Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačenka13T urcite jo
urcite dostanes taky takovou krasnou fotecku.. musime vic verit. Ale je to setsakra tezky. Ja tomu porad nemuzu verit
Jakoze tam fakt je. Jak nemam zadny priznaky, citim se uplne normalne. Proste neuveritelny. A mimis se tam ve sve bubline vali
je to krasny ![]()
@daudinka no, to bylo strachu
ja to tak chapu
a vidis, nakonec mas stejny terminy kontrol
jsem rada, ze je vse v poradku, na dalsi kontrolu jdem stejne
a taky prukazka
![]()
Ahoj já jsem 2 dny po 2.ivf 5ti denní embryo výstavního vývoje.. tak doufám že za 14dni 7.8 bude krev pozitivní a testik taky..
Kdo tady je kdo má testovat 7.8?? ![]()
@majdulinka12 ahojky
ja mam testovat 2.8. Jsem 7den po KET 5ti denniho
a jak se citis?? ![]()
@Mattia.mattia no dnes podle toho co jsem četla by se mělo zahnizdovat.. ale bylo mi po zmrzce a čokoládě divno na zvracení.. jinak se cítím docela normálně.. jsem unavena..
A jak se cítíš ty? ![]()
@majdulinka12 Me stale honi mlsna ale to u normalne. Boli me prsa a bricho jak na MS. Tak doufam ze zitra mrcha neprijde. Doufam ze se tam uhnizdilo a budou // na testu 😊 🙏
@Mattia.mattia no mě měla přijít před 3 má dní, ale já to mám řízené léky.. beru amelgen po umělém, takže přijde až když mi řeknou vysadit léky na klinice když bude negativní test a krev.. takže mě ta mecha nepřijde.. tím se řídit nemůžu..
Ale držím pěsticky.. ![]()
@majdulinka12 ja mam taky amelgen 2× denne a esteofem a lenzzetto ale i tak mi rikali, ze prvni dobra vlastovka je ze MS nedorazi
takze i tak asi dorazit muze
ja mela IVF v umelem cyklu takze se dopuju od zacatku, tak mozna to rikali kvuli tomu ![]()
@majdulinka12 nemyslim si, že ti amelgen zadrží MS, beru ho od prvniho dne po transferu a budu až do 12.týdne, 3denne a mam už asi 4. Nebo 5.krabičku, slušně to leze do peněz 🤣
@Kačenka13T jo to mas pravdu 😅ze to leze do penez, taky mi rikali ze kdyz vyjdou // tak to bude pokracovat do 12. Tydne
a o te MS mi opravdu rikali, ze kdyz neprijde je to dobre znameni.
@Kačenka13T kolik stoji amelgen? Ja platim myslim kolem 50kc za utrogestan a mam to na 2 tydny. Za clexane 100kc na 10 dni ![]()
Jo a platila jsi u sve dokzorky za fotku z ulzrazvuku? Ta ma chtela 100kc, tak me to celkem nastvalo. Prijde mi to hodne penez. Na klinice jsem ji mela bez placeni.
Ja ted platim za clexane 100 kc na 10 dni a 8 kc za gynprodyl (utrogestan). To je hrozny, jestli po celem ivf platite jeste hodne za leky
jinak me stala fotka 50kc u me doktorky.
@daudinka @Kloshet baleni 45ks stoji asi 1400, čast hradi poj., ja doplacim cca 600Kč a mam to na 15 dnů…největsi šok byl, když jsem ještě před OPU dokupovala jednu injekci, takove to pero, doplatek 6000 🤣, tak jsem si vzala injekci kterou jsem si sice musela sama namíchat, ale „jen“ za 1500Kč
Za fotky jsem neplatila zatim nikde nic.
@Kloshet jako to je hrozny, ze chteji platit za tu fotku, je to vyderacsky a jako 100kc, to je fakt prehnany. Samozrejme ji nereknu, ze tu fotku nechci, ale na to presne oni hrajou. Priste si reknu o fakturu za tu fotku. Hodne me to nastvalo.
@Kačenka13T to je teda dost drahy na tak kratkou dobu
Hlavne, aby bylo mimi v poradku, ze. Kvuli tomu vse udelame ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.