na zánět mocaku :zed: a poslali mi atb… Což se svými střevy a žaludkem jist odmitam… To bych vyhodila všechny hormony, co do sebe laduju…
Nakonec jsem se dovolala na kliniku a byl tam hrozně fajn doktor (s ním jsem mluvila poprvé, asi měli ostatní dovolenou) Říkal, ať antibiotika nejím radši a jen piju.. S hrozicim potratem, že je to nesmysl. Navíc koukal do propouštěcích papírů z nemocnice, co jsem mu poslala na mail… A prý ten nález je v normě a na žádný zanet to nevypadá, tak nevím.
Krev přisuzuje buď syndromu mizejiciho dvojcete, nebo hematomu.. Ale je to buď a nebo no… Každopádně se nemám hýbat, tak chodim jen do té sprchy a na wc… :( a nesmím zapomenout žádný z 20ti prášku, nebo se rozjede krvácení na plno :pocitac: ale holky… Dneska se mi začal fest zvedat žaludek… Mam teď panickou hrůzu, abych nezačala zvracet… Když mam řízený cyklus, a začala bych nahodou mit nevolnosti, to je asi docela průšvih, když vyzvracim všechny léky?? Co se v tom případě dělá? Na blbou kliniku se samozřejmě dovolam možná v pondělí… :zed: ale doktor vyslovne říkal, nezapomenout ani jeden… Coz se mi nestalo nikdy… Ale kdyz člověk začne zvracet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.