Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mattia.mattia ahoj, mě to píchlo jen párkrát a taky to dopadlo dobře
😘
A tankodromy neřeš:) Já po svým transferu sedla do auta jela 8 hodin na dovolenou do Itálie. Kámoška zase sedla do letadla a letěla 5hodin na dovcu. V obou případech to dopadlo dobře. Je důležité být v pohodě a šťastná, aby mimco vědělo, že s nama chce zůstat. Takže vymyslete nějaký výlet, kde vám bude dobře a přijdete na jiný myšlenky 😘 🍀
@daudinka ahoj, v této době tehotentsvi ženy, které nepodstupiji ivf, ale otehotni běžným způsobem ještě ani casto neví, že jsou těhotné;-). Takže ano, je normální, že Ti vůbec nic není:) A buď za to ráda. Nejspíš se to brzy dost radikálně změní
. A ano, moc se pozorujes. Ale to je taky normální ![]()
Holky moc držím palečky 😘 🍀 🙏
@daudinka neboj urcite se vyvyji dobre
nekdo nema priznaky zadne do pulky tehotenstvi
snaz se byt v klidu a nestresovat se. Ikdyz to se lehce radi a tezko dela ![]()
@Myska1984 tak to rada slysim ☺️ ♥️ a mas pravdu
lepsi si zamestnat hlavu necim jinym ![]()
@daudinka píše:
Holky, ja mam 8 dni po kontrole srdicka a jeste teda dalsi termin nemam, snad to bude zacatkem srpna. Ale ja proste nemam vubec zadny priznakyjako ja jsem samozrejme rada, ze mi neni blbe, ale zacina me chytat schiza, jestli se mimi vubec vyviji a jestli je vse v poradku. Je to prasteny, ale ja uz nejsem ani nejak zvlast unavena. Prsa mam porad stejny, bricho je stejny, vaha stejna. Prijde mi, ze se nedeje vubec nic
a nic mi neni
Ahoj a oni ti neřekli, kdy se máš objednat na kontrolu? Hale já mám třeba 2 dny, kdy necítím nic, pak jeden den, kdy mě to dole různě tahá…citlivější bradavky a zboku levé prso mě bolí už od začátku celé stimulace… no nezvracím, nejsem unavená, občas mi je těžko, ale to bývalo i předtím ![]()
jsem už 3 týdny na HO, takže je možný, až v pondělí začnu zase chodit do kanclu, že ta únava se dostaví, ono přeci jen jak jsem doma, tak se tak nenamáhám…
Holky, tady jsou same hezke zpravy! To mam radost
me v pondeli 24.7. Ceka kontrola na gynde a doufam, ze bublinka uz bude zase vetsi. Strach, ze tam neni nebo je neco spatne, vymizel. Tak se mi asi ulevilo. Jinak jsem porad desne unavena a nenazrana, pak zase prezrana. Dnes jsem 8+4, tak to hezky utika
uz se tesim na 1. Screening, ten je kdy? Uz si to ani poradne nepamatuju. 11 tyden? ![]()
@Kloshet ahoj, me rikal dneska doktor na konci toho trimestru, tak v tom 12., 13.týdnu…koukám teď do aplikace a cca v 10 tydnu uz se z kreveťáka začne stávat mimino 🤣teď je to. porad jeste krevetka se žloutkem 😅
@Kloshet super, tak na pondělí držíme palečky a hned se ozvi i s fotkou
![]()
Jinak ja jsem od včera doma… 14 dni přísný klidový režim, sprcha, wc a jen ležet
dneska jsem volala na kliniku (poslední dva dny to zas nebrali, takže krvácení nekrvaceni…
) mám vysadit Aspirin protect na ředení krve a nasadit Ascorutin.. Na to jsem se ale zeptala sama, protože mi to řekli v naší nemocnici… Kde jsem ležela a kde pracuju.
Takže péče kliniky zas paráda.
