IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
25.7.23 11:25

@Blackcattt Et ti urcite vyjde :srdce: 11 oplodnenych je moc pekny cislo :) a je super, ze se citis dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.7.23 11:36

@daudinka připravená, nepotřebuješ se připravovat, max. Upravit spodek, ať se doktor nelekne 🤣
Buď ráda, šílela jsi, že nemáš termin a jdeš zítra, takže pohoda ne? Držim palce a dej vědět✊️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.7.23 11:57

@daudinka a 5 ty den? :) me to prijde hrozne brzy :) a fakt uz tam neco bylo? :) ja myslela ze nejdriv treba 10 den tam neco vyleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.7.23 11:59

@Kačenka13T clovek se porad nemuze dockat a placa se v nevedomosti a najednou bum :mrgreen: jdes zitra. Jo, rada jsem, ale musim to vstrebat. Ze uvidim mimi uz tak brzy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.7.23 12:01

@Blackcattt tak to je krasne :) preji at jich vyjde co nejvic :) je dobre ze si si dala odpocinek :) ja pila hodne hoveziho vyvaru to mi doporucili :) ale bricho me bolelo hodne po OPU. Jit na zachod bylo dost narocne. Tak snad tobe bude dobre :) jinak jeste jsem netestovala, snazim se to vydrzet co nejdyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.7.23 12:07

@Mattia.mattia jako bylo to brzy :lol: mela jsem cekat 14 dni. Ale rikala jsem si logicky, kdyz je tehotenstvi prirozene, nektery zensky neco na testu najdou uz 8dpo, tak u me 11dpo (podle embrya) respektive 10 DPO (podle ovulace) uz taky neco musi byt. 10dpo uz na testu carka byva. Na druhou stranu se klidne hcg muze zacit vylucovat az pozdeji, proto se ma testovat po vynechani menstruace tedy 14dpo, ale to uz by tam teoreticky stopro melo neco byt. Pro nas by to bylo 9 dni po transferu. Tak jsem si rikala, ze to zkusim a kdyztak pockam par dni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.7.23 12:56

@daudinka nerikam ze me to nenapadlo :) ja jsem pak nasla tohle https://europeivf.com/…deni-embrya/ kde podle toho by HCG melo zacit stoupat az dneska :) a ja nevim jak to brat :) trasfer 19.7. Takze beru ze to je 6ty den? Nebo se pocita i toho 19teho? Je to spravne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.7.23 13:16

@Mattia.mattia transfer by mel byt 5.den po ovulaci. A jako prvni den se pocita den po transferu. Takze prvni den bys mela 20.7. a dnes jsi 6.den. Ja se pak ridila i touto tabulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.7.23 13:32

Ahojky holky, posílám trochu pozitivní energie. :hug:
Opět jsem si vyslechla od Dr., že jsem se k nim po IVF měla objednat dříve, že teď je to všechno na knap. No já přeci nemůžu, že ne sestřička objednala tak jak mě objednala. :nevim: na první kontrolu ke svému gynekologovi jsem šla 10+6tt. Dneska už se mimčo mrskalo a pomalu nešlo změřit, už se moc nevlezlo na obrazovku :lol:, dnes jsem podle UZ12+2tt. Další kontrolu mám za 14 dnů a pak po 6 týdnech, no bude to dlouhé. Předtím jsem měla kontroly po 4 týdnech. :nevim: Třeba bude změna po výsledcích screeningu, který mě čeká ve čtvrtek. Mám doporučenou genetiku, ale tu už mám dělanou 2× v roce 2020. No uvidíme s čím na mě vyrukují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.7.23 13:50

@Littlefool tak to jsou uzasne zpravy a malicke se ma cile k svetu ♥️jen tak dal :) at se Vam krasne dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.7.23 13:52

@daudinka diky za vysvetleni :) obcas se v tom trochu ztracim :) takze teoreticky by uz tam mohlo neco byt videt podle nejnizsi hodnoty v te tabulce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.7.23 14:13
@daudinka píše:
@Kačenka13T clovek se porad nemuze dockat a placa se v nevedomosti a najednou bum :mrgreen: jdes zitra. Jo, rada jsem, ale musim to vstrebat. Ze uvidim mimi uz tak brzy :srdce:

tak jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.23 15:09

@Blackcattt ahojky :) uz mas nejake zpravicky? Ja zatim vydrzela netestovat, ale dneska zas obcasne dost velke bolesti jak na menzes a pak zas klid… tak jsem zvedava a trochu se bojim.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.7.23 15:35

@Kačenka13T uz jsem zpatky z kontroly  :srdce:  mimis je absolutne nadhernej. Nejrozkosnejsi, jak ma uz rucicky a nozicky, jakej to je medvidek  :srdce:  ja z toho uplne nemuzu. Se tu za chvili rozpustim   :srdce: :srdce: :srdce:   ultrazvuk ukazuje 8+6 a jsem dnes 8+6, tak zatim roste podle tabulek. Doktorka me objednala rovnou na pristi tyden v patek. To budu 10+1 a pry uz dostanu prukazku. Ja mam tak velkou radost. Boze, at to jde dobre i dal 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.7.23 15:56

@daudinka tak to jsou skvělé zprávy! To už je obřík tedy. Takže obavy byly zbytečné…já už si dnes zase připadám těhotně, zas mě občas něco tahá, píchne, tak snad za týden zažiju taky tak krásný pohled jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.