IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
31.7.23 18:44

@Mattia.mattia tak to je uzasne, mam velkou radost :srdce: :dance: moc gratuluji a preji at jde vse dobre, at je bobulka silna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 19:14

@Blackcattt moc dekuji 🍀 ♥️ ♥️ ♥️ ♥️tobe preju at brzy najdes taky // na testu :) myslis ze vydrzis netestovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.7.23 21:40

@Mattia.mattia ahoj, ja byla jako samoplatce nekolikrat a vysledky stejny den odpoledne na mailu…nevim teda kam jdes, ale myslim, ze je to vsude stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.7.23 22:18

@Kačenka13T juuu tak to jsi me potesila 😊diiiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.23 22:19

@Littlefool děkuju za odpověď..

Já právě nad tím monitoringem pořád tápu..Dr nám ho doporučovala, bwbo spíš se nad tím rozplývala jak je to úžasná věc, že se a embryi nemusí manipulovat, ale že to je čistě na nás, jestli si za to chceme připlatit..ale právě na jednu stranu si říkám o kolik % se zrovna tímto zvýší šance, že se IVF povede🤷‍♀️

Proto se i tady ve skupince vyptávám, kdo si připlácel tuto metodu a na názory ostatních.. Jsem v tomhle docela bezradná a už se hodně rychle blíží konečné rozhodnutí 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.23 22:24

@Sim7 ahoj, díky za odpověď🙂 a poznatek o pergoverisu - také ho mám předepsaný na stimulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.8.23 07:28

@Mouse001 my jsme monitoringnemeli a nemyslim si, ze by to ovlivnilo vyvoj. Ale buhvi :nevim: ja bych to asi u prvniho ivf neresila. Az kdyby byly spatny vyslsdky, tak bych si to dala u dslsiho s nadeji, ze to snad pomuze. Ale uvidis, jak se rozhodnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.8.23 09:03

@Mattia.mattia tyjo zatim se drzim, jsem teprv 3. den id ET, tak vim, ze to nema smysl 🙈 zkusim co nejdele, mela jsem 2 injekce ovitrelle v sobotu 22.7., tak buh vi, jak dlouho se to drzi v tele, kdyz je to dvojnasobna davka :nevim: nechci se zklamat ani stresovat :lol: a co ty uz jsi byla dneska na krvi? Dej nam pak vedet, jake bylo HCG :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.8.23 09:25

@Facelook a co ty kopretinko, jak se drzis? Byla jsi vcera na te kontrole? Doufam, ze jsi ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.23 10:06

Ahoj, je tu někdo kdo jde nebo byl na IVF kvůli endometrióze? My podstupujeme IVF hlavne kvůli tomu..Spermio mame úplně v pořádku, genetika v pořádku, imunologie teda trochu hraniční hodnoty, jinak jen ta endometrióza dela problémy.. Povedlo se vám na poprvé? Po všech našich nezdarech mám z toho strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.8.23 10:22

@Mouse001 Ahoj, ja teda nemuzu mluvit za sebe, ale za kamaradku, ktera mela silnou endometriozu a musela na operaci, kde ji vzali jeden vejcovod, pak doporucili IVF a zadarilo se ji hned napoprve :)) budu moc drzet palce at se Vam zadari :srdce: kdy se na to chystate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.8.23 10:57

Ahoj holky :) pamatujete si jake jodnoty HCG jste meli? Ja jsem 13den po ket 5denni embrya a mam 1000 :) to by meli byt dobre ne? Podle tabulky jsem hodnotou jako 14 den. Teda beru to tak ze nepocitam den trasferu jestli to je tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.23 10:59

@Blackcattt
Děkuju za pozitivní zprávu 🙂 já mam hlavně na vaječnících, s tím jsem byla už jednou taky na operaci, kde nastesti šlo odebrat jen endometriomy…Ale rychle se vrátili a co jsem předtím měla jen na jednom vaječníku, tak teď už mám na obou.. Zatím sice ne nějaký obrovský, takže to operativně teď nechceme řešit, ale jelikož se mi zase 2roky nedaří otěhotnět, tak s tím už nemáme dle lékařů otálet, abysme pak mohli se trochu víc na tu endometriozu případně zaměřit.. Sice už 1 dcerku máme a to se po dlouhé době povedlo přirozeně, ale pak se ta mrcha endometrioza pěkně rozjela a je zase problém…
Jinak už budu začínat tak do pár dní se stimulací, tak z toho mam pěkný nervy aby to klaplo😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.8.23 11:00

@Blackcattt ahojky ja to vydrzela 10 dni po transferu a kdyby ne fest nebolelo bricho tak testuju az zitra 😅 tak drzim pesticky at tam jsou krasne // :srdce: byla jsem na tom HCG a mam 1000 :) jeste cekam co mi napisou zde zkusenejsi ♥️ 🍀ale myslim ze dobry :) akorat ne najednou rano prestala bolet prsa tak jsem byla trochu ve stresu :) ale ono se to asi fakt strida :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.8.23 13:04

@Mattia.mattia 1000 je krasny :dance: ja ty hodnoty mela taky o den posunuty. A sestricka tehdy rikala, pokud to bude vyssi jak 100, tak je to v poradku :lol: takze 1000 je parada :srdce:

Btw kdyz jsem mela biochemko, mela jsem 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.