V propuštěcí zprávě hrozící potrat. Ale potvrzena srdeční akce a drobný hematom nad vnitřní brankou. Tak zas nevím, jestli ty léky na ředení nebudou potřeba… Ale uz jsem se znovu na kliniku nedovolala, takže počkám do čtvrtka a budu jist ten ascorutin..
už tolik nekrvacim, ted spíš jen neustále špinění. Tak nevím holky, zda se udrzime…
@Facelook koukam ze ty si ty vybiras jak muzes
tak posilam pozitivni energii at se vsechno srovna a je to v poradku
![]()
@Facelook to mi rekni, co si komu udelala, ze te tohle od zacatku provazi. Kazdopadne tohle jsem mela taky, opravdu, a kdyz jsem lezela, tak se hematom casem vstrebal. neboj, to dopadne dobre! Hlavne, ze mate potvrzene srdicko, a mimi se vyviji
moc na tebe myslim
drzim vsechny pesti ![]()
Děkuji moc holky. Jste moje opora
ležím a ani se nehybu… Za chvíli budu jak velryba ![]()
Taky nevím, co jsme komu udělali ![]()
Každopádně, ráda čtu vaše pozitivní příběhy a cucim na krásné UZ
alespoň si prohlédnu něco hezkého. To me drží nad vodou
všechny na sebe dávejte pozor ![]()
@Facelook
Odpočívej, vše bude v pořádku
a bublinka poroste jak má.
Co já bych dala za pár hodin odpočinku
v noci spin tak 4h a během dne jsem jak zombií
kolikrát mám takovou chuť a hlad a nakonec sním pár soust a už nemůžu. To jsem měla i v předešlém těhu. Teď mám spíš potřebu pořád pít, což je u mě nezvyklé, vypít víc jak litr bylo pro mě nadlidský úkon, deformace z práce, kde na pití a jídlo moc času nebylo.
@Kloshet
Na 1.screening se chodí 12-14tt. Já jdu 13+1tt, příští čtvrtek. No už aby to bylo za mnou ![]()
@Sim7 ahoj! Jak dopadl ten odber delozni sliznice? Prineslo to neco? ![]()
@Littlefool tak to mam jeste cas
@Facelook a co ty, doufam, ze lezis a ani se nehybes. Vzpomnela jsem si na mou mamku, ktera dodnes rika, ze me donosila diky tomu, ze cele tehotenstvi lezela s nohama nahore. ![]()
@Kloshet
Ahooj! Vyměním pár hodin spánku za pár hodin venku na sluníčku, bereš?
![]()
Tak to závidím těch pár soust, ja se cpu od 4. Od rána 😤 😂
Vážně? A jak to mamka dávala psychicky? Moje ležela s bráchou od 4.měsíce a prý hrůza ☹️ ale také se vyplatilo. ![]()
Jinak ležím ležím
krev chvilkama je… Včera volali z nemocnice ještě nějaké výsledky.. Tak to vypadá ještě na zánět mocaku
a poslali mi atb… Což se svými střevy a žaludkem jist odmitam… To bych vyhodila všechny hormony, co do sebe laduju…
Nakonec jsem se dovolala na kliniku a byl tam hrozně fajn doktor (s ním jsem mluvila poprvé, asi měli ostatní dovolenou) Říkal, ať antibiotika nejím radši a jen piju.. S hrozicim potratem, že je to nesmysl. Navíc koukal do propouštěcích papírů z nemocnice, co jsem mu poslala na mail… A prý ten nález je v normě a na žádný zanet to nevypadá, tak nevím.
Krev přisuzuje buď syndromu mizejiciho dvojcete, nebo hematomu.. Ale je to buď a nebo no… Každopádně se nemám hýbat, tak chodim jen do té sprchy a na wc…
a nesmím zapomenout žádný z 20ti prášku, nebo se rozjede krvácení na plno
ale holky… Dneska se mi začal fest zvedat žaludek… Mam teď panickou hrůzu, abych nezačala zvracet… Když mam řízený cyklus, a začala bych nahodou mit nevolnosti, to je asi docela průšvih, když vyzvracim všechny léky?? Co se v tom případě dělá? Na blbou kliniku se samozřejmě dovolam možná v pondělí…
ale doktor vyslovne říkal, nezapomenout ani jeden… Coz se mi nestalo nikdy… Ale kdyz člověk začne zvracet? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.