Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blackcattt Et ti urcite vyjde
11 oplodnenych je moc pekny cislo
a je super, ze se citis dobre
@daudinka připravená, nepotřebuješ se připravovat, max. Upravit spodek, ať se doktor nelekne 🤣
Buď ráda, šílela jsi, že nemáš termin a jdeš zítra, takže pohoda ne? Držim palce a dej vědět✊️
@daudinka a 5 ty den?
me to prijde hrozne brzy
a fakt uz tam neco bylo?
ja myslela ze nejdriv treba 10 den tam neco vyleze ![]()
@Kačenka13T clovek se porad nemuze dockat a placa se v nevedomosti a najednou bum
jdes zitra. Jo, rada jsem, ale musim to vstrebat. Ze uvidim mimi uz tak brzy ![]()
@Blackcattt tak to je krasne
preji at jich vyjde co nejvic
je dobre ze si si dala odpocinek
ja pila hodne hoveziho vyvaru to mi doporucili
ale bricho me bolelo hodne po OPU. Jit na zachod bylo dost narocne. Tak snad tobe bude dobre
jinak jeste jsem netestovala, snazim se to vydrzet co nejdyl ![]()
@Mattia.mattia jako bylo to brzy
mela jsem cekat 14 dni. Ale rikala jsem si logicky, kdyz je tehotenstvi prirozene, nektery zensky neco na testu najdou uz 8dpo, tak u me 11dpo (podle embrya) respektive 10 DPO (podle ovulace) uz taky neco musi byt. 10dpo uz na testu carka byva. Na druhou stranu se klidne hcg muze zacit vylucovat az pozdeji, proto se ma testovat po vynechani menstruace tedy 14dpo, ale to uz by tam teoreticky stopro melo neco byt. Pro nas by to bylo 9 dni po transferu. Tak jsem si rikala, ze to zkusim a kdyztak pockam par dni ![]()
@daudinka nerikam ze me to nenapadlo
ja jsem pak nasla tohle https://europeivf.com/…deni-embrya/ kde podle toho by HCG melo zacit stoupat az dneska
a ja nevim jak to brat
trasfer 19.7. Takze beru ze to je 6ty den? Nebo se pocita i toho 19teho? Je to spravne?
@Mattia.mattia transfer by mel byt 5.den po ovulaci. A jako prvni den se pocita den po transferu. Takze prvni den bys mela 20.7. a dnes jsi 6.den. Ja se pak ridila i touto tabulkou.
Ahojky holky, posílám trochu pozitivní energie. ![]()
Opět jsem si vyslechla od Dr., že jsem se k nim po IVF měla objednat dříve, že teď je to všechno na knap. No já přeci nemůžu, že ne sestřička objednala tak jak mě objednala.
na první kontrolu ke svému gynekologovi jsem šla 10+6tt. Dneska už se mimčo mrskalo a pomalu nešlo změřit, už se moc nevlezlo na obrazovku
, dnes jsem podle UZ12+2tt. Další kontrolu mám za 14 dnů a pak po 6 týdnech, no bude to dlouhé. Předtím jsem měla kontroly po 4 týdnech.
Třeba bude změna po výsledcích screeningu, který mě čeká ve čtvrtek. Mám doporučenou genetiku, ale tu už mám dělanou 2× v roce 2020. No uvidíme s čím na mě vyrukují.
@Littlefool tak to jsou uzasne zpravy a malicke se ma cile k svetu ♥️jen tak dal
at se Vam krasne dari ![]()
@daudinka diky za vysvetleni
obcas se v tom trochu ztracim
takze teoreticky by uz tam mohlo neco byt videt podle nejnizsi hodnoty v te tabulce ![]()
@daudinka píše:
@Kačenka13T clovek se porad nemuze dockat a placa se v nevedomosti a najednou bumjdes zitra. Jo, rada jsem, ale musim to vstrebat. Ze uvidim mimi uz tak brzy
tak jak jsi dopadla ![]()
@Blackcattt ahojky
uz mas nejake zpravicky? Ja zatim vydrzela netestovat, ale dneska zas obcasne dost velke bolesti jak na menzes a pak zas klid… tak jsem zvedava a trochu se bojim.. ![]()
@Kačenka13T uz jsem zpatky z kontroly
mimis je absolutne nadhernej. Nejrozkosnejsi, jak ma uz rucicky a nozicky, jakej to je medvidek
ja z toho uplne nemuzu. Se tu za chvili rozpustim
ultrazvuk ukazuje 8+6 a jsem dnes 8+6, tak zatim roste podle tabulek. Doktorka me objednala rovnou na pristi tyden v patek. To budu 10+1 a pry uz dostanu prukazku. Ja mam tak velkou radost. Boze, at to jde dobre i dal 🙏
@daudinka tak to jsou skvělé zprávy! To už je obřík tedy. Takže obavy byly zbytečné…já už si dnes zase připadám těhotně, zas mě občas něco tahá, píchne, tak snad za týden zažiju taky tak krásný pohled jako ty.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